Bugünki kombinasyon çok güzeldi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak SELMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTorino'nun formalarını gören var mı aranızda? Koskoca bir amblem sol göğüsün üstünde.Sağ göğüsün üstünde yine büyükçe bir Kappa yazısı.Ve alt alta ikişer satırlı iki tane sponsor reklamı.Formanın rengi yazılardan belli olmayacak derecede yani.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünki kombinasyon çok güzeldi...
Yorum
-
Dün bir Celtic forması gördüm ve Nike'ın bize forma falan yapmadığına bir kez daha inandım. Merakla "yeni" formaları bekliyor olacağız. Lütfen Brezilya milli takımına yapılan mavi forma kalitesinde birşey olsun. Fiyatı önemli değil, parası olmayan alamasın ama "formamız var işte ulan" diyebilsin.
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bir Celtic forması gördüm ve Nike'ın bize forma falan yapmadığına bir kez daha inandım. Merakla "yeni" formaları bekliyor olacağız. Lütfen Brezilya milli takımına yapılan mavi forma kalitesinde birşey olsun. Fiyatı önemli değil, parası olmayan alamasın ama "formamız var işte ulan" diyebilsin.
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bir Celtic forması gördüm ve Nike'ın bize forma falan yapmadığına bir kez daha inandım. Merakla "yeni" formaları bekliyor olacağız. Lütfen Brezilya milli takımına yapılan mavi forma kalitesinde birşey olsun. Fiyatı önemli değil, parası olmayan alamasın ama "formamız var işte ulan" diyebilsin.
not:halen daha dikişli armamızı bekliyorum formalarda .bakalım ne zaman çıkacak.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRengiyle, kalitesiyle, yazi stiliyle cok güzel formalar bekliyoruz seneye icin..
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum