Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nakış olan Trabzonspor armaları kaliteli olmalarının dışında kullanılan renkleri de daha doğru. Belli ki kulübün elinde bol miktarda yapıştırma arma var. Sponsor logolarını yapıştırırken hepsini biranda yapıştırmak daha az maliyetli ve daha az zaman alıyor, kolaylarına geliyor.
    Sorun şu ki; yapıştırma ve bir sezon bile dayanmayan armalı ürünleri taraftar istemiyor.

Her hafta halı saha macında armanın bır parcası elimde kalıyor. sortta arma kalmadı zaten bordo bir puma formam var . nakışlı arma yapsınlar ellerinde kalan armalarıda parayla taraftara satsınlar.

Yorum

• İlk olarak baris_of tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonsporlu Kardeşlerim,

İstanbulda yaşayan Trabzonspor sevdalısı bir Trabzonlu olarak Trabzonsporumuza ait ürünleri bulmakta aynı sizler gibi sıkıntı çekmekteyim.İstanbul gibi milyonlarca insanın yaşadığı hele de en çok Trabzonlunun yaşadığı bir şehirde aşık olduğumuz renklere ulaşamamak gerçekten üzüntü vericidir.Bu konuyu yetkililerle paylaşmam beni bambaşka noktalara taşıdı.Bu işe varım diyerek elimi taşın altına koydum.Evet 1 aydan daha kısa bir süre içerisinde İstanbulda yaşayan Trabzonsporlular kendi TS CLUB’larına kavuşacaklar.Mağaza tadilat çalışmalarımız devam etmekte ve son aşamalara gelmek üzereyiz.Yer olarak ulaşım kolaylığı açısından Mecidiyeköy’ü seçtik.Mağaza Profilo Alışveris Merkezinin hemen yanında bulunmaktadır. Trabzonspor’umuza yakışır bir mağaza açacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bunu bu kadar erkenden duyurmamın sebebi ise şudur: Madem ki bu bize ait bir mağaza olacak her türlü fikre açık olmak gerek.TS CLUB’ımızda tasarım olarak ya da başka konularda olmasını isteyeceğiniz her şeyi benimle açıkça paylaşmanızı ümit ediyorum.

Hepinize saygılar…

BARIŞ CEBİOĞLU
      Gerçekten ihtiyacımız vardı. Çok teşekkürler. Öneri olarak şunu söyleyebilirim, Haznedar'daki TS Club mağazasına gidin ve ordaki gördüğünüz herşeyin tersini yapın

Şaka bir yana, özellikle iç dizayn olarak modern çizgiler taşıyan bir mağaza olması çok önemli. Çalışanların titizlikle seçilmesi, taraftarlara ( müşterilere ) karşı profesyonel yaklaşım göstermeleri önemli.

Ama en önemli konu ürün konusunda yaşayacağınız sıkıntılar. Umarım Nike bu sorunu kısa sürede halleder. Özellikle ürün çeşidi açısında. Yoksa sadece forma satışı ile o mağazanın ayakta durmasının zor olduğu aşikar.

Bu konuda göstermiş olduğunuz cesaret ve dahası özveri için tebriklerimi sunar, ilk müşterilerinizden birisi olacağımı buradan taahhüt ederim.

Saygılarımla.
      Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İstanbul'da TSClub açılacağı haberi güzel.

Fakat kulübün kurumsal bir mağaza konseptinin olmaması kötü.

Tam da bu konuda benim bir projem var ve yönetimle paylaşmak için sunumumu hazırlıyorum.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• BARIŞ CEBİOĞLU tebrik ediyorum..
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstanbul'da TSClub açılacağı haberi güzel.

Fakat kulübün kurumsal bir mağaza konseptinin olmaması kötü.

Tam da bu konuda benim bir projem var ve yönetimle paylaşmak için sunumumu hazırlıyorum.
            abı şu sunumu merak edıyorum yonetımle paylastıkatyn sora burdada paylasırmısın

Yorum

• Arkadaslar merhaba
              Bu acacagim TS club ile ilgili paylasimlar icin yeni bir baslik acmak istiyorum tum gorus ve oneriler orada toplansin istiyorum bunun icin bordomavi net yoneticilerine mail attim ama hala bir cevap gelmedi sizce ne yapabilirim?
              TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64

Yorum

Arkadaslar merhaba
                Bu acacagim TS club ile ilgili paylasimlar icin yeni bir baslik acmak istiyorum tum gorus ve oneriler orada toplansin istiyorum bunun icin bordomavi net yoneticilerine mail attim ama hala bir cevap gelmedi sizce ne yapabilirim?
                Forum yöneticilerine özel pm at abi,görüşünü bildir.. Mutlaka cevap gelir..
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Tesekkur ederim...
                  TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64

Yorum

Trabzonsporlu Kardeşlerim,

İstanbulda yaşayan Trabzonspor sevdalısı bir Trabzonlu olarak Trabzonsporumuza ait ürünleri bulmakta aynı sizler gibi sıkıntı çekmekteyim.İstanbul gibi milyonlarca insanın yaşadığı hele de en çok Trabzonlunun yaşadığı bir şehirde aşık olduğumuz renklere ulaşamamak gerçekten üzüntü vericidir.Bu konuyu yetkililerle paylaşmam beni bambaşka noktalara taşıdı.Bu işe varım diyerek elimi taşın altına koydum.Evet 1 aydan daha kısa bir süre içerisinde İstanbulda yaşayan Trabzonsporlular kendi TS CLUB’larına kavuşacaklar.Mağaza tadilat çalışmalarımız devam etmekte ve son aşamalara gelmek üzereyiz.Yer olarak ulaşım kolaylığı açısından Mecidiyeköy’ü seçtik.Mağaza Profilo Alışveris Merkezinin hemen yanında bulunmaktadır. Trabzonspor’umuza yakışır bir mağaza açacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bunu bu kadar erkenden duyurmamın sebebi ise şudur: Madem ki bu bize ait bir mağaza olacak her türlü fikre açık olmak gerek.TS CLUB’ımızda tasarım olarak ya da başka konularda olmasını isteyeceğiniz her şeyi benimle açıkça paylaşmanızı ümit ediyorum.

Hepinize saygılar…

BARIŞ CEBİOĞLU
                    Sizi gönülden tebrik eder, Avrupa Yakasında açacağınız TSCLUB mağazasının size ve dolayısıyla Trabzonspor'umuza hayırlı olmasını dilerim. Bu TSCLUB'ı bildiğim ve tanıdığım tüm Trabzonspor sevdalıları ile paylaşacağımdan ve açıldığında müşterilerinizden biri olacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Bizi CAKA TSCLUB 'tan ( Pazar günleri açık değil :hıh ) ve ZEYNEPLAND GİYİM ' den ( köşede ufacıcık bi reyon ayırmış TS'ye ) KURTARINIZ !!!

Yorum

• inter formasına istinaden böyle birşey denenebilir ....
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• teşekkürler nike bir forma ancak bu kadar kötü görünür ts club formalarını mumla arıyoruz

Yorum

• evet afs abi sunumunu merakla bekliyecez lütfen bizlede paylaş

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eh çok hoş olmuş. Bu arada ilk bakışta ben adamı serkan balcıya benzettim. Ne benzerlikmiş be.

Yorum

• Her şeyin bir ilki var, bu forma ile ilk defa mağlup olduk.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X