Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• barcelonanın çubuklu forma dizaynının aynısını istiyorum o kadar bas üstüne bizim logoyu yolla yok satsın bu kadar... ama yook

Yorum

• bizim formaların sırtındaki isim ve no lardan daha sıradan ve daha kötü bir font yok şu an lig de
      devre arasında çıkacak çubuklu forma ile düzeleceğini umut ediyorum
      -bize özgü olan çubuklu formalarımızın armalarını dikişli yaparlarsa birde font işini düzeltirlerse bak sen satış patlamasına.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• yaw bizim taraftara yaranılmaz formalar çıkmadan önce sade olsun normal tşört olarakta giyelim dediler formalar öle geldi şimdi çok sade arma olmazsa forma olduğu belli olmuyacak diyolar ilginç...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          barcelonanın çubuklu forma dizaynının aynısını istiyorum o kadar bas üstüne bizim logoyu yolla yok satsın bu kadar... ama yook
          Barça ile bizim renklerimizi aynı mı görüyorsun soruyorum sana ?

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir forum yöneticisi bu basligi degistirsin... yeni sponsorumuz nike degilde artik sadece " sponsorumuz Nike"
            İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benimde aklımdan geçti dün evet "Sponsorumuz Nıke"
            Beyler bunu , http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=8168&page=48 buraya yazsanız daha etkili olur.

Doğru bir tespit.

Yorum

• Yaa Haznerdar'daki ts clup hala aktif mi?

Yorum

• İlk olarak Faruk Akhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yaa Haznerdar'daki ts clup hala aktif mi?
                aktif abicim

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fontlar her zaman yapıştırma olur zaten . Font tipi konusunda ise zevk meselesi saygı duyarım beğenmeyebilirsiniz .
                  Kastettigim o degildi. Yapistirilis sekli. Sanki düz durmuyor gibi geldi bana. Burusuk burusuk.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yönetimden ricamdır.
                    Bir ütücü bulun kardeşim.

Sahneye çıkıyor futbolcun.

Formaların arkasında katlanma izleri var ve estetik durmuyor.

Ütücü espri tabi.
                    Malzemecilerden biri tersten ütülesin formaları 2 dakikada.!

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kastettigim o degildi. Yapistirilis sekli. Sanki düz durmuyor gibi geldi bana. Burusuk burusuk.
                      Buruşuk olmasının sebebi altta Olcay Abi'nin dediği gibi formaların katlandıktan sonra direk hiç ütülenmeden futbolculara giydirilmesidir ve bu konuda hak veriyorum sana .

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetimden ricamdır.
                        Bir ütücü bulun kardeşim.

Sahneye çıkıyor futbolcun.

Formaların arkasında katlanma izleri var ve estetik durmuyor.

Ütücü espri tabi.
                        Malzemecilerden biri tersten ütülesin formaları 2 dakikada.!
                        aynı şey benim de dikkatimi çekmişti. hem de 4-5 yıl önce. bakıyordum nike giyen takımların formaları hep kat izli (en belirgin örneği arsenaldi), kulüp takımı veya milli takım farketmiyordu; arsenal barcelona, hollanda milli takımı... sonradan düzeltildi heralde ki pek dikkatimi çekmiyordu. demek şimdi bizim formalar da kat izli, doğrusu ben hiç şaşırmadım.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Böyle bir formamız olmasını isterdim formaya eklentiler yaptım bunun trabzonspor'lusu güzel olurdu
                          "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• Arkadaşlar, formalarımızı hala daha NIKE mağazalarında göremedim. NIKE mağazalarında formalarımıza ulaşamayacak mıydık? Bilgisi olan var mı?
                            Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Nike'ın bize bu sezonluk yolladığı formalar ; Arsenal , Barça , Man Utd , Celtic ve bunun gibi avrupanın nike ile alaşması olan ünlü takımların formaları gibi değil.Bizim formalara dikkat ederseniz nike işareti biraz daha küçük diğer avrupa takımların formalarına oranla.Yani nike bu sezon ikinci kalite forma yollamış bize..Ama seneye daha iyi olacaktır.(Normalde nike bize yukarıdaki resimlerdeki gibi 1 kalite forma yollaması gerekirdi.)
                              En son TsClub41 tarafından düzenlendi; 06.10.2008, 00:39.
                              Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Ts Clup Nerede açılsın

merhaba arakadaş Ts Clup istanbulda Nerede açılması istersiniz

Bakırköy

Taksim

Mecidiyeköy

bunlardan hangisi size daha uygun olur sizce

benim oyum taksim
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X