cubuklu da altin güzel durur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yeni sezon klasik formamız büyük ihtimalle böyle bir şey olacak.
Olabilir de olmayabilir de garantisi yok.
Yorum
-
Klasik forma modelimizi ben de çok beğendim. Kol kesimleri daha güzel.
En önemlisi her sezon kolleksiyonumuzda olması gereken klasik formamız önerimiz kabul görmüşe benziyor. Bir de bunun negatifi gibi düşünebileceğimiz gövdesi mavi kollar bordo olabilse süper olurdu.
Armalar konusundaki ısrarımız ve haklı talebimiz inşallah boşa çıkmaz.
Çubuklu forma modelimiz sanırım bu seriden seçilmiş.
Diğer modellerin serisini de paylaşırım. Yeni sezon antreman ürünleri çok güzel.
Yorum
-
Bizim renklerimizle ve bizim armamızla çok daha güzel olacaktır. ( Ben çok beğendim )
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeni sezon klasik formamız büyük ihtimalle böyle bir şey olacak.
Olabilir de olmayabilir de garantisi yok.
Eğer böyle olacaksa kötü gözüküyor şuanki avea'lar gibi bunu değiştirme imkanımız yokmu ?
Yorum
-
Hadi abartıp Nike'ın yeni sezon için bize önermeyi düşündüğü yazı karakterinin de bu olacağını düşünelim.
Benim şahsi görüşlerimdir, resmi bir duyuru veya bağlayıcı özelliği yoktur.
Yorum
-
Yalnızca renklere modellere değil, kumaş özelliklerine de bakmanızı tavsiye ederim. Ben demiştim demek istemiyorum fakat forma modelleri açıklandığı gün bu mesajları hatırlarsınız umarım.
Yorum
-
Özellikle lacivert açık mavi renkli olanlar hoşuma gitti
Kaliteli ürünler gelmeye başlıcak yakın zamanda.
Yorum
-
Kollardaki renkler yakaya kadar devam ediyor, kollarda iki çizgi var tahminimce.
Fotoğrafları çekerken o modelin özelliğini ortaya çıkaracak pozlar seçiliyor.
Aynı yere bakıyoruz ben farklı şeyler görüyorum o kadar.
Tüm başlıklarda olduğu gibi sadece son sayfaya bakmayın, arka sayfada da var yeni ürünler.
En son a f s tarafından düzenlendi; 04.04.2009, 17:23.
Yorum
-
sayın afs abimiz sana bişey sormak istiyorum gövdesi bordo kollar mavi forma konusunda sana tamamen katılıyorum bencede klasik hale gelmeli fakat yeni sezonda çıkacak olan formanında kolları böyle bol mu olacak acaba...bide uzun kollu formaya hasta olan biriyimdir ama bulamadım malesef kısa kollu almak zorunda kaldım...mesela parçalı formanın kolları fit duruyor futbolcuların üzerinde inşallah diğer formanın gelecek sezonki hali öyle olur...teşekkürler saygılar...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Ben de uzun kollu forma hastasıyım. Forma kesimleri, uzun kollu formalar ve armalar konusunda yönetime isteklerimizi bildirmeliyiz. Klasik formamız büyük ihtimalle bu modellerden olacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum