Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hep Beyaz forma'da bir dandiklik olduğunu görüyoruz, neden?
    Beyaz forma'yı tercihte son sıraya koyarsan, bakımında da son sırada olursun!
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu forma aceleye gelmis izlenimi veriyor. Antalya kendi evinde deplaman formasini giymis. Muhtemelen Antalya'dan kaynaklanan bir sorundan dolayi oraya getirdigimiz mavi formayi giyemedik ve 2. formaya donduk, anlasilan o ki onda da hazirliksiz yakalnmisiz.
      Evet katılıyorum . Maçın başında söyledim ben Antalyaspor deplasman forması giymiş diye . İki formanın açık renk olması saçma zaten . Yine de bulunan formalar hazır olmalıydı her haliyle . Bu sene Nike ve kulüp forma konusunda sınıfta kaldı her zaman söylediğim gibi . Seneye bir şeyler bekliyorum .

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neydi o öyle?
        Hemen dikkatimi çekti zaten.
        Ayıp yani.
        Trabzonspor gibi bir takımın sahaya amblemsiz formayla çıkması ancak rezilliktir.
        imza
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• tony sylva'nin turuncu formasi gercekten sahane!!! avea yazisi bordo birde yakismis!

Yorum

• işte Sylva'nın forması.
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte Sylva'nın forması.
              cok hosuma gitti BU sene bulabilirsem alirim
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cok hosuma gitti BU sene bulabilirsem alirim
                Bulabileceğini sanmıyorum. Çünkü ilk defa görüyorum bu ürünü.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bulabileceğini sanmıyorum. Çünkü ilk defa görüyorum bu ürünü.
                  Cikmaz mi yaza kadar ?
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• neyse pumayıda nike da allaha havale ed,yorum,hayır biz de mi problem var anlamadım ki?ben başka takımın armasız çıktığını görmedim bugüne kadar...
                    amatör küme bile armalı çıkıyor...
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Nike, ABD merkezli, dünyanın önde gelen spor ayakkabı, spor kıyafet ve spor akesuarları tasarımcısı ve pazarlayıcısı şirket ve bu ürünlerde kullanılan markadır. Adını Yunan mitolojisindeki zafer tanrıçası Nike'tan alır. Dünya çapında 25,000 çalışana sahiptir ve 2005 yılında 13,739 milyon USD ciro açıklamıştır. Nike pekçok futbol takımına ve milli takıma sponsor olmaktadır: Brezilya milli takımı ve Manchester United en öne çıkan sponsorluklarıdır. Standford Üniversitesi'nde MBA yapan Phil Knight tarafından 1972 yılında kurulan Nike'ın swoosh denen meşhur logosu bir üniversite öğrencisi tarafından çizilmiştir.
                      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Rezalet yahu !!!
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu forma aceleye gelmis izlenimi veriyor. Antalya kendi evinde deplaman formasini giymis. Muhtemelen Antalya'dan kaynaklanan bir sorundan dolayi oraya getirdigimiz mavi formayi giyemedik ve 2. formaya donduk, anlasilan o ki onda da hazirliksiz yakalnmisiz.
                          Benim bildiğim Antalya mavi formanın uğuruna inandığı için.Kendi evinde sürekli o formayla çıkıyo zaten sahaya.(Örnek:Kendi sahasındaki Gs maçı.)
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            neyse pumayıda nike da allaha havale ed,yorum,hayır biz de mi problem var anlamadım ki?ben başka takımın armasız çıktığını görmedim bugüne kadar...
                            amatör küme bile armalı çıkıyor...
                            Iste Trabzonspor'lu olmak boyle farkli ve garip birsey. En iyi anlamlarda da en kotu anlamlarda da herkezden farkliyiz...

Yorum

• Yuhh yaa !.

Böyle bir hatayı nasıl yapabiliyoruz. Harbi yuhh !.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Karadenizsporun formalarina bir bakin nasil öyle kafalarina göre design ediyorlarsa keske afs abinin yaptigi formalari giyinseler süper olur en azindan taraftar görür formalarin gercekte nasil durdugunu.
                                neden yakışmış aslanlarıma...nostalji gibi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X