"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
FOrmalar fıyzatına göre kalıtelı ben sahsen beyaz formayı begendım. Bı tane beyaz bıtanede Mavı forma aldım ve 3 tanede eskı Pumalardan.
Yıne görevımı yeterınce yerıne götürmedıgım ıcın ıcımde bı burukluk var. Insallah Almamyaya dönmeden bıtane daha alırım.
Sadece Armanın yapısık olması kötü yoksa formalara laf yok
valla ben istanbulu çok bilmem ama daha önce bi kere olimpiyata gittim.yol baya uzak bence yetişmen zor ama yetişirsende girişteki yoğunluk falan ucu ucuna yetişirsin
dün haznedar ts club da idim valla formalar oldugu gibi duruyor orada baya forma var sadece aston villa sitili yok.. ama alamadım çok pahalılar.. bende eski formalardan aldım
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Olayın sunumu bile algılarımızı nasıl etkiliyor görüyor musunuz?
Valencia kulübü Nike ile olan sponsorluk anlaşmