yooo kupa maçında antepede bunla mağlup olmuştuk yanlış hatırlamıyorsam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyooo kupa maçında antepede bunla mağlup olmuştuk yanlış hatırlamıyorsam~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Trabzonspor, Defilede
Trabzonspor lisanslı ürünleri Brandeal 08 lisanslı ürünler fuarında ünlü mankenler tarafından sergilendi.
İstanbul Yeşilköy CNR fuar merkezindeki defiledeki lisanslı ürünler fuarına futbol kulüplerinden sadece Galatasaray ve Trabzonspor katıldı.
Nike'nin Trabzonspor için tasarladığı özel kreasyonlar ünlü mankenler eşliğinde defileyi takip eden mankenler tarafından giyildi.
Yeşilköy CNR'daki defileyi, sports marketing sektörü dışında çok sayıda modacı ve basın mensubu da takip etti.
Nike dışında dünyanın önde gelen spor firmaları da fuarda yerini aldı. Trabzonspor ürünleri fuarın en fazla beğenilen spor ürünleri olarak öne çıktı.
Aytekin Akay /haber61-İSTANBUL
Uluslar arası lisanslı ürünleri fuarında Nike?ın Trabzonspor için tasarladığı ürünleri ünlü mankenler giydi. Türkiye'den ve dünyadan modacılar bu organizasyonu yakından takip etti.
Fazla ürünümüz olmadığı için bu kadarcık mı çıkmış acaba? Seneye geniş bir kolleksiyonla yer almak ümidi ile..En son a f s tarafından düzenlendi; 12.11.2008, 14:27.
Yorum
-
-
İlk olarak baris_of tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar merhaba
Bu acacagim TS club ile ilgili paylasimlar icin yeni bir baslik acmak istiyorum tum gorus ve oneriler orada toplansin istiyorum bunun icin bordomavi net yoneticilerine mail attim ama hala bir cevap gelmedi sizce ne yapabilirim?
Bize şu ana kadar böyle bir mesaj gelmedi.Nasıl yardımcı olabiliriz? bu konuda tabiki görüşmekte yarar var.
Bu arada Ofspor'un Adidas formaları nasıl?
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir çok takımın üzerinde farklı renklerde görmüştüm.Fakat renk bordo mavi Tonlarda tutturulunca güzelliği ortaya çıkıyor.Gönül isterdi adidas ekonomik olarak kulübü tatmin etsede adidas giysek.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ofspor'un formalarının renkleri güzel, modeli çok yeni ve aman aman güzel gelmedi bana.
Bize özel formalarımız gelince hepsini unutacağız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum