Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu forma yeni NIKE katalogundan. Ali Fuat abi (afs) nin önceki sayfalara dayanarak verdigi bilgiler ile yeni sezonda formamiz olacagini tahmin ediyorum.
    Önceki sayfalara bir bakarsan görürsün...

Kumasa gelince: NikeFIT 100% Polyester
    Ok. Sagolasin.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana bugün Trabzonsporumuzun gelecek sezon giyecegi Aston Villa tipi formasi geldi(hemde uzun kollusu).
      Sizlerle paylasmak istedim.

Forma tabiiki reklamsiz ve Trabzonspor logosuz. Sadece forma.... Orijinal Fiyati 33 Euro....

Fotograf tam net cikmadi. Yarin daha net olanini yollayacagim....

Ula İbo, formayı kime ısmarlattığınıda yazacaktın hani????
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Kesim güzel gözüküyor. Kollar bu sezon oldugu gibi bol degil. Kumas kaliteside iyi gibi geldi bana.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kumas fosforlu gibi gozukuyor. Bir de renk tonlarini cok begendim desem yalan olur. Ama konusmak icin daha cok erken.

Yorum

• Altuğ Atalay ile birlikte diğer yetkililere ( Nike Genel Müdürü Zafer Parlar dahil ) gönderdiğim mail dün saat 12.34 te gönderildi. Yukarıdaki cevap 17.14'te geldi.

Fotoğraf çekimlerinin bizi ne kadar yanılttığını daha önce gördük. İçimizi rahatlatan kol kesimlerinin bu sene olduğu gibi bol olmaması. Doğru ışıkta ve doğru yapılmış fotoğraf çekimi ile forma gözümüze daha farklı görünecektir. Futbolcuların üzerinde daha da doğrusu elimize alıp dokunarak giyerek değerlendirmek lazım.

Nike'ın katalağunda kumaş özellikleri ve model tarihi ile ilgili bilgilerde var. Bu seneki parçalı formanın kumaşından, kumaş çok güzel, renkler çekim ışığına göre farklı görünebilir.

Hatırlayın:

Yukarıda paylaşılan fotoğraf bir kez daha gösteriyor ki bu işin lansmanını çok iyi yapmak lazım. Bir yemeğin lezzeti kadar onun sunumu da önemli.

Paylaşım için İbrahim'e teşekkürler, mümkünse çok daha iyi yapılmış, farklı açılardan fotoğraflarını paylaşabilir misin? Unutmadan çok sabırsızız, avrupadan forma getirmenin kulübümüze bir fayda sağlayacağını sanmıyorum. Herkes Nike forması giymek için değil, Trabzonspor forması giymek için sabırsızlanıyor. Yanılıyor muyum?
            En son a f s tarafından düzenlendi; 15.04.2009, 10:08.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tek kelimeyle süper bu formadan İnşallah çıkartırlar
              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Sevgili Afs

Konunun hakimi olarak size bir soru yöneltmek istiyorum.
                Yorumlarınızı sizde gözlemlersinizki altına herdefasında imza atırım.

Yanlız anlayamadığım husus şu ki geçen sezondan başlayan Nike ile olan sponsorluğumuz kısıtlı bir süre olduğundan bize özel forma ile karşımıza çıkmamış ve elindeki hazır bulunan stoklarındaki ürünleri bize önermişti.

Bu sene görüyorumki yine aynı geçen seneki gibi eldeki ürünleri bizlere öneriyorlar bu bir çalışma standartımı yoksa başka bir çalışma şartımı anlayamadım doğrusu.

Şölede bir soruyla karşınıza çıkabilirim.
                Biz madem Arsenal, Astonvilla vs... nin giymiş olduğu ürünlerin benzerlerini giyiyoruz da neden bir sonraki sene giyiyoruz aynı sene giymemiz mümkün değilmi ?

ve Logo, sponsorların çıkartmalarını her klüp kendimi diktiriyor formaların üstüne bunu aslında Nike kendisi yapamazmı.

