Sözde Trabzonspor'a özel hazırlanan formanın aynısını Ankaraspor da giyiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu işlerle uğraşan Trabzonspor çalışanlarının Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum artıkBulundukları konumun hakkını veremeyeceklerse istifa etsinler ve yerlerine daha profesyonel kişiler gelsin ! Logosuz forma , göbekli manken ve daha birçok amatörce iş ! Yeter artık işini düzgün yapmayan çeksin gitsin !
Yorum
-
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu nasıl bi fotoğraf yaa göbekli manken mi kullanmışlardikkatli bakılırsa içine giydigi fanilanın da nasıl rezil bi görüntü oluşturdugunu farkedersiniz
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözde Trabzonspor'a özel hazırlanan formanın aynısını Ankaraspor da giyiyor.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
taraftar forması olmasın bu çünkü konu mankeni bu göbekle olsa olsa taraftar olur
işte formalarımız göbekli taraftarlarımızda böyle duracak diye ince bi düşünüş içine girmiş olabilirmi yöneticilerimiz''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Avea logosu altında bordo zemin kullanımı formayı bozmuş. Bence background kullanmaya gerek olmayabilirdi. Bana 80'lerin formalarını anımsattı. Basit ve özentisiz. Sylvester'e bile daha güzelini yapmıştım ben..Şaka bir yana göbekli manken olayı ise tam bir komedi. Sezon başındaki acemilik halâ devam ediyor. Bu konuda amatörlükten profesyonelliğe geçemeyeceğiz anlaşılan.
En son erol_izm tarafından düzenlendi; 24.01.2009, 17:27.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
beyler ben geçenlerde bi spor ürünleri satan yere gittim bizim ürünlerde vardı adama bişey sormaya kalmadı 30-40 dk anlattı bizim yönetimin yanlışlarını anlatsam neler var nelerde buraya sığmazlar...ama hatanın nerden kaynaklandığını anladım biraz konuşmalarından...bu işlerle uğraşması için tepeden adam koymuşlar hemde hiç bi alt yapısı olmayan...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Şu olayı yapmak o kadar zor değil. Fakat olaya bakış açısı ve uygulayacak insan yetersiz olunca sonucun böyle olması kaçınılmaz.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
taraftar forması olmasın bu çünkü konu mankeni bu göbekle olsa olsa taraftar olur
işte formalarımız göbekli taraftarlarımızda böyle duracak diye ince bi düşünüş içine girmiş olabilirmi yöneticilerimiz
Bu kadar basit şey, nasıl bu kadar kötü yapılabilir anlayamıyorum.. Madem bütün formalarda cansız manken kullanmışsın, bunda neden macera arıyorsun? Hadi denedin, sonuca hiç mi bakmıyorus? Gözünün önünde kavanoz dibi mi var? Anlayamıyorum..Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-
Temel mesele insan. Yoksa fotoğraf çekimlerini makinalar, siteleri bilgisayarlar yapmıyor.
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKumaşı turuncu formayla aynı, bende de turuncu forma var
Karşılaştırmayı Barcelona, Juventus gibi takımların formalarıyla karşılaştırdım..
ciddi olmazsınız :s parcalının kuması beyazın kumasından deil mi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum