Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardes kusura bakma ama 10 metreden anlarim cakma oldunu

benim deginmek istedigim konu cakma olup olmadigi degil yonetimin yapamadiginin kapali carsi esnafitarafindan farkedildigini gostermek
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim deginmek istedigim konu cakma olup olmadigi degil yonetimin yapamadiginin kapali carsi esnafitarafindan farkedildigini gostermek
      abisi anladim

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ankete hiç gerek yok.

Karşı olan almasın kardeşim.

Bizim simgemize karşı olana söylenecek söz bulamıyorum.
        Bana göre var.

Bizim simgemiz fırtınadır.
        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Ankete hiç gerek yok.

Hamsiden simge olmaz.Neden olmaz?Çünkü doğada imrenilen bir canlı değildir.Üstelikte kokar,sadece yerken güzel.Sen de buna karşı bir şeyler söylersin.
          Oysa simge dediğini herkes kabul eder.Bak : Ay - Yıldız.Var mı itirazı olan
          Böyle bir şey işte.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hamsiden simge olmaz.Neden olmaz?Çünkü doğada imrenilen bir canlı değildir.Üstelikte kokar,sadece yerken güzel.Sen de buna karşı bir şeyler söylersin.
            Oysa simge dediğini herkes kabul eder.Bak : Ay - Yıldız.Var mı itirazı olan
            Böyle bir şey işte.
            Simge olacağını kim söyledi ya bir formamızda kullanacağız resmini abartmaya gerek yok.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar bende bu ise atiliim dedim bu ilk formam elestiri ve onerilerinizi bekliyorum...
              bu formanin bordosu guzel olur bence

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Simge olacağını kim söyledi ya bir formamızda kullanacağız resmini abartmaya gerek yok.
                Kardeş bir kere kullandıktan sonra biz hamsi değiliz deme şansımız yok.Temelli üstümüze yapışıcak birşey bu.Bu kadar kişinin istemediği birşey de böyle oldu bittiye getirilip yapılması hoş değil.Burda bile yapılmasın diyen kaç kişi çıktı.
                Şu var, ben hamsinin nasıl bir nimet olduğunu anlıyorum neden istediğinizi anlıyorum.Ama bunun yapılmaması daha mantıklı.Çünkü en basit sebep olarak, sevimli değil güçlü bir karakter olmalı.Küçük bir çocuk tutucağı takımı seçerken maskotu balık olandan değil kartal aslan vs. olandan etkilenir onu kendine yakıştırır.Dünyadaki büyük takımları düşünün.Londra da aslan yok ama Chelsea'nin logosunu biliyosunuz.Yani bu gibi şeylere takılmayalım burda hamsi var diye hamsi yapmak zorunda değiliz.Bunun gibi birçok gerekçesi var liste böyle uzar gider gerek yok uzatmaya.Dediğim gibi anket yapılırsa istemeyen çok fazla kişi olduğu ortaya çıkar.Bize özel tasarım yapılıyor olması çok güzel ama hamsi değil fırtına tasarımı yapılmalı.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Ankete hiç gerek yok.

Ney senin simgen hamsimi ilk defa duyuyorum.Trabzonu sadece şehir takımı olarak lanse ediyorlar ya deli oluyorum.O zaman tutmayalımmı kardeşim biz.Karşı olan almasın diye bir şey söyleyemezsin ben taraftarım buna senmi karar vereceksin.Bunlar çok saçma bence.

Yorum

kirmizi noktaya dikkat lutfen fotomontaj degildir bizzat kapali carsidan aldim 20ytl ye yonetimin goremedigini kapali carsililar gordu alifuat abi telif hakkini ara
                    Yuh artık!
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Herkes bizi izliyor.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hamsi figürlü forma fikri bana çok parlak bir fikir gibi gelmedi.Ancak henüz ortada bu isimle adlandırılan bir forma örneğide yok zannediyorum.Birileri üçüncü renğin gri seçilmiş olmasından hareketle bu fikre ulaşmış olacaklarını düşünüyorum.Yoksa forma üzerinde hamsi figürü.....???!!!!
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hamsiden simge olmaz...
                          Haklısın,simge demekle yanlış yaptım kusura bakmayın ama hamsiye karşı olanlara karşı olduğumun bilinmesini isterim.

İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ney senin simgen hamsimi ilk defa duyuyorum.
                          Tamam haklısın simgeyi kullanarak hata ettim.

İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karşı olan almasın diye bir şey söyleyemezsin ben taraftarım buna senmi karar vereceksin.Bunlar çok saçma bence.
                          Eğer ki sen birşeye karşıysan,sevmediysen zaten almazsın.Buna elbette ben karar veremem.Ürünümüz üretilir ve satışa çıkar.Ürünü beğeniğ beğenmemek kişinin kendisine kalmıştır.Beğenmezse zaten almaz.

Benim yorumlarıma,görüşlerime cevap verirken biraz daha saygılı olmanı isterdim..
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yok artık hamsili forma mı yapacakmışız. Tatlısını, böreğini, ekmeğini, pilavını vs. biliyordum da forması biraz fazla olur gibime geliyor
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yuh artık!

abi kisaltilmis imzani dahi almislar,
                              bak adamlar emege saygi gösteriyorlar

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

kirmizi noktaya dikkat lutfen fotomontaj degildir bizzat kapali carsidan aldim 20ytl ye yonetimin goremedigini kapali carsililar gordu alifuat abi telif hakkini ara
                                yuh yaa bu kadar olur.

cem,keşke sorsaydın afs ne demek diye
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X