Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cumartesi hazirlik macini SHOWTV veriyor

<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=770 ="kucuk_baslik"><T>
    <T>
    <TR bgColor=#e4e7f7>
    <TD align=middle width=100 bgColor=#e4e7f7>19:00</TD>
    <TD align=middle width=130>Haber </TD>
    <TD>Show TV Ana Haber </TD>
    <TD align=middle width=100></TD>
    <TD vAlign=center align=middle width=70> </TD>
    <TD vAlign=center align=middle width=70></TD></TR>
    <TR bgColor=#e4e7f7>
    <TD align=middle width=100 bgColor=#e4e7f7>19:30</TD>
    <TD align=middle width=130>Spor </TD>
    <TD>Fc Winterthur- Trabzonspor (Hazirlik Maçi)- CANLI </TD>
    <TD vAlign=center align=middle width=70> </TD>
    <TD vAlign=center align=middle width=70></TD></TR>
    <TR bgColor=#e4e7f7>
    <TD align=middle width=100 bgColor=#e4e7f7>21:30</TD>
    <TD align=middle width=130>Yerli Dizi </TD>
    <TD>En Iyi Arkadasim </TD>
    <TD vAlign=center align=middle width=70> </TD></TR></T></TABLE>
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• forma icin bile anlasamiyorsunuz... dünyanin en iyi formasini getirseler bu taraftar bir kulp bulur... italya milli takiminin formasini gördümde ne seksi forma öyle))
      hakan kont

Yorum

• Formalarla ilgili bir görüntü yokmu hala ne zaman piyasaya çikacak bilen arkadaslar varmi_?
        .

Yorum

• Ya ben daha ne yapayım
          gitiim Pumadan 1.ağızdan bilgi aldım
          Klubden birinci ağızdan bilgi aldım
          desen ve tarih konusunu gerdim burada anlattım 2 defa aynı mesajı yazdım kimse umursamadı
          1 sayfa sonra sorular aynen sorulmaya devam etti 1-2 sayfa geriye gitmeyen arkadaşlar için saaatlerce trabzonla istanbulla telefonda görüşüp bilgi almamın bi anlamı yok
          alıyorum istediğim bilgiyi kendime ve bazı arkadaşlara saklıyorum
          artık bazılarına laf anlatmak gibi bir amaç gütmeyeceğim çünki kimsenin umursadığı veya başkasının çabasına saygı duyduğu yok
          gak dedikçe birisi size guk demek zorunda değil
          ayrıca bir arkadaşın kendisini büyük görme meselesine hiç değinmeyeceğim herkes herkesi biliyor

Yorum

• sakin olalim arkadaslar, klimasi olan var olmayan var[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Pumanin güzel mamulleri çikmaya basladi ortaya
              kirmizilarin hocalarin gerçek ekipmanlari degil demistim
              buyrun Bordolari

Edited by: ironmaster

Yorum

• bu nasil bordo benim pc demi bir sey var yoksa

buna visne çürügü diyolar yahuu

kizilcik rengi gibi bizim eski bordo ya benzememis sankimde.

Yorum

• ins. yarin yeni formamizi görürüz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                    1.derece Puma Türkiye Sportif ÜRünler Sorumlusu ile yaptigim görüsmeden aldigim notlar:

1) anlasmanin Geç yapilmasi nediyle Zamanimiz kisitli bu nedenle Formalari takima teslim etmeden ve piyasaya sürmeden önce bir anket veya bir lansmanda bulunamiyoruz bu sene (Önümüzde ki sene Bizimle görüserek yeni sezonlarda isteklerimizide göz önünde bulunarak üretimde bulacaklarini söylediler)

2)forma biçimleri olarak Kalin Çubuklu formalar birincil olarak üretilecek
                    3 ve ya 4 farkli çesitte forma üretilecek Kalin Çubuklular son yillarda üretilenlerden biraz daha farkli olacak çünki son iki yildir ayni formalar giyiliyor

