Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formanın arkası çok güzel olmuş ama sarı yerine beyazla yazılsa rakam daha şık olmazmı afs abi?
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ben nike´i seviyorum... milli takim nike ile basariyi bu buldu, bizde nike ile beraber calistigimizdan beri cok iyi bir kadroya sahibiz, iyi futbolculara, iyi futbola, iyi sonuclara. nike formalari ile kupa dahil yaklasik 20 macta sadece 3 defa yenildik( bjk kupa, gs ve "bursa" lig) bursa yenilgisi sayilmaz ama neyse... formalari da begeniyorum. nike bütün dünyaya koleksiyonunda forma veriyor, almanya liginden dortmund dahil. yane dortmund bizden cok mu kücük takim... beklentilerimiz yanlis düsünyüyorum. iki yil sampiyonlar liginde olalim bize özel forma gelir...

Yorum

• yakanın bu bölümü mavi olmalı idi. aynı model diğer takımlrın formalarında yakanın rengi ile aynı. o zaman göze daha hoş geliyor.

Yorum

• Ankaraspor aynı model formayı giydiği için yeni parçalı forma haftaya kaldı.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arkadaşlar biz neden hiç bordo forma ile sahaya çıkmıyoruz?

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar biz neden hiç bordo forma ile sahaya çıkmıyoruz?
                Nikenin kulübümüze gönderdiği Bordo formalar bitti.Ts Club yetkilisi bordo formanın yeniden üretilmediği için satış yapamadıklarını söyledi.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bence bordo forma güzel değil.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formanın arkası çok güzel olmuş ama sarı yerine beyazla yazılsa rakam daha şık olmazmı afs abi?
                    bence altın sarısı müthiş olmuş,isimde altın sarısı olmalı hatta..formayı farklı ve guzel kalan o olmuş..

Yorum

• beklenen BİZE HER YER TRABZON atkıları tsclublerimize ulaşmıştır. hayırlı uğurlıu olsun

Yorum

• Nike parcali.....

[quote=a f s;1914509]

yaa,,, Trabzon ankaragucu macini izledim ve... ankaragucunun formasinin aynisini bize yapmislar... Hani yeni parcali formyai sadece trabzonspor giyiyordu...

Yorum

• İlk olarak trabzonunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaa,,, Trabzon ankaragucu macini izledim ve... ankaragucunun formasinin aynisini bize yapmislar... Hani yeni parcali formyai sadece trabzonspor giyiyordu...
                          ankaraspordur belki o..
                          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• [quote=trabzonunal;1921368]
                            İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ankaraspor maçı olmasın
                            TRABZONSPOR
                            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                            Mesut Keleş (19)

Yorum

• kardesler
                              bügün varmisin yokmusunda acuna TS formasi hediye ettiler

Avea ve ülker reklami yokktu
                              arkasinada NIKE fontunla ACUN 25 yaziyordu

baska gören oldumu
                              nerden alabiliriz bu formayi

Yorum

• arkadaşlar idmanda giyilen uzun lacivert şortlar tsclub da varmı acaba..bide fiyat söylerseniz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X