barcelonanın çubuklu forma dizaynının aynısını istiyorum o kadar bas üstüne bizim logoyu yolla yok satsın bu kadar... ama yook
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bizim formaların sırtındaki isim ve no lardan daha sıradan ve daha kötü bir font yok şu an lig de
devre arasında çıkacak çubuklu forma ile düzeleceğini umut ediyorum
-bize özgü olan çubuklu formalarımızın armalarını dikişli yaparlarsa birde font işini düzeltirlerse bak sen satış patlamasına.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelonanın çubuklu forma dizaynının aynısını istiyorum o kadar bas üstüne bizim logoyu yolla yok satsın bu kadar... ama yook
Yorum
-
İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir forum yöneticisi bu basligi degistirsin... yeni sponsorumuz nike degilde artik sadece " sponsorumuz Nike"İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenimde aklımdan geçti dün evet "Sponsorumuz Nıke"
Doğru bir tespit.
Yorum
-
İlk olarak Faruk Akhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa Haznerdar'daki ts clup hala aktif mi?
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFontlar her zaman yapıştırma olur zaten . Font tipi konusunda ise zevk meselesi saygı duyarım beğenmeyebilirsiniz ."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKastettigim o degildi. Yapistirilis sekli. Sanki düz durmuyor gibi geldi bana. Burusuk burusuk.
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden ricamdır.
Bir ütücü bulun kardeşim.
Sahneye çıkıyor futbolcun.
Formaların arkasında katlanma izleri var ve estetik durmuyor.
Ütücü espri tabi.
Malzemecilerden biri tersten ütülesin formaları 2 dakikada.!TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
Arkadaşlar, formalarımızı hala daha NIKE mağazalarında göremedim. NIKE mağazalarında formalarımıza ulaşamayacak mıydık? Bilgisi olan var mı?Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
Nike'ın bize bu sezonluk yolladığı formalar ; Arsenal , Barça , Man Utd , Celtic ve bunun gibi avrupanın nike ile alaşması olan ünlü takımların formaları gibi değil.Bizim formalara dikkat ederseniz nike işareti biraz daha küçük diğer avrupa takımların formalarına oranla.Yani nike bu sezon ikinci kalite forma yollamış bize..Ama seneye daha iyi olacaktır.(Normalde nike bize yukarıdaki resimlerdeki gibi 1 kalite forma yollaması gerekirdi.)En son TsClub41 tarafından düzenlendi; 06.10.2008, 00:39.Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum