Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cubuklu forma yapsinlar, vallah türkiyede en fazla forma satan takim oluruz!!!
    fenerbahceyi bile sollariz bu sene cünkü cok basarisizdi onlar...
    biz ise sampiyonluga yarisan 3 takimin icindeyiz ve en az 2. oluruz gibime geliyor!!

cubuklu formaya saten trabzon halki hasret kaldi!
    ayrica nike kalitesi ile bir cubuklu forma ciksaa herkez alir vallah!
    eger cubuklu forma cikarsa surda yemin ediyorum ki alicam!
    arkasindada ya "colman" yada "yattara" yazacak.....
    performansina göre "alanzinho" da olabilir ^^
    En büyük TS

Yorum

• Ankaraspor'un fontlari cok güzel. Formayi cok daha kaliteli gösteriyor. En azindan böyle yaptirabilseler iyi olur. Degilse zaten bizi gagalamak icin numaralara delik yapmalarina gerek yok. Bu sezon kullanilan fontu yeniden kullansilar. Zaten aynisi.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bence 3üncü renk koyu lacivert veya siyah olmali. wifi ye gelince ben TTNET den yanayim. wifi logosu cocukca görünüyor

Yorum

• bence barcelonanın ki gibi olacak formalarımız.o kalın çubuklu formaları süper mesela inşallah seneye bizimde olur o formadan.
          BİZE HERYER TRABZON...

Yorum

• Ana sayfadaki anket konusunda katılımlarınızı bekliyoruz.

Yedek renk konusunda mavinin tonları olması önerimin arkasındayım. Bunu söylerken asıl renk ve formalarımızdan sonra dediğimi de net hatırlıyorum. Puma'ya neden kızmıştık renk konusunda derseniz, olayın ekstrası değil ana malzemesi gibi kullanmıştı renkleri. Üstelik renk konusunda herkes hassas iken. Kullanılan malzemenin kötülüğü, başarısızlıklar geç çıkan ürünlerle birleşince Puma hiç te hoş izler bırakmadı Trabzonspor taraftarında. Aynı uygulamayı Kappa yapmış olsaydı herkes makul karşılardı eminim ki geçmişte yapmıştı. Pumanın modellerinde bir sorun yoktu, kumaş kalitesi ve olaya yaklaşımında sorunlar vardı.

Mevcut şartları ve kendi gerçeklerimizi ıskalarsak bu işin içinden çıkamayız.

Özel forma konusu yeterince konuşuldu bu sayfalarda. Font mevzuu geçen sezon formalar daha çıkmadan çok daha örnekleri ile önermiştim fakat olmadı olamadı. Formalarda kullanılan fontlar da tasarımın bir parçası misal böyle bir araba modeli seçti iseniz direksiyon modeli böyle olmak zorunda.

Değiştirilemez miydi? Belki evet ama daha kendi armasını düzgün kullanamayan ve değiştiremeyen bir kulüpten fazla(!) şeyler beklemiyor muyuz?

Özetle; mevcut şartlar göz önüne alınarak, yeni sezon için beğenilen ve siparişleri verilen formalar gayet güzel, doğru, kaliteli formalardır. Antreman malzemeleri de gayet güzel. Modellerin hepsi arka sayfalarda var.

Bu konularda bu kadar fikir, proje, tasarım üreten, peşinde koşan biri olarak ben memnunum. Formalarımız çok daha erken tarihte çıkacak karşımıza. Çok daha iyileri konusunda beklentilerim, hayallerim var elbette, fakat bunu gerçekleştirme gerçeklerini de görmüyor değilim. Daha güzel olabilir miydi bütün bu olaylar evet ama bu bizim sorunuz değil. Bu sürece olabildiğince pozitif katkı sağlamaya çalışıyorum. Korsan ürüne karşı tavrım baştan beri belli. Aynı tavrı formaları eleştirenlerden de beklemek en doğal hakkım sanırım.

Her şeye rağmen, yeni önerilerimi, beğenilerimi yönetimle ve sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Trabzonspor üyesi, sade bir taraftar ve BMN üyesi olarak en demokratik hakkım sanırım. Aynı olaya bakıyoruz, ben başka şeyler görüyorum o kadar.

Katılırsınız, katılmazsınız, bu da sizin en demokratik hakkınız.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 17.04.2009, 10:23.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Daha önce de bahsedilen bir konuya değinmek istiyorum.
              Belkide ligde en küçük arma boyutlarını kullanan tek takımız bu kullandığımız malzemeden kaynaklana bilir lakin şuan eğer malzeme değişecekse neden armanın boyutu değişmesin ?

Bir ankarasporun, bir eskişehirin veya antalyanın aklıma gelen bunlar bu en az bu boyutlarda kullana bilir diye düşünüyorum...

Birde kafama takılan bir soru var bu ürünleri ambalajında sponsor arma gibi herşeyiyle bize ulaştırma ihtimali yokmu herkes mi bunu böle yapıyor pek akıl sır erdiremedim bu işede...
              2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
              Kafalarda 61
              Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İnce çubuklu forma hiç hoş değil bana göre. Porto'daki gibi olmalı yeni çıkacak çubuklu formalar.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şimdi TS Club yetkilisi ile telefonda konuştum çubuklu formamız aynen böyle olacakmış:

Armaların değişeceğini söylediler fakat ben değiştiğini görmeden rahat edemeyeceğim sanırım. Formalara sponsor logoları ve armalar neden Nike tarafından koyulmuyor? Sanırım forma sponsoru konusunda netleşen bir durum yok, böyle olunca üretim sürecini etkilememesi için iş başlatılmış.

Formaya armalarla birlikte sponsor logoları ve TS Club hologramları ekleniyor. Nike ile olan sözleşmeden veya teknik olarak önce Trabzonspor'a gelip daha sonra dağıtım yapılması gerekliliğinden doğan bir tenkin neden olabilir.

Armaların biraz daha büyük olmasını ben de istiyorum. Armalar doğru büyüklükte, doğru kalitede bir malzemede olsun, sponsor logoları doğru kullanılsın yeter. Gerisi zaten güzel.

Bu arada göstermek istediğim güzelliklerin Trabzonspor güzellikleri olduğunun farkındasınız değil mi?

İnşallah yeni sezon formalarımızı şampiyonluk ve şampiyonlar ligi ile süsleriz. Forma satışlarından kulübümüz için ciddi bir gelir kaynağı sağlamış oluruz inşallah.

Sırada formanın hakkını vermek var!
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Eminim taraftarın üzerinde çok daha güzel duracaktır çubuklu formalar. Ama keşke kalın çubuklu olsaymış.

Formanın hakkını vereceğiz inşallah.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yeni Sezon Formalarımızda Armalarımız Nasıl Olmalı?
                      Oylama Sonuçları

Armalar bu haliyle kalabilir...
                      %7.69
                      Nakış olsun, teknik olarak olmuyorsa malzemesi değişsin...
                      %92.31

ANA SAYFAMIZDA YENİ ANKETİMİZE KATILMAYI UNUTMAYIN !!!!
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi TS Club yetkilisi ile telefonda konuştum çubuklu formamız aynen böyle olacakmış:

Armaların değişeceğini söylediler fakat ben değiştiğini görmeden rahat edemeyeceğim sanırım. Formalara sponsor logoları ve armalar neden Nike tarafından koyulmuyor? Sanırım forma sponsoru konusunda netleşen bir durum yok, böyle olunca üretim sürecini etkilememesi için iş başlatılmış.

Formaya armalarla birlikte sponsor logoları ve TS Club hologramları ekleniyor. Nike ile olan sözleşmeden veya teknik olarak önce Trabzonspor'a gelip daha sonra dağıtım yapılması gerekliliğinden doğan bir tenkin neden olabilir.

Armaların biraz daha büyük olmasını ben de istiyorum. Armalar doğru büyüklükte, doğru kalitede bir malzemede olsun, sponsor logoları doğru kullanılsın yeter. Gerisi zaten güzel.

Bu arada göstermek istediğim güzelliklerin Trabzonspor güzellikleri olduğunun farkındasınız değil mi?

İnşallah yeni sezon formalarımızı şampiyonluk ve şampiyonlar ligi ile süsleriz. Forma satışlarından kulübümüz için ciddi bir gelir kaynağı sağlamış oluruz inşallah.

Abi TTnet Wifi logosu gayet güzel fakat örneklerde fazla büyük yapmışsınız gibi geliyor bana. Biraz daha küçük yaparsanız göze daha da hoş gözükebilir. Saygılar...
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Bu arada logolar Nike'ın sorumluluğunda olmalı düşüncemin arkasındayım hala.

Yorum

• Nike Firmasının Trabzonspora verdigi hiç bir şey yok arkadaşlar....

Ne bir teknik destek ne pazarlama ve satış konusunda destek nede lansman alanında destek...
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Şimdi TS Club yetkilisi ile telefonda konuştum çubuklu formamız aynen böyle olacakmış:

formanın sağ alt köşesinde Afs olması da güzel olacak

Yorum

En üstteki yazıyı yeni farkettim. Bu yaka modeli Inter'in formasında da vardı galiba. Forma iyi duruyor, kesimi de iyise güzel olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X