Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugünki kombinasyon çok güzeldi...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• işte böyle yaaa biraz değişik kombinasyonlar denesinler...

Yorum

• Torino'nun formalarını gören var mı aranızda? Koskoca bir amblem sol göğüsün üstünde.Sağ göğüsün üstünde yine büyükçe bir Kappa yazısı.Ve alt alta ikişer satırlı iki tane sponsor reklamı.Formanın rengi yazılardan belli olmayacak derecede yani.

Yorum

• İlk olarak SELMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Torino'nun formalarını gören var mı aranızda? Koskoca bir amblem sol göğüsün üstünde.Sağ göğüsün üstünde yine büyükçe bir Kappa yazısı.Ve alt alta ikişer satırlı iki tane sponsor reklamı.Formanın rengi yazılardan belli olmayacak derecede yani.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugünki kombinasyon çok güzeldi...
            bencede cok hos duruyordu

Yorum

• colakoglu61 bu formalar farklı.Benim bahsettiğim formaları Juventus maçında giydiler.Netten baktım ama bulamadım.Bunda amblem ortaya alınmış diğer sponspor reklamı yok.O sponsor reklamı da tıpkı bu fotoda ki gibi 2 satırdı.

Yorum

• Dün bir Celtic forması gördüm ve Nike'ın bize forma falan yapmadığına bir kez daha inandım. Merakla "yeni" formaları bekliyor olacağız. Lütfen Brezilya milli takımına yapılan mavi forma kalitesinde birşey olsun. Fiyatı önemli değil, parası olmayan alamasın ama "formamız var işte ulan" diyebilsin.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün bir Celtic forması gördüm ve Nike'ın bize forma falan yapmadığına bir kez daha inandım. Merakla "yeni" formaları bekliyor olacağız. Lütfen Brezilya milli takımına yapılan mavi forma kalitesinde birşey olsun. Fiyatı önemli değil, parası olmayan alamasın ama "formamız var işte ulan" diyebilsin.
                  Çok şükür kralın çıplak olduğunu gören biri çıktı.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün bir Celtic forması gördüm ve Nike'ın bize forma falan yapmadığına bir kez daha inandım. Merakla "yeni" formaları bekliyor olacağız. Lütfen Brezilya milli takımına yapılan mavi forma kalitesinde birşey olsun. Fiyatı önemli değil, parası olmayan alamasın ama "formamız var işte ulan" diyebilsin.
                    Zaten taraftar forması bunun için var değil mi ? Gücü yeten orjinal maç formasını yetmeyen fiyatı daha uygun olan taraftar forması alacak. Ama sahada olan orjinal kaliteli forma olacak.

not:halen daha dikişli armamızı bekliyorum formalarda .bakalım ne zaman çıkacak.

Yorum

• Nike bize forma yapmadı ki zaten elindeki bizim rengimize uyan t-shirtleri gönderdi ama kaliteli vede Trabzonumun amblemi yeterli.Bu sene böyle oldu düzelir merak etmeyin.Çubuklu formayı merak ediyorum 2.yarı çıkıcaktı.
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Rengiyle, kalitesiyle, yazi stiliyle cok güzel formalar bekliyoruz seneye icin..

.

Yorum

• Ula Maddi İmkan Olucak Formalarımızı Kendimiz Üreticez...(Ne güzel olurdu... Belkide olmazdı)
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rengiyle, kalitesiyle, yazi stiliyle cok güzel formalar bekliyoruz seneye icin..

oy oy oy oyyyyyyy hocam iyiden iyiye heyecanlandırıyon bizi yaww yaptıgın bu formalar çok güzel görünüyor
                            TRABZONSPOR
                            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                            Mesut Keleş (19)

Yorum

• Aston villa Modeli Formalarımızın Hem Uzun Hemde Kısa Kollu Versiyonlarında Mavi olan Kol Bölümü Sonradan Ekleme yani Ora Dikme Değil mi?

Koltuk altı denilen bölüm aşırı derecede bol yani gövdenin simetrisini tutmuyor !
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kemal;

Mükemmel formalar...

Yazı tipleride çok güzel...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X