bu konu artik kapansin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu sezon hakemlerin mavi forma modasından ağırlıklı olarak bordo formamızı giyeceğiz heralde.
Yorum
-
Saha kenarındaki reklam panoları ve yedek kulübemizdeki "nikefootball.com" reklamları insanın hoşuna gidiyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Hakem formalarına göre değil, karşılaşacak takımların renklerine göre formalar seçiliyor. Ortak ve benzer renkleri taşıyan takımlar çok. Trabzonspor'un özel renkleri diğer takımlardan farklı yerde durmasını sağlıyor. Bu sene hakemler mavi giyiyor diye mavi formayı giyemeyeceğiz diye anlamayın sakın yukarıdaki mesajımı. Takımlar nasıl formalarını ayarlıyorsa hakemler de yöneteceği maça göre forma renklerini ayarlıyor. Beşiktaş'ın beyaz formasına baskın çıkacak en iyi forma ile çıktık dün.
Önümüzdeki haftalarda diğer formalarımızı da görürüz, merak etmeyin. Fakat asıl çubuklu formalarımız gelince havamızdan geçilmeyecek.
Yorum
-
iftar yemeginden sonra bizleri yalniz birakmayan yoneticilerimiz nike`tan ancak nisan mayis gibi yeni urunler alabilecegimizi cunku uluslarasi ve 2-3 yillik planlari simdiden yaptiklari icin boyle bir sorun oldugunu soylediler bizden de anlayis bekliyorlar.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hakem formalarına göre değil, karşılaşacak takımların renklerine göre formalar seçiliyor. Ortak ve benzer renkleri taşıyan takımlar çok. Trabzonspor'un özel renkleri diğer takımlardan farklı yerde durmasını sağlıyor. Bu sene hakemler mavi giyiyor diye mavi formayı giyemeyeceğiz diye anlamayın sakın yukarıdaki mesajımı. Takımlar nasıl formalarını ayarlıyorsa hakemler de yöneteceği maça göre forma renklerini ayarlıyor. Beşiktaş'ın beyaz formasına baskın çıkacak en iyi forma ile çıktık dün.
Önümüzdeki haftalarda diğer formalarımızı da görürüz, merak etmeyin. Fakat asıl çubuklu formalarımız gelince havamızdan geçilmeyecek.
Ali Fuat abi mavi formamızın tonu ile hakemlerin giudiği turkuaz formanın tonu birbirine çok yakın...Hakemlerin böylebir şeye izin vereceğine inanmıyorum...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi mavi formamızın tonu ile hakemlerin giudiği turkuaz formanın tonu birbirine çok yakın...Hakemlerin böylebir şeye izin vereceğine inanmıyorum...
Hakemler de takımlar gibi, sahada mücadele edecek renklere göre formalarının renklerini ayarlamak zorunda. Şu an giydikleri formaların başka renkleri de vardır.
Hakemler mavi giydi diye, mavi formamızdan vazgeçecek değiliz merak etmeyin.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemlere ne? Hakem formaları fosforlu sarı diye Fener kendi formasından vazgeçer mi sence?
Hakemler de takımlar gibi, sahada mücadele edecek renklere göre formalarının renklerini ayarlamak zorunda. Şu an giydikleri formaların başka renkleri de vardır.
Hakemler mavi giydi diye, mavi formamızdan vazgeçecek değiliz merak etmeyin.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefanatik gazetesinin bugünkü Avni Aker'de şov zamanı adlı başlığı
peki bu resimde ne var ?
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuma veya nıke yazı fontuyla Trabzon'dan başka hiçbir yerde isim yazdırılamaz İstanbulu alt üst ettim öyle bir yer yok isim yazanlar bildiğimiz halı saha yazısı 2. yıkamadan sonra kopar forma berbat olur haznedarda olduğu aklımdan çıkmış pardonTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemlere ne? Hakem formaları fosforlu sarı diye Fener kendi formasından vazgeçer mi sence?
Hakemler mavi giydi diye, mavi formamızdan vazgeçecek değiliz merak etmeyin.
Ali Fuat abi ben ondan bahsetmiyorum...Beni yanlış anladın...Benim demek istediğim hem biz hem de hakem mavi forma ile sahaya çıkamaz...Hakemlerin elbetteki sadece mavi forması yok...
Bu arada formaların hiçbiri bir işe yaramaz..Bize özel yapılmış formalar değil....Bunu da şuradan anlıyoruz...Beyaz formadaki mavi ile kolları parçalı olan formadaki mavi aynı değil...
Kullanılan fontun ise hiçbir özelliği yok klasik eski nike fontu...
Yorum
-
Bize özel forma yok diyoruz da şu an giydiğimiz formayı dünya üzerinde giyen başka takım yok, bu durum bize özel olmuyor mu?
Bu seneki modelleri yönetim seçti ve forma konusunda bizim kadar ince eleyip sık dokuyacak kadar düşündüler mi bilemiyorum.
Nike bize özel tasarımlı formaları zaten seneye yapacak, bunun ilk adımını da çubuklu forma ile atıyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.09.2008, 11:37.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum