Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cenk Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum.Bizim dışımızdakilerin kendilerince bizleri aşagılamak icin kullandıgı bir simge haline geldi hamsi.Biz de bu simgeden sıyrılmak istersek adamları haklı cıkarırız.Bence sahip cıkmalıyız.
    bizim hamsiden gocunmadığımızı görürlerse aşalayamadıklarını anlarlar
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizim hamsiden gocunmadığımızı görürlerse aşalayamadıklarını anlarlar
      Evet ben de bunu söylüyorum ve bu nedenle ısrarla istiyorum böyle bir formayı.İnşallah orjinal bir şey cıkar ortaya.Daha cubuklu formaları göremeden böyle bir forma hayali ne kadar dogru,o da tartışılır acıkcası.
      Şampiyon olana kadar!
      Oynayın sonuna kadar!
      Biz varız ölene kadar!
      Birimiz kalana kadar!

Yorum

• inşallah orjinal bişey olur bu konuda nike a güveniyorum
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu kazaklarin fiyati ne kadar???
          Bence bu nike'ın bize çıkardığı en iyi ürün fiyatı pahalı biliyorum ben...Bilen var mı fiyatını?

Yorum

• ben Nike firmasının suana kadarki forma ve diger urunlere iliskin performansını yetersiz buldum.
            "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İlk olarak mstfaqaoqLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence bu nike'ın bize çıkardığı en iyi ürün fiyatı pahalı biliyorum ben...Bilen var mı fiyatını?
              90 lira gibi bi fiyatı vardı net hatırlamıyorum ama bu civardaydı
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• photoshop falan ama süper bi polar keşke bunun aynısını yapsalar ahh ahh
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu çubuklu formalar ne zaman çıkıyo yaaa.
                  Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• Çubuklu forma yalan oldu sanırım, yıl sonu diyorlar ama yıl sonunda forma çıkarmanın anlamı nedir bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kirmizi noktaya dikkat lutfen fotomontaj degildir bizzat kapali carsidan aldim 20ytl ye yonetimin goremedigini kapali carsililar gordu alifuat abi telif hakkini ara
                      yaa bu pfotoshop degilmi... nike ve logoya dikkatlice bakilinca kareli görünüyor....

Yorum

• Bunu da gördüm ya.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 06.01.2009, 09:20.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

photoshop falan ama süper bi polar keşke bunun aynısını yapsalar ahh ahh
                          gerçekten süperrr bi polar..yapılsa keşke..
                          İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• ankaraspor ikinci yarıda bizim formalarımızdan kullanacak galiba resme bir bakın dikkatlice ;

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunun reklamını yapalımda Nıke görüp yapsın bu arada işportacılarda yapar ama neyse...
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ts Clublardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç bir açıklama yaparak mağazalarımızın ülke genelinde ve yurt dışında yaygınlaştırılması için bir dizi çalışma yapmayı planladıklarını vurguladı.

Kulübümüzün sezon başında Nike firmasıyla yaptığı anlaşmanın ardından taraftarlarımızın ürünlerimize daha da fazla ilgi göstermeye başladığını belirten Tunç, "Hedefimiz Ts Club mağazalarını daha yaygın bir hale getirerek gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında taraftarlarımızın ürünlerimize rahatça ulaşmalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Bu doğrultuda ülke genelinde yeni bayilikler ve corner satış noktaları verileceğini ifade eden Tunç, Ts Club zincirinde yer almak isteyen işyeri sahiplerinin kulübümüze başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

İrtibat:

Ziya Yılmaz
                                Trabzonspor Ts Club Mağazaları Genel Koordinatörü
                                Tel: (0462) 2237274 ? 75
                                Mail: z.yılmaz@trabzonspor.org.tr

Aralık ayı da bitti formaları göremedik. Mayıs ayında geleceği söylenen çubuklu formaları sabırla bekliyoruz.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 02.01.2009, 17:25.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X