Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Büyük ihtimalle yeni sezon beyaz formamız bu modelde olacak.

Harika

TT bordo NET mavi süper cidden
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Cengiz, çubuklu forma mayıs ayı deniyordu doğru, fakat logolar satış falan filan mayıs sonu haziranı bulabilir dediler.

Yeni sezon formalarımızın hepsi haziranda satışa çıkıyor. Hamsili diye anılan gri formamız 2009 yıl sonu ( bu sene parçalı formanın çıktığı tarihlerde ) satışta olacak. Bu yıl formalar yine katalogdan tamamen bize özel forma gri forma ile birlikte başlayıp 2010 da karşımızda olacak.

Çubuklu formamızın modelini de öğrendim. Gri dışındaki sürpriz rengi de.

İnternet sitesinin yenilenme çalışmalarının sürdüğünü söylemişti yetkililer bana. Hatta Nisan ayında yayında olacaktı, ses sada yok.

Yönetime baskı konusunda, baskı yapmalı ve kamuoyu oluşturmalıyız. Özellikle armalar konusunda bir çözüm üretmeliler.

Ts Clup ile yaptığım görüşme:
      - Formalardaki armalar neden nakış değil?
      - Biz de istiyoruz fakat yönetim böyle karar verdi
      - Hadi yapıştırma oldu diyelim, bari daha kaliteli bizim renklerimizin doğru kullanıldığı bir malzeme seçilse. Galatasaray'ın arması da yapıştırma fakat bizim gibi dökülmüyor. Taraftar yarım sezon bile dayanmayan arma istemiyor, yazıktır.
      - Haklısınız biz de aynı durumdan şikayetçiyiz.
      - Ne bitmez armaymış bu kim yaptırdıysa. Yok edin elde kalanları, bitti deyin, yenisini kaliteli sipariş verin
      - Bitse de yenisi gene aynısından olur
      - Neden?
      - Yönetime bakıyor bir telefonla çözülebilir bu mesele, taraftar olarak siz baskı yapsanız, bizim de etkimiz bir yere kadar.
      - Mesaj alınmıştır, siz merak etmeyin.

Testi kırılmadan, iş işten geçmeden tavrımızı koymalıyız. Herkes bir mail atsa, faks çekse, telefon açsa, Trabzondakiler yüz yüze söylese belki bir çözüm ürettirebiliriz.

Arka sayfalarda isteklerimi belirtmiştim. Armaların yenilenmesi, uzun kollu formaların bütün modellerde aynı anda satışa çıkması, internet sitesinin yenilenmesi v.s. v.s.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fuat abi bunun için bir ekip olmak şart
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• T-Shirt değil Forma giymek istiyoruz

Formasına aşık taraftar diyor ki: "Süper formamız var, ah birde armalarımız yapıştırma değil dikişli olsa. Çünkü yapıştırma armalar sökülüyor ve sonuçta t-shirt giymiş oluyoruz. Oysa biz "Forma" giymek istiyoruz."

Takımımızın 2008-2009 sezonunda giydiği Nike kreasyonu büyük beğeni topladı. Turkcell Süper Liginin zirvesinde yer almamızın da etkisiyle artan forma satışları bu sene kulübümüze epey bir katkı sağladı.

Fakat madalyonun birde arka yüzü var ki orada adeta bir dram yatıyor!
          Taraftarımız yapıştırma arma istemiyor!
          Çünkü bu teknikle satışa sunulan formaların armaları 1-2 yıkamada sökülüyor. Bu durumda da ortaya Cola Turka reklamında Gökhan Ünal'ın üzerindeki gibi armasız bordo-mavi t-shirt kalıyor.

İşte bu dertten muzadarip formasına aşık taraftarın 2009-2010 kreasyonu hazırlanma aşamasındayken Trabzonspor yönetiminden bir ricası var...

"Lütfen armaları dikişli yapın ki, t-shirt değil FORMA giyelim."
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Olay budur!

Yorum

• Formanın şekli şemali konusunda hiç eleştirim yok 3 sorun var dediğimiz gibi

1-)Avea yazısının basılma şkli
              2-)Armanın Dikişli olmaması
              3-)Sırt numaralarının Yazı fontu.

Yoksa Formalarımız çok kaliteli ama seneye İnşallah hepsi Beyaz formamızın kalitesinde olur.

Beyaz formayı giyince "Nıke giyiyorum" diyorsunuz.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gri formamiz bu formalardan olabilir
                Gri Laci Değil de Gri Bordo Şekilde Bir de Tasarım Yapsanız da Onu da Görsek Bu Biraz Abez Kaçabilir Gibi Hoş Değil Kişisel Görüşüm
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Büyük ihtimalle yeni sezon beyaz formamız bu modelde olacak.
                  Süper Ya İşte Tam bi Dış Saha Forması. Bu Forma 10 Numara Gerçekten
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Fontlar yeni sezon ile birlikte yenileniyor.
                    Armalar sponsor logolarının nasıl olacağı ve nereye yapıştırılacakları belli olduğuna göre aslında Nike'tan anahtar teslim gelmesi daha doğru olur. Yapılan anlaşmadan mıdır nedendir bilinmez, formaya arma ve logo transferini kulüp yatırıyor.

Bu girişimizle armaları düzelttirebilirsek epey yol kat etmiş olacağız.
                    Onun dışında yeni formalarımız da güzel zaten.

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beyaz şort üstü forma düşünülmesi lazım kesinlikle.. bize çok yakışıyor bu şekilde.. gs avrupa maçlarını beyaz şortla oynadı hiç güzel durmadı ama bize tam uyuyor..
                      Yaza Trabzondayım Çubuklu Forma Kafama Yatmaz ise Bundan Alıcam Uzun Kollu Satışları Vardır Umarım

Yorum

Fontlar yeni sezon ile birlikte yenileniyor.
                        Armalar sponsor logolarının nasıl olacağı ve nereye yapıştırılacakları belli olduğuna göre aslında Nike'tan anahtar teslim gelmesi daha doğru olur. Yapılan anlaşmadan mıdır nedendir bilinmez, formaya arma ve logo transferini kulüp yatırıyor.

Bu girişimizle armaları düzelttirebilirsek epey yol kat etmiş olacağız.
                        Onun dışında yeni formalarımız da güzel zaten.
                        afs abi, yeni Formalarin nasil gözükdügünü biliyorsan, photoshop'la yapmissindir sen bi kac örnek, onlari koyamazmisin?

Yorum

• Korsanlardan korktuğum için son tasarımlarımı paylaşmıyorum.
                          Bu çalışmada yeni formalardan var. Beyazı yukarıda, çubuklu forma da ince çubuk v yaka şeklinde olacak.

Yorum

• Çok merak ediyorum yönetimimiz Büyük illerde ne zaman Ts clup açmayı düşünüyor ?

Afedersiniz ama rezillik devam ediyor.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Korsanlardan korktuğum için son tasarımlarımı paylaşmıyorum.
                              Bu çalışmada yeni formalardan var. Beyazı yukarıda, çubuklu forma da ince çubuk v yaka şeklinde olacak.

cok tesekkürler, gri'nin yanindaki süpriz renk ne

Yorum

• Ali Fuat abi bizi bilgilendirdigin icin sonsuz tesekkürler. Tasarimlarinda harika, bende senin gibi güzel olmasa bile birseyler yapmaya calisiyorum.

Gelecek sezon formalarimizinda cok güzel olacagina inaniyorum!

Bir sorum olacakti;

Yeni sezon formalarimizin kac tane olacak?

-Cubuklu
                                -Beyaz
                                - ?

-Gri
                                En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 04.04.2009, 13:32.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X