Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• turuncuyla neden çıkımıyolar onu merak ediyorum avrupa maçlarında mı giyecekler
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Adidas bile zamanında bu klasik formamızdan yapmıştı. Hatta bir tanesi yine aynı model fakat kolları daha koyu bir mavi idi.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ligin 2. yarısı çubuklu forma olcak dimi.. Birde Trabzonspor Nike ürünleri İstanbul da nerelerde bulunabilir ..
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• şu çubuklu formayı öle isiyorum ki ali fuat abi nin fısıldıyacağı haberi dört gözle bekliyorm
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sivas Maçında Turuncu Forma Giymek lazım !
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• turuncuda olabilir...beyazda....
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Turuncu olsun ki ! Anladınız siz o piskolojik baskıyı !
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sivas Maçında Turuncu Forma Giymek lazım !
                  Evet epey anlamlı olur.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• harbiden ben turuncuyu hic sevmem, sevmiyecegimde. ama sivas macinda turuncu olurdu...

bordo-maviye turuncu degil SIYAH yakisir...

sivas macinda ya turuncu, yada bordo mavi

Yorum

• Haa hakkatten haa Turuncu formayla sivası yenelim nede güzel olur haaa
                      t @Selim_Turan

Yorum

• Arkadaşlar formaları BURSA DA nerde bulabilirim....Korupark Nike bir kaç kez sordum yanıt hep olumsuz...! Son bir aydır işin peşini bıraktım....Genel sıkıntı hala devam ediyormu?
                        İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Evet Sivas maçından turuncu giysinler....

Yorum

• Evet sivas maçı için Turuncu çok anlamlı olur.hatta rakibe baskı bile oluşturabilir
                            Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                            Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• seneye bizim önümüzde t.telekom (tam bilmiyorum ne yazacak) yazacaksa avea kalkacaksa bence çubukluyu çıkarmazlar yeni sezonda muhakkak olur.
                              Bordo Mavi...

Yorum

• Kulübe baskı yapalım turuncu forma giymeleri konusunda... Sivas maçının anlam ve önemini belirten bir hareket olacaktır...
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X