Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike'cılar Hacette maçında Ersun Yanalın giydiği eşofmana Trabzonspor logosunu yapıştırmayı unutmuş olabilirlermi?
    Keşke armalar Nike'tan gelse. Sorun biraz da sistemde. Formalar ve ürünler ham geliyor daha sonra armalar ve sponsor logoları Trabzonspor kulübü tarafından yaptırılıyor. Bu yüzden armasız forma ve ürünlerin karşımıza çıkması normal.

İyi niyetimi koruyup, arma ve sponsorların ( ölçüleri rengi herşeyi belli olmasına rağmen ) Nike tarafından yapılmadığını, yapılamadığını kabul edelim, armaların malzemesinin değiştirilmesi zor bir şey değil ki. Galatasaray'da formasına yapıştırma arma kullanıyor bizim gibi kötü malzeme kullanan yok dünyada. Armanın malzemesi kötü, rengi tutmuyor, kadrajında sorun var, küçük, dayanıksız ve bize yakışmıyor.

Durumu konuştuğum TS Club çalışanları da aynı sorundan dert yanıp çözümün yönetimde olduğunu işaret ediyorsa, bu işin yetkilisinin-sorumlusunun -bir zahmet- taraftarın bu haklı isteğine kulak vermesi lazım.

Seneye yüzbin forma satmayı düşünüyorlarsa, yüzbin tane hatalı forma yapacaklar demektir. Maliyeti kuruşlarla ifade edilen bir malzeme yüzünden, göz göre göre formayı bu hale getirmeye kimsenin hakkı yok.

Bütün bu çabalara rağmen bu işi düzeltmezlerse, ben orada görevli insanın iyi niyetinden ve yaptığı işin hakkını verebildiğinden şüphe ederim. Yönetimler, hocalar, futbolcular gelip geçer fakat biz hep buralarda oluruz. Kimsenin Trabzonspor'un marka değerini göz göre göre baltalamaya, taraftarın haklı taleplerini kulak ardı etmeye hakkı yok.

Yönetimden bu konu hakkında pozitif bir açıklama bekliyorum.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Valla Ali fuat ben biraz basit düşünürüm.Ersun Yanalı Logosus Nike eşofmanla oraya kim çıkarttıysa defolup gitsin kulüpten.O o kişinin mantığıdır ve değişmez.Uğraşıp dururuz bu şekilde

Yorum

• Olayı bizim kadar dert etseler, bizim gördüklerimizi görseler, ortada sorun kalmayacak fakat mesele yaklaşım meselesi.

Kulübün genel olarak estetik kurumsal kimliği olmalı, kimsenin zevkine veya zevksizliğine göre olmamalı bu işler. Her işte olduğu gibi bu işlerde de işinin uzmanları yönlendirmeli bu süreçleri.

Selçuk giydiği formayı keserek kısa kollu yapmış.

Egemen normal formasını giymiş. Tarz yapacağım diye formaları niye keserler anlamam.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 13.04.2009, 10:56.

Yorum

• Bu zihniyetin artık bu kulüpten defolup gitme vakti gelmiş ve geçmiştir...!!
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Maça çıkarken herkes aynı modeli giyiyorsa, aynısından giysin yahu. Neden biri kısa kollu diğeri uzun kollu giyiyor ki.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu zihniyetin artık bu kulüpten defolup gitme vakti gelmiş ve geçmiştir...!!
              Bencede,bukadar rezalet bi arada olmazki ama,acaba sadri baskan hic bu foruma girip bu konuyu okuyomu,bence muhattabimiz direk baskan olmali,onun bu isi halledeceginden hic süphem yok..bi sekilde ona ulasmaliyiz..yoksa maillerle falan olacak is degil bu bi zaman sora artik maillere bile bakmazlar.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Uzun kollu veya kısa kollu futbolcunun tercihine göre giyebilir.

Gudjohnsen ve Beckham gibi yaz kış uzun kollu forma giymeyi tercih eden futbolcular var. Açıkçası ben de uzun kollu formayı seviyorum.
                Uzun veya kısa kollu giymek bir tercih, fakat uzun kollu formanın kolunu kesip kısaltarak kısa kollu yapmak farklı bir durum.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 13.04.2009, 12:01.

Yorum

• Uzun kollu formalar kesinlikle olmalı ! Birsürü kişi tanıyorum uzun kollu forma isteyip de alamayan

Yorum

• Hacettepe maçında Sylva'nın formasındaki logonun mavi kısmı yoktu.Bordo-yeşil Trabzonspor logosunu da görmüş oldum.Hatalar aylardır tekrarlanmaya devam ediyor.Logo işini neden Nike yapmıyor da başka yerlere bırakıyor bunu anlayabilen varsa bana da anlatsın lütfen.
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Bu fotoğrafı görüp Nike'a değil, kulübe kızmalıyız hani nerede logomuz diye.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hacettepe maçında Sylva'nın formasındaki logonun mavi kısmı yoktu.Bordo-yeşil Trabzonspor logosunu da görmüş oldum.Hatalar aylardır tekrarlanmaya devam ediyor.Logo işini neden Nike yapmıyor da başka yerlere bırakıyor bunu anlayabilen varsa bana da anlatsın lütfen.
                        bende bi resim var bulursam koyarim

Yorum

• burdada avea yazisi yok

Yorum

• Bu armalar nereden veya kimden alınmaktadır? Nedir vazgeçilememesindeki sebep. Yahu form alacağım sırf bu yüzden bekleyip duruyorum. Madem arma işini kendinize aldınız bari doğru yapın.halı saha öaçında forma giyiyorum miiletin maskarası olduk armanın bir ucu kalkar bir tarafı kopar. şort armasız. İlkokul cocugunun kıtap deftar etıketı ısı degıl kı bu.

Yorum

• Bu sene formalar tam fiyaskoydu...Seneye Trabzonspora yakışan farklı kitlelerin bile imrenerek bakacağı formalar bekliyorum nike 'den.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• umarım önümüzdeki sene formalarımız da daha çok özen gösterilir
                                I am titanium

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X