Sorularımı size yöneltmemin nedeni dediğim gibi sadece konuya olan hakimiyetinizdir yoksa yönetimin verebileceği bu cevapları size yöneltmezdim

Saygılarımla...
                2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                Kafalarda 61
                Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle bir forma yapılsın seneye satışlarda patlama olur
                  Renk Tonları Budur Ya.... Bundan İstiyoruz
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Mail Gönderelim Bu Forma Patlama Yapar Ya..
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Nike ile kulüp arasındaki anlaşma nedir bilmiyoruz. Öğrendiğim Nike'ın bizim anladığımız anlamda sadece Trabzonspor'a özel forma tasarımlarını 2009 yılı sonunda çıkacak olan gri forma ile başlayacak ve asıl 2010 yılında göreceğiz. Nike'ın milli takıma yaptığı formalarda da aynı tavrı sergilediğini ve süreci aynı işlettiğini görüyoruz.

Nike Türkiye'de ilk defa böyle büyük bir kulüple sponsorluk anlaşması yaptı. Antalyaspor taraftarının bizim gibi bir beklentisi yok kulübünden. Trabzonspor taraftarı Trabzon'dan İstanbul'a Almanya'ya İngiltere'ye Amerikaya kadar dünyanın dörtbir yanında forma soruyor formasını almak istiyor.

Şimdiye kadar bu potansiyel doğru değerlendirilememiş. Nike bizi ne kadar anlıyor, isteklerimizi ne kadar doğru ifade ediyoruz bunları bilmiyoruz. Tamda bu noktada formalardaki arma konusundaki ısrarımı anlıyorsunuzdur umarım. Küçük bir detay gibi görünüyor, fakat eskiye de bakınca kimsenin bu konulara yeterince özen göstermediğini görüyoruz.

Son yıllarda üst üste 3 yıl aynı sponsora çalışamamışız. Bazı sorunları çözmek için her konuda olduğu gibi sponsor konusunda da ısrarlı olmalı ve istikrardan yana tavır sergilemeliyiz. Bizim açıklarımızı ve bu konudaki yetersizliklerimizi Nike gibi bir dünya markası kapatabilir.

Tüm sektörlerde olduğu gibi tekstilde de kriz yaşandığı ortamda bu kadar büyük talebin doğru değerlendirilmesi lazım. Para denilen sihirli kelimeye Nike'ın kayıtsız kalamayacığını biliyoruz. Gün geçtikçe bize karşı olan bakış açılarının değiştiğini geliştiğini biliyoruz. Yeterli düzeyde midir, bizim beklentilerimizi karşılayacak seviyede ilişkiler var mıdır sorularının cevabını bilmiyorum.

Aston Villa, Arsenal benzeri modeller giymiyoruz aslında. Barcelona, Arsenal gibi takımlar kendileri için yapılmış tasarımların başkaları tarafından kullanılmasına izin vermiyor. Nike yeni kolleksiyonlarını oluştururken bu büyük kulüplere yaptıkları tasarımları baz alarak yeni modeller geliştiriyorlar. Klasik formamızın modeli Arsenal'in bu sene giydiği modelden baz alınarak yeniden yapılmış, aynı şekilde çubuklu formamızda İnter'in formasından yola çıkılarak tasarlanmış.

Bütün markaları ve takımların formalarını göz önüne alırsak belli baskın modeller var aslında. Çubuklu, parçalı, düz modeller ve her markanın kendi marka çizgisine moda anlayışına göre bu modellere yorumları var. Bu yorumlar kesimlerine kumaş seçimlerine yaka modellerine yansıyor ve her marka kendi tasarımlarını tescil ettirerek koruma altına alıyor.

Modaya gelişen kumaş teknolojilerine göre ve asıl her sene forma satışı yapabilmek için modeller her sene tazeleniyor. Barcelona gibi marka kulüpler kendi forma modellerini belli standartlara oturtup forma satışlarından ciddi gelir elde ediyorlar. Forma futbol takımları için ciddi bir gelir kaynağı ve marka pazarlama aracı. İyin duygusal boyutuna hiç girmiyorum.