3) Ürünler TS Club Mazalarinda ve Puma mazalarinda satilacak
                    Yurtdisi için TSC ile Görüsmelerimiz sürüyor yurtdisinda Almanyada özellikle Trabzonspor ürünlerini kendi mazalarimizda satmak istiyoruz

4) Trabzonsporla sadece forma üretim sponsorlugu kapsaminda anlasmadik Pumanin Türkiye lansmanida Trabzonspor olacaktir
                    Trabzonspora gerekli özen kesinlikle gösterilecek Çünki uluslar arasi katologlarimizda artik Trabzonsporda yer alacak

5) Forma kalitesi olarak italya , Çek ve isviçre gibi ülkelerin kullandigi kalitede formalar olacak (not:Afrika formalarini burada ayri tuttular onlar biraz farkli bir sebeple oyleydi diyerek geçildi)

6)Formalari Almanya kampinda futbolcular giyecekler fakat bu formalar geçiçi olacak asil formalar 20 temmuz dan önce tüm TS club lerde ve Puma mazalarinda satisa sürmüs olacagiz (Avrupadan Türkiyeye gelen Gurbetçilerede satis yapmayi planliyorlar [img]smileys/smiley2.gif[/img] tarih açisindan)

7)(puma ile alakali olarak çekincelerimizi dile getirdim renk ve tasarim karsilik olarakda ) Renkler klub tarafindan verilen renkler antreman formalarinin içinde ki Puma Maskotunun renkleri Mavilerimiz yanlardaki bordo çizgilerde Bordolarimiz kesinlikler klubun asli renkleri olarak klubun verdigi renk paletine göre yaptik Çubuklu istekleriniz Kesinlikle yerine getirilecek 3.renk olarakda beyaz forma yaptik önümüzdeki hafta klube gösterecegiz
                    20 temmuzda da piyasada

Aldigim bilgiler böyle umarim bilgilendirebilmisimdir [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Tahminim 1 adet Kalin Çubuklu 1 adet italyanin ayni formalari bir adette Beyaz bordo mavi çizgili

tesekkürler ben yeni okudum emeklerinden dolayi çok saol
                    inadına TRABZON
                    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• bu 150 000 $ aylik mi ne komik rakam bu yahu. yrain zengin bi zuppe alin 200 000 $ formaya adimi koyun dese napcaz.

bu para ne ise yarar.

verdikleri formalarda kactane verecek 1000 tane verse ne yazar kac para eder.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi

bu 150 000 $ aylik mi ne komik rakam bu yahu. yrain zengin bi zuppe alin 200 000 $ formaya adimi koyun dese napcaz.

bu para ne ise yarar.

verdikleri formalarda kactane verecek 1000 tane verse ne yazar kac para eder.

o zengin züppe yaklaşık 2*3 milyar dolarlıkpuma adidastarzı bir firma sahibi olacak dünya çapında ürünler üretecek
                        sonra trabzona 300 milyar senelik para verecek sonra 300 milyarlık alt yapı malzemesi sağlayacak klube
                        sonra avrupada ve türkiyede 10 larca mağaza açacak ve buralarda formalarını satacak
                        sonra bu sattığı formalarda trabzonspora %10 kardan pay vericek
                        ondan sonra gelip 200 bin dolar atıp formanın üzerine logosunu koyabilir bu sene için

mebla düşük olmuştur kabul ediyorum ama bu konununda 200 bin atar adımı yazdırırıma gelmesi böyle bir cevabı gerektirmiştir

Yorum

• tisörtlerdeki siyah renk hosuma gitmedi.
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• Zeyyah Kafkas tatilde... Alkislar, yönetim kurulumuzun degerli Basin Sözcüsünü. Yakismis bermuda... Artik yönetici olarak, futbolcular agirliginizi kesin hisseder...

Yorum

• formalardan ilk resmide ben koyayım bari
                              buyrun beyaz formalar
                              yanlız kesinleşmiş halleri değil bunlar ona göre

Yorum

• bence logomuz solda olmali ve türkiye bayragi olmali bordoda biraz fazla acik geldi bana
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X