beyaz polo güzel olmus! suanki esofmanlar zaten cok güzel... bize isde evde giyebilecegimiz güzel nike ürünleri lazim o polo gibi... bene nike´in formalari ve antrenman giyimleri zaten tartisilmaz... cok güzel
Seneye nike formalarimiza daha cok önem verecekler diye düsünüyorum. Bu sene cok kisa bir zamanlari vardi. Üstelik degisik biseyler gelecegini umuyorum:
Uzun kollu:
Bayanlar icin:
beyaz forma müthis olmus... siyah formada mavi yerini turuncu dene... zaten bizim artik ücüncü rengimiz turuncu ve turuncu siyah cok güzel uyusuyor... cubuklu forma zaten güzel onu nike nasilsa yapacak!
Adasim yaptigin designlar adin gibi güzel:P:P Sen ile Afs birlikte bizim ürünleri yapsaniz ne güzel olur...
ellerinize sağlık siz böle çok güzel şeyler yapıyorsunuz beklentilerimiz çok yüksek oluyor bunuda unutmayın
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
benimde formadaki numaralar hic hosuma gitmiyor söyle hollandaninki gibi olabailirdi
evet ama afs abimizin de belirtigi gibi bu yil sadece nike in hazir koleksiyonundan formalar secildi yönetim tarafindan... nike bizim icin bir sey yapmadigi daha... yani formalar standart sirt numarasi standart... ama aralikda sanirim cubuklu forma cikacak o bize özel olacak ve o formada heralde bize özel bir sirt numarasi yapilir... sampiyon olalim nike bize en kral formalari yapar cünkü ciro su cok olur:P
dıkkat ettıysenız yenı formaların avea yazıları sokuluyo soksemmı acabaaa yerıne baska yazı yazdırabılırmıyız acaba mesela bordomavi .net yazdırmayı cok ısterım hem ıyı reklam olur bu ıslerden anlayan bırı varsa yardımcı olurmu acabaaa
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
(Buraya konan linkteki formalar zaten BMN üyelerinin yapmış oldugu formalardır. geçmiş sayfalar taranırsa hepsi görülebilir. )
Üstteki linkte ki formalar süper. Keşke bunları yapsaydı Nike. Özellikle beyaz renkteki eşofman üstü çok güzel.
En son Gürkan tarafından düzenlendi; 13.10.2008, 22:39.
Yorum