Bence siyah forma yakışmaz bize yada bunca senedir hiç giymediğimiz için bana öyle geliyor bi puma eskiden siyah bi forma yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Benim klasik formaların yanısıra, beyaz forma, bordo şort, beyaz koçtan oluşan bir tasarım hayalim var. Bu tarz bir şey çizmeniz mümkün mü acaba?...
Forma çok sade ve beyaz... Sadece yakalarda bordo parçalar var, sırt numaraları ise mavi... Ya da kenarı yaldızla çerçevelenmiş bordo... Formanın herhangi biryerinde çok az mavi kullanılmış...
Şortlar bordo... Sadece çizgi ebatında mavi kullanılmış... Bordo renk, mora çalan koyu mürdüm olursa süper olur.
Tozluklar, düz beyaz veya bordo beyaz enine çizgili...
Zamanınız olur böyle bir yapabilirseniz görmek isterim...Şimdiden teşekkürler...
Benim de düşüncem bordo şortlarımızın tüm formalarımıza uygun düştüğü. Yağmurda yağsa, çimde olsa çamur kir ve içten giydiğini göstermez.
Tozluklarımızda çizgili bordomavili olursa uyumlu ve kurumsal olur.
Ve bordomuz mutlaka koyu olmalı. Renklerimizi doğru kullandığımızda başka renk aramaz oluruz.
afs hocamın önceki sayfalarda bahsettiği Bordo ve Mavi'nin yan yana kullanılacağı 2 forma(tasarımı bize ait,bize özgü olan) ve çubuklu formada ısrar edilecek ve klasikler arasına girecektir.
artı,
armalar nakışlı
kolaylıkla bulabileceğimiz
fiyatta çok uçmazsa
idda ediyorum satış patlaması yapar,3 bacıları 2 ye katlarız.
Sondan 2. Resimde ki futbolcumuzun koluna bakın ya 7 tane kol girer A takım formaları da bu kadar olmasa da geniş aston villa da bu kol kısmı biraz bady gibi dikkatimi bu çekiyor.
Yorum