Adidasın yaptığı yeni formalardaki hatlar , bizim Nike antrenman tişörtlerine ne kadar benziyor arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
???????????????En son onur_alabuga_61 tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 13:06.!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
Formaları İstanbulda bulamıyoruz
Bu kadar saçma sapan bir durum görmedim ya klübün formasını ve diğer ts clup ürünlerini almak isteyen biri ne yapacak Allah aşkına bırak Anadoluyu istanbulda bile forma bulamıyoruz brugge maçından ufacık bir baraka kurdular o da yetersiz kaldı sadece forma satışı oldu ne ne çocuk ne de bebek malzemeleri vardı
ya şu istanbula bir ts clup bi dükkan tutmak çok mu zor yani bi de nike mağazalarında forma satışı olacak dendi bütün nike lara soruyorum kimsenin bilgisi yok gerçekten çok saçma sapan bir durum gerçekten nike mağzalarında neden satılmıyo anlamış değilim bu formalar istanbulda yapılıp Trabzona yollanıyor ama İstanbul nikelarda satılmıyor ilginç ...
Klübün pazarlama departmanına bravo diyorum başka da bir şey demiyorum bir ürün satılmasın diye ne yapılırsa Ts'de onu yapıyorSaygilarimla,
Yorum
-
Almanya'daki Arkadaslara Duyuru!!!!
arkadaslar,
www.ebay.de sitesinde Trabzonspor formalari satilmaktadir, bu sabah gordum bende!
Kappa ve Nike Formalari var! Kacirmayin derim!
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen guzelı bence acık ara bızım kı sızce?
Fenerbahçe bence ciddi bir istikrar yakaladı forma konusunda. Beşiktaş'tan bahsetmeyeceğim, adamlar mahalle takımı gibi yönetiliyor. Galatasaray'ın renkleri ve formaları bana özellikle son iki yılda inanılmaz itici görünüyor.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen guzelı bence acık ara bızım kı sızce?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen guzelı bence acık ara bızım kı sızce?ahahahaa
pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar,
www.ebay.de sitesinde Trabzonspor formalari satilmaktadir, bu sabah gordum bende!
Kappa ve Nike Formalari var! Kacirmayin derim!
Yorum
-
adidas - nike markalarının dünya çapındaki rekabeti böylelikle türkiye'yede sıçradı
dünyanın önde gelen ligleri ve ulusal takımlarına baktığınız zaman aralarında rekabet olan takımların genlde formaları
adidas - nike yapıyo, mesela ;
barca-madrid
milan-inter
boca-river
brezilya-arjantin
trabzonspor ve diğerleri ...pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesitenin tam linkini versen formaların olduğu almanca bilmiyozki =)Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
BMN TAHMİN YARIŞMASI BAŞLADI.....
KATILIN ORJİNAL NIKE TRABZON SPOR FORMASI KAZANIN
http://forum.bordomavi.net/showthrea...31#post1577031bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum