formaların futbolcular üzerinde psikolojik bir etkisi olduğuna inanıyorum... kısacası forma uğursuzluğu diye bir şeye inanıyorum. ts club markalı forma giydiğimiz sene yaşanan kötü günlerden dolayı zaten beğenmediğim o formaya nefretle bakıyorum.
pes oynarken bile seçtiğim takımın formasına dikkat eden biri olarak forma uğuruna inanıyorum.
parçalı formanın modelini zaten beğenmedim. yakası çok açık dahadoğrusu dağınık olan turuncu ve bordo formayla aynı... Fakat renk seçimi doğru trabzonspor'un renkleri bu sene tuttu...
bence mavi ve efsane formayla yola devam...
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Şu anda Türkcell Süper Ligde En Kötü Forma Arkası Yazı Fontuna Sahibiz Tabi ki Eskişehir ve Antalya ile Beraber Ben Hayatımda Bu Kadar Kötü Font Görmedim Pumanın Yazı fontu şimdiki fontdan çok çok daha muhteşemdi.
Şu anda Türkcell Süper Ligde En Kötü Forma Arkası Yazı Fontuna Sahibiz Tabi ki Eskişehir ve Antalya ile Beraber Ben Hayatımda Bu Kadar Kötü Font Görmedim Pumanın Yazı fontu şimdiki fontdan çok çok daha muhteşemdi.
%100 haklsısın,. Benim Liverpool formam vardı onun arkasına burda bi spor mağazasndan yazı yazdırdım, şu andaki nike'ın fontunun aynısı, adam benden 5 milyon almıştı. bu kadar amatörce olmamalıydı.
%100 haklsısın,. Benim Liverpool formam vardı onun arkasına burda bi spor mağazasndan yazı yazdırdım, şu andaki nike'ın fontunun aynısı, adam benden 5 milyon almıştı. bu kadar amatörce olmamalıydı.
Evet şuanda ki yazı fontumuzun spor mağazalarında alı sahada forma yaptıran sanayici abilerimizin formalarının arkasına Nane Ticaret yazdırdığı fontdan tek farkı numaranın altında nıke'nin amlemi var onuda ellen kesmişler gibi duruyor.
kötü bir font ben de sevmiyorum ama eskişehir daha da beterleştirmiş
bu ligin en berbat formaları bizdeki parçalı ve düz bordo olan formalar.
en güzel formamız düz mavi ile kolları mavi olan bordo forma.
beyaz forma da çok kötü.
yazı fontlarına değinmiyorum bile rezalet felaket karışımı birşey.
hep böyle diyorum ama inşallah bir sonraki sene güzel formalarımız olacaktır.
Yorum