Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidasın yaptığı yeni formalardaki hatlar , bizim Nike antrenman tişörtlerine ne kadar benziyor arkadaşlar.

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bu beyaz forma hakikaten süper duruyor..

Bizim takımada yakıştı..
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ???????????????
        En son onur_alabuga_61 tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 13:06.
        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Bence formalar mükemmel

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Formaları İstanbulda bulamıyoruz

Bu kadar saçma sapan bir durum görmedim ya klübün formasını ve diğer ts clup ürünlerini almak isteyen biri ne yapacak Allah aşkına bırak Anadoluyu istanbulda bile forma bulamıyoruz brugge maçından ufacık bir baraka kurdular o da yetersiz kaldı sadece forma satışı oldu ne ne çocuk ne de bebek malzemeleri vardı

ya şu istanbula bir ts clup bi dükkan tutmak çok mu zor yani bi de nike mağazalarında forma satışı olacak dendi bütün nike lara soruyorum kimsenin bilgisi yok gerçekten çok saçma sapan bir durum gerçekten nike mağzalarında neden satılmıyo anlamış değilim bu formalar istanbulda yapılıp Trabzona yollanıyor ama İstanbul nikelarda satılmıyor ilginç ...

Klübün pazarlama departmanına bravo diyorum başka da bir şey demiyorum bir ürün satılmasın diye ne yapılırsa Ts'de onu yapıyor
            Saygilarimla,

Yorum

• Almanya'daki Arkadaslara Duyuru!!!!

arkadaslar,

www.ebay.de sitesinde Trabzonspor formalari satilmaktadir, bu sabah gordum bende!

Kappa ve Nike Formalari var! Kacirmayin derim!

Yorum

• en guzelı bence acık ara bızım kı sızce?

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  en guzelı bence acık ara bızım kı sızce?
                  Bence de görüntü olarak bizim ki en güzeli. Kmaş kalitesi hakkında yorum yapamayacağım, hiç birini bilmiyorum çünkü

Fenerbahçe bence ciddi bir istikrar yakaladı forma konusunda. Beşiktaş'tan bahsetmeyeceğim, adamlar mahalle takımı gibi yönetiliyor. Galatasaray'ın renkleri ve formaları bana özellikle son iki yılda inanılmaz itici görünüyor.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Harbiden forma kendini belli ediyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

8taşın umbro logosu kulüp logosundan yukarda ahahahaa
                      pele good , maradona better , george best

Yorum

• biz hiç zora koşmadan barcelona formasının aynısını isteyebiliriz.. logo ve reklamları bassınlar göndersinler kapış kapış satılır. bilen bilir formayıı bence çok uygun ve renkler muhteşem
                        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 21.08.2008, 00:10. Sebep: FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar,

www.ebay.de sitesinde Trabzonspor formalari satilmaktadir, bu sabah gordum bende!

Kappa ve Nike Formalari var! Kacirmayin derim!
                          sitenin tam linkini versen formaların olduğu almanca bilmiyozki =)

Yorum

• adidas - nike markalarının dünya çapındaki rekabeti böylelikle türkiye'yede sıçradı
                            dünyanın önde gelen ligleri ve ulusal takımlarına baktığınız zaman aralarında rekabet olan takımların genlde formaları
                            adidas - nike yapıyo, mesela ;

barca-madrid
                            milan-inter
                            boca-river
                            brezilya-arjantin

trabzonspor ve diğerleri ...
                            pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sitenin tam linkini versen formaların olduğu almanca bilmiyozki =)
                              3 tane forma var ama almanca bilen bir arkadaş cevirdi Türkiye'ye gönderimleri yokmuş
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• BMN TAHMİN YARIŞMASI BAŞLADI.....
                                KATILIN ORJİNAL NIKE TRABZON SPOR FORMASI KAZANIN

http://forum.bordomavi.net/showthrea...31#post1577031
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X