Özel forma takintisini bende anlamadim.Tabiki bize özel formalrin olmasi müthis bir olay olur ama önemli olan formalarin kalitesi ve güzel görünmeleri degil mi????? Taraftarlarimizin en cok begendigi forma 2004-2005 sezonundaki Kappa Cubuklu formaydi peki o forma bize özelmiydi? hayir ama kalitesinden göze hos gelisinden ve Ozamanki kadronun futbol basarisindan güzel futbolunla beraber gözümüze cok hos gelmisti.Insallah Gelecek sezonki formalar (ÖZEL OLMASA BILE) kaliteli ve güzel olurlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
afs abi
durum o degil
nike herzaman kolay yolumu sececek
bize sahbit kolleksiondanmi göndermesi lazim formalari
tam bir sene zamani vardi
onlar ama bir katalog gönderir bize ordanda mazemelrinizi secin söylerler
ve is onlar icin biter
okadar kolay degil
amatör degiliz biz
benim elimde suan o katalog var
bende her istedim formayi siparis veririm ordan
giderim Onursporun logusunu koyarim üstüne is biter
Afs Abi amatör degiliz
formalar belki güzel olabilir ( senin syöledin gibi sevke göre)
ama sorun orda degil
ama Avrupa takimlarini kiskaniyorum
Hertha Berlin; dortmund : paris, onlarda Büyük takimlar degil ama
formalri TEK onlar icin yapilmis
bak da gör afS abi...werder bremen nike ile anlasdi
hepimiz göreceyiz ne ÖZEL formalar cikacak onlar icin
Yorum
-
Geçenlerde Nike mağazasında Trabzonspor forması gördüm ve çok sevindim.
Üzüldüğüm bişey vardı benim formamın arması 10-15 yıkamada dökülürken orda sergilenen yabancı takım formalarının arması sonradan yapıştırma olmadığı ve formayla bütünlük göstermesiydi.
Yeni sezonda armaya bakarım bu seneki gibi olursa forma almam.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Gelecek sezon Werder Bremen Kappa'dan Nike geçecek. haberini aylar önce yine bu sayfalarda paylaşmıştım. Kimbilir o süre içerisinde iki taraf arasında nasıl çalışmalar toplantılar olmuştur. Aynı profesyonel sürecin Trabzonspor'da da işlediğini mi sanıyorsunuz da, sonuç aynı olsun istiyoruz?
Ne zaman avrupada Werder Bremen gibi marka oluruz, bu işlere profesyonelce yaklaşırız o zaman beklediklerimizi bulabileceğiz.
Bu bir süreç, Nike milli takıma da forma yaparken aynı yolu izledi ve aynı zaman geçtikten sonra özel forma yaptı.
Kendi gerçeklerimizin farkında olalım. Armalar iki sene üzerine ısrarlarımızla değişecek, bütün bu işleri yapacak olan insanların da bizimle aynı bakış açısında olması gerekiyor. Veya taraftarın ne istediğine bakması gerekiyor.
Beklentilerimizi doğru ayarlarsak hayal kırıklığı yaşamayız. Dünyanın en iyi markaları ile çalışsanız ne istediğinizi bilmiyorsanız sonuç hep aynı olacaktır. Nike değil başka bir markada olsa süreç ve sonuç aynı olacaktı.
Hayal ettiğiniz anlamda sadece bize özel formalar gri formalar ile başlayacak 2010 ile elimizde olacak. İstediğimiz kadar kızalım, küselim gerçek bu.
Ben de çok şeyler hayal ediyorum, olsun istiyorum, fakat yönetim bu kararı vermişse ve elinizden başka bir şey gelmiyorsa olayı abartmanın dramatize etmenin de gereği yok. Sanki Kappa Puma bize özel forma yapmış ta Nike yapmamış gibi davrananlar var.
Kendi gerçeklerimize dönelim lütfen.
Mevcut şartlar içerisinde en doğru, en güzel forma modelleri beğenilmiştir. Kumaş kaliteleri de gayet güzel, her zevke ve bütçeye uygun formalar da olacak. Dünya üzerinde bizim renklerimizde bu modelleri seçen başka takım yok. Ne var aynı modeli Akçaabat Sebat'ın giymesinde?
Yeni modellerle ilgili tepkiler geçen yıllarda olmadığı kadar olumlu. Umarım işin lansmanını da güzel yaparlar.En son a f s tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 17:23.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle815
benim anladığım ve tahmin ettiğim karşımıza ne çıkar bilemiyorum.
Her sene yedek renk aramamıza gerek yok aslında, mavinin bütün tonları bizim ürünlerimize ve formamıza güzel yakışır. Bu söylerken asıl formalarımız ve renklerimizi kullandıktan sonra yedek rengin mavinin bir tonu olması gerektiğini söylemek istiyorum. Bir sene çok açık mavi, sonra çok koyu mavi neden olmasın?
Bu arada bu başlığı takip edenler veya şöyle bir uğramış olanlara tavsiyem geçmiş sayfalarda neler var mış diye bakmaları. İlgili olanlar 815'in ne demek olduğunu hemen anlıyor mesela.
orjinal mavi rengimizin yanı sıra alternatif olarak mavinin tonları güzel olur
yakada wifi olacağı kesinleşmiş bişey mi
evet hoş bir görüntü oluşturuyor ama fol yok yumurta yokken böyle bişey yapmaya başlamamız bana biraz abes geldi...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ali Fuat abinin dediklerine göre ?teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Paylaştıklarım resmi duyuru olduğunu söylemedim hiç. TS Clubtan yetkililerden edindiğim bilgiler ve teyidler sonucu oluştu düşünceler.
Forma mevzuu bu sene niye bu kadar erkene geldi, gerek var mıydı derseniz; eğer gündeme bu kadar ısrarlı getirmese idik armalarımız yine aynı şekilde kalacaktı.
Forma modelleri beğenildi, siparişleri verildi. Bu süreç içerisinde beğenilerimizi, beklentilerimizi paylaşmanın ne mahsuru olabilir?
Gelecek sezon formalarını benden duymanız daha iyi değil mi?
İbrahim Kılıç'ın hoş görüsüne sığınarak:
İnşallah yeni formalarımızı şampiyonlukla süsleriz.
Yorum
-
Keske gövdesi mavi kollari bordo olsaydi. Bu sene ki "atlet" giymis gibi dedigim formalara böyle cok benziyor ve hicde hos durmuyor.
Ama yukardaki Arsenalin formasindan yapilan cok hos duruyor.
edit: bu arada Allah bagislasin afs abiEn son cerasus tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 18:38.
Yorum
-
Ali Fuat abi ve bazı arkadaşlar mavinin her tonunu kullanmayı öneriyorlar.
Madem böyle düşünüyorsunuz neden puma bize laciverte yakın bir mavi tonla forma yaptığında kıyameti kopardık?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum