Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gördükleriniz Trabzonspor'un güzellikleri.

İnşallah bu potansiyeli ortaya çıkarabilirler. Bunun olabileceğini taraftar olarak en güzel örnekleri ile gösterdik.

Yeni sezon çizgileri bize versinler, yine bize özgü, özel ve birbirinden güzel tasarımlar yaparız. En azından ben, herkesin hoşuna gidecek tasarımlar ortaya kolabileceğimi düşünüyorum.

Yeni kolleksiyondaki çizgiler eğer bizim renklerimizle doğru şekilde değerlendirilebilirse çok güzel formalarımız olur.

Un var, şeker var, helva yapmak yönetime kalmış.

Sabırla bekliyoruz.
    Bravo. Gerçekten tasarımlarınız çok hoş.

Keşke yönetimden veya Nike'dan birisi bu tasarımları ve aldığı olumlu geri beslemeleri görme şansına sahip olup sizinle irtibata geçse.
    Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak nemecek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bravo. Gerçekten tasarımlarınız çok hoş.

Keşke yönetimden veya Nike'dan birisi bu tasarımları ve aldığı olumlu geri beslemeleri görme şansına sahip olup sizinle irtibata geçse.
      İlginiz için teşekkür ederim. Sağ olsun yönetim bizimle temas halinde zaten.
      Bu konuları paylaşıyoruz.

Ve bu sayfalar dikkatle izleniyor emin olun.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Bak bu güzel bi haber işte abim...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Hele biz ligde ve Avrupada başarılı olalım, böylesine istekli bir taraftara ürün satmak için herkes can atar merak etmeyin.

Bir geçiş dönemi yaşadığımızı düşünüyorum. Taraftarın bu kadar ilgisinden sonra birşeyler yapmaları gerekiyor. Bu potansiyeli kulüp değerlendirmezse korsan değerlendiriyor maalesef.

Neler yapılabilir, neler olabilir bütün bunları rapor olarak hazırlayıp sizin adınıza yönetimle paylaşıyorum ve üzerinde uzun zamandır çalıştığım ama sizin görmediğiniz devam eden geniş bir raporum var zamanı gelince değerlendirilecek. Üstelik içinde hepinizin çok hoşuna gidecek şimdilik burada görmediğiniz tasarımlar da var.

Nike'ten çok fazla birşey beklemiyorum. Zaten yaptığı doğruları bize uyarlasın ve bizim renklerimizin hakkını versin.

Yorum

• bu forma bize çok iyi gider bence rengi aynı olur beyaz forma yerine güzel olur..

Yorum

• Ali Fuat abi o raporlara reklmasız forma ve ürün istediğimizide yaz.özellkile taraftara yönelik ürünlerde abartılı şekilde reklam istemiyoruz.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İstiyruk!

Olsa fena mı olur?

Yorum

• süper olur yiğenime alırdım valla

Yorum

• biraz daha koyu olmalı bizim giydiğimiz formalar.
                    bilmiyorum neden ama afs abi koyuyor fotoları güzel diyoruz beğeniyoruz ama ben takım üzerinde açıkmavi forma gördüm mü garip oluyorum beğenemiyorum.
                    koyu renk forma ve bordo formada olduğu gibi yakalı değil.

Yorum

Olsa fena mı olur?

Süper olur ins yakinda böylr kolleksiyon lar üretilir TS miz icin, cocuk ve bayan giyimlerine el atilsa cok iyi olur nede olsa onlarin ilgi alanina giriyor alisveris isi

Yorum

Hocam zahmet olacak ama Arsenal'in diger formasinida bize ayarlayabilirmisin kirmizi-beyaz olani? Ben kendim denedim 1-2 defa ama cok ustune dusemedim basarili bir calisma cikaramadim.

Yorum

• Müsait olunca Arsenal'in diğer formasını da denerim.

