Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

porto bizim mavimizi çalmış...dava açalım ....
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• kardeş yeni gördüm o dehşet bi forma ya hırvatistaninki gibi müthiiş olur bize

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        porto bizim mavimizi çalmış...dava açalım ....

şu Atletico Madrid formasına bakıyorumda, acaba bizim mavi şort ve bordo-beyaz çubuklu formamız olsa veya bordo şort ve mavi-beyaz çubuklu forma!!!

afs aga sana zahmet!!!
        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• formaların futbolcular üzerinde psikolojik bir etkisi olduğuna inanıyorum... kısacası forma uğursuzluğu diye bir şeye inanıyorum. ts club markalı forma giydiğimiz sene yaşanan kötü günlerden dolayı zaten beğenmediğim o formaya nefretle bakıyorum.

pes oynarken bile seçtiğim takımın formasına dikkat eden biri olarak forma uğuruna inanıyorum.

parçalı formanın modelini zaten beğenmedim. yakası çok açık dahadoğrusu dağınık olan turuncu ve bordo formayla aynı... Fakat renk seçimi doğru trabzonspor'un renkleri bu sene tuttu...

bence mavi ve efsane formayla yola devam...
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bence Atletico Madrid'in formasından daha çok rakibinin forması daha güzel

Yorum

• Sırt numarası ve isimler için font çalışıyorum.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sırt numarası ve isimler için font çalışıyorum.
                bu güzel olmus en azindan bizimkinden cok daha iyi

Yorum

• bu formadan üretilmeli bence süper ya tasarlıyan kimse helal olsun

Yorum

• Parçalı formanın uzun kollusu çıkacak mı?Bilgisi olan var mı?
                    keyif adamı ..

Yorum

• Şu anda Türkcell Süper Ligde En Kötü Forma Arkası Yazı Fontuna Sahibiz Tabi ki Eskişehir ve Antalya ile Beraber Ben Hayatımda Bu Kadar Kötü Font Görmedim Pumanın Yazı fontu şimdiki fontdan çok çok daha muhteşemdi.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu anda Türkcell Süper Ligde En Kötü Forma Arkası Yazı Fontuna Sahibiz Tabi ki Eskişehir ve Antalya ile Beraber Ben Hayatımda Bu Kadar Kötü Font Görmedim Pumanın Yazı fontu şimdiki fontdan çok çok daha muhteşemdi.
                        %100 haklsısın,. Benim Liverpool formam vardı onun arkasına burda bi spor mağazasndan yazı yazdırdım, şu andaki nike'ın fontunun aynısı, adam benden 5 milyon almıştı. bu kadar amatörce olmamalıydı.
                        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          %100 haklsısın,. Benim Liverpool formam vardı onun arkasına burda bi spor mağazasndan yazı yazdırdım, şu andaki nike'ın fontunun aynısı, adam benden 5 milyon almıştı. bu kadar amatörce olmamalıydı.
                          Evet şuanda ki yazı fontumuzun spor mağazalarında alı sahada forma yaptıran sanayici abilerimizin formalarının arkasına Nane Ticaret yazdırdığı fontdan tek farkı numaranın altında nıke'nin amlemi var onuda ellen kesmişler gibi duruyor.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu anda Türkcell Süper Ligde En Kötü Forma Arkası Yazı Fontuna Sahibiz Tabi ki Eskişehir ve Antalya ile Beraber Ben Hayatımda Bu Kadar Kötü Font Görmedim Pumanın Yazı fontu şimdiki fontdan çok çok daha muhteşemdi.
                            kötü bir font ben de sevmiyorum ama eskişehir daha da beterleştirmiş

adidas-nike karışımı birşey olmuş.

Seneye yazı fontumuz da düzelecektir

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parçalı formanın uzun kollusu çıkacak mı?Bilgisi olan var mı?
                              Bu sezon uzun kollu hiç bir forma çıkmayacak.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• bu ligin en berbat formaları bizdeki parçalı ve düz bordo olan formalar.
                                en güzel formamız düz mavi ile kolları mavi olan bordo forma.
                                beyaz forma da çok kötü.
                                yazı fontlarına değinmiyorum bile rezalet felaket karışımı birşey.
                                hep böyle diyorum ama inşallah bir sonraki sene güzel formalarımız olacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X