Aston Villa tarzı dediğimiz model aslında çubuklu forma kadar klasik bir model. Renginden dolayı algıda seçicilik yapıyor, olayı Trabzonspor taraftarı olarak farklı değerlendiriyoruz.

Bu seneki model açıklanmadan önce aynı modelin kırmızı beyazını paylaşmıştım, aynı formayı Akçaabat Sebat'ın da giydiğini görüyoruz. Renginden dolayı aynı etkiyi yapmıyor bizde.

Bu seneki neden sıfırdan model yapılmadı bilmiyorum, fakat bu anlayışla iyi ki yapılmamış diyorum ben. Mevcut şartları ve seçenekleri düşününce en doğru ve en güzel modeller seçilmiş. Klasik formanın modeli aynı model çizgileri korunarak gövdesi mavi kolları bordo olunca dünyada gerçekten tek ve bize özel olacaktı. Bu kadar beğenilmesine ( TS Club yetkilileri dahil ) niye ürettiremiyoruz onu da bilmiyorum.

Forma işlerinin yetkilisi veya sorumlusu değilim, sade bir Trabzonspor üyesi ve taraftarı olarak olayı kendi bakış açımdan değerlendirmeye çalışıyorum o kadar.

Bu sene yeni formalarımıza daha erken kavuşacağız. Bir de şu arma meselesini çözebilirlerse süper olacak. Ön tarafta TTNET logosu yerine yine TTNET markası olan Wifi logosu ile birlikte tabii.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 15.04.2009, 12:53.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fazla iyimserlik biliyorum fakat, gelecek sezon bayan futbol takımımız ve bayan taraftarlarımız için bayanlara özel yapılmış formalardan ve ürünlerden yapılır inşallah diye buraya not düşüyorum temennilerimi.

Bu başlığı takip eden epey var biliyorum, fakat bayanların yorumları hiç yok. Gelecek sezon için bayanlara özel üretilmiş ürünler olsa güzel olmaz mı? ( en azından bayan futbol takımımız için )
                        Üstelik Nike bayanlara özel bu kadar özel ürün ve forma çıkartırken.
                        Abartı gelebilir fakat bu konuda da ısrarcı olmalıyız diye düşünüyorum.

Yorum

• Gelecek sezonki klasik formamız mükemmel gözüküyor. İnşallah uzun kollusu da çıkar. Hem kısasını alırım hem uzununu. Buralarda iyi niyetle paylaşıyoruz ama inşallah korsanlarını görmeyiz. Arma konusunda 3, 5 günde bir mail atıyorum. Yapılabilecek farklı şeyler varsa onları da yapmaya hazırım. Son olarak tekrar tekrar uğraşları ve emekleri için a f s'ye teşekkürler.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Logonun nakışlı olmasını geçtim renkleri bile yanlış bir kulüp düşünün milyonlarca taraftarı , trilyonlarca bütçesi var ama kendi renklerinde arma yaptırmaktan aciz.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Afs abi peki klübten sana herhangi bi teklif gelmedi bu islere senin bakmanla ilgili,ben acikcasi böyle bir teklif bekliyordum klüpten,yani bu islerin basina seni getirebilirler aslinda ?
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Afs abi peki klübten sana herhangi bi teklif gelmedi bu islere senin bakmanla ilgili,ben acikcasi böyle bir teklif bekliyordum klüpten,yani bu islerin basina seni getirebilirler aslinda ?
                                Her şey dışarıdan bakıldığı gibi görünmeyebilir. Benim böyle bir talebim ve beklentim yok. Katkıda bulunmak için resmi görevli olmaya da gerek yok.

Kulübün bir üyesi ve taraftarı olarak kendi düşüncelerimi ifade ediyorum o kadar. Eleştirmek yerine, çözüme katkıda bulunmak adına çözüm önerilerini de renkli olarak ortaya koyuyor, kulübümüzle paylaşıyorum.

Onun dışında bütün samimiyetimle, bütün birikimim ve teknik alt yapımla her türlü destek ve katkıya hazırım zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X