Benim amacım çubuklu formamız gibi, gövdesi bordo kolları mavi formamızın klasik formalarımız arasında yer alması. Ve aynen onlar gibi gövdesi mavi kolları bordo olan bir klasik forma daha yapmak.

Bu gövdesi mavi kolları bordo formamızda bize özel klasik forma stilimiz olmalı. Sadece mavi, sadece bordo formalar yerine iki rengin yanyana kullanılabildiği bize özel formalarımız olur böylece. Aston Villa forması ile nasıl anılıyorsa bu yeni formalarımız da Trabzonspor forması olarak anılır. Her sene üzerinde yapılacak ufak değişiklikler, kol kesimleri, şeritlerle ve o yıla ait Nike belirlediği trend tasarım çizgileri ile tasarım sürekli taze tutulur.

Bunları sırf örnek olsun diye yapıyorum, böyle formaların olmayacağını biliyorum. Nike Arsenal gibi özel forma yaptığı takımların çizgilerini alıp bizim renklere uyarlamaz. Mevcut çizgileri ile aslında ne kadar güzel formalar ortaya çıkabilirler onu söylemeye çalışıyorum. Bu sene seçilen formalar kolleksiyonda bulunan hazır standart formalardı. Bize yapacakları özel formalar da bizim rengimize kurumsalımıza uygun özel formalar olacaktır. Bütün dünyadaki takımlar için 2009 2010 sezonu tasarımları çoktan başlamıştır eminim.

Herşeyde olduğu gibi sponsorda da istikrarı yakalarsak, belli bir stilimiz ve lisanslı ürün anlayışımız olur. Sponsorumuzun Nike olmasını isterken, onların bu konulardaki tecrübelerine olan güvenim ve bize katacakları artı değerleri düşünerek istemiştim.

Nike kendi istediklerini yapabilmek için bizden bir sene istedi ve biz, bize yapacakları sürprizleri sabırla bekliyoruz. Nike'ın yapacakları kadar, bizim de ne istediğimizi bilmemiz önemli. Formanın kesiminden, kumaş kalitesine, sırt numaralarının fontundan, rengine kadar birçok detay var. Ve bu detaylar bu işin uzmanları tarafından değerlendirilip karara bağlanmalı.

Umarım yönetim de en az taraftar kadar bu konularda titiz davranır.

Yorum

• afs hocam sana katılıyorum heryerde ıstıkarar basarıyı getırır.ayrıca yaptıgın son çalışma çok hoşuma gıttı eline gözüne sağlık.

Yorum

Müsait olunca Arsenal'in diğer formasını da denerim.

Benim amacım çubuklu formamız gibi, gövdesi bordo kolları mavi formamızın klasik formalarımız arasında yer alması. Ve aynen onlar gibi gövdesi mavi kolları bordo olan bir klasik forma daha yapmak.

Bu gövdesi mavi kolları bordo formamızda bize özel klasik forma stilimiz olmalı. Sadece mavi, sadece bordo formalar yerine iki rengin yanyana kullanılabildiği bize özel formalarımız olur böylece. Aston Villa forması ile nasıl anılıyorsa bu yeni formalarımız da Trabzonspor forması olarak anılır. Her sene üzerinde yapılacak ufak değişiklikler, kol kesimleri, şeritlerle ve o yıla ait Nike belirlediği trend tasarım çizgileri ile tasarım sürekli taze tutulur.
                              Abi daha öncede çok yolladım da yine saygılarımı yolluyorum size
                              her şey için yine teşekkürler
                              inşallah sizin dediğiniz gibi olur,olursa tam süper formalarımız olur kıskanmayan kalmaz.
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

abi öle diyorsun ki seneye gelicek formalar için çok ümitleniyorum.. çünkü bu çalışmalar bu kadar harikayken bundan kötü forma yapıcaklarını sanmıyorum çalışmaların süper abi.. sabırsızlıkla bekliyorum forma ve forma dışı ürenleri
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X