Fakat dediğim gibi TTNET'in Nike bozması logosunu daha modern ve yeni bir logo ile değiştirmesi lazım, formamızın görüntüsünü bozay.
Bu modelde ısrar etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Tarihimizde birçok kez giydiğimiz bu model her sene giyeceğimiz forma kolleksiyonu içinde yer almalı. O yılın moda çizgilerine göre güncellenecek model bizimle anılır hale gelecektir. Bunu söylerken çubuklu formamızı es geçmiyorum, o hep birinci formamız olmalı zaten.
Bu modelin Aston Villa ile anılmasının nedeni bizim açımızdan algıda seçilikten kaynaklanıyor. Aslında çubuklu kadar klasik bir forma modeli bu model. Fakat bordo mavi dünya üzerinde nadir kulüpler tarafından kullanıldığı için aynı modeli farklı renklerde kullanan diğer takımları fark etmiyoruz.
Her renk her model formaya gitmiyor. Biz bizim renkleri güzel gösterecek formaları tercih etmeliyiz. Başka takımlar bizi yanıltmasın bizim dışımızdaki renklerde forma ve model bulmak kolay. Bizim rengimiz özel olduğu için bunu avantaja çevirecek tasarımlar bulmalıyız.
Nike bizi tanıdıkca hele hele avrupada UEFA veya Şampiyonlar Liginde mücadele ettikçe karşımıza çok daha etkileyici ürünler çıkacaktır.
Düz mavi, düz bordo yerine bordo ve mavi renklerinin yanyana kullanıldığı modeller kullanmalıyız. Yine o senenin modasına göre bulunacak yedek renk ile kolleksiyon zenginleştirilebilir tıpkı gelecek sezon giyeceğimiz gri formamız gibi.
Formadaki logo rengi ile forma neden farklı sorusunun cevabı: Armaları nakış yerine yanlışlıkla yapıştırma yapmışım!. Şaka, şaka!. Armadaki renkler kulübün tescil ettirdiği, resmi, halen kullandığı renklerden çalışıldı. Forma üzerinde kaybolmasın diye aradaki ton farkını düzeltmedim, aynı renk ve tonlar uygulanabilir.
En son a f s tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 12:05.
Sebep: bilgi ekledim...
Bu sezon giydiğimiz beyaz formamızın modelinden ( Nike kolleksiyonunda Brezilya modeli diye geçiyor ) zaman olsaydı bize uygun renklerde güzel formalar çıkarılabilirdi.
Bu seneden geçti fakat gelecek sezonun planlaması yapılırken taraftarın beklentileri dikkate alınmalı.
Taraftar forması veya tişört olarak düşünülebilir:
Yönetim düşünüyor mu bilmiyorum fakat, Karadenizspor'un da belli bir forma stili olmalı.
Diyeceksiniz ki 'biz daha A takımına bir düzen oturtamadık ki' farkındayım, fakat söylemeden de geçemiyorum.
En son a f s tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 16:47.
Sebep: yeni tasarımlar ekledim...
Nike dan bu kalitede ve tasarımda Trabzonsporumuza önümüzdeki zamanda böyle forma süper olur bu arada tasarımlar yine süper olmuş afs usta bi de başka bi konu bu renkteki mavi daha güzel
En son deepmavi tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 17:31.
Yorum