Formanın arkası çok güzel olmuş ama sarı yerine beyazla yazılsa rakam daha şık olmazmı afs abi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ben nike´i seviyorum... milli takim nike ile basariyi bu buldu, bizde nike ile beraber calistigimizdan beri cok iyi bir kadroya sahibiz, iyi futbolculara, iyi futbola, iyi sonuclara. nike formalari ile kupa dahil yaklasik 20 macta sadece 3 defa yenildik( bjk kupa, gs ve "bursa" lig) bursa yenilgisi sayilmaz ama neyse... formalari da begeniyorum. nike bütün dünyaya koleksiyonunda forma veriyor, almanya liginden dortmund dahil. yane dortmund bizden cok mu kücük takim... beklentilerimiz yanlis düsünyüyorum. iki yil sampiyonlar liginde olalim bize özel forma gelir...
Yorum
-
Ankaraspor aynı model formayı giydiği için yeni parçalı forma haftaya kaldı.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar biz neden hiç bordo forma ile sahaya çıkmıyoruz?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın arkası çok güzel olmuş ama sarı yerine beyazla yazılsa rakam daha şık olmazmı afs abi?
Yorum
-
İlk olarak trabzonunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaa,,, Trabzon ankaragucu macini izledim ve... ankaragucunun formasinin aynisini bize yapmislar... Hani yeni parcali formyai sadece trabzonspor giyiyordu...
Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-
[quote=trabzonunal;1921368]İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaa,,, Trabzon ankaragucu macini izledim ve... ankaragucunun formasinin aynisini bize yapmislar... Hani yeni parcali formyai sadece trabzonspor giyiyordu...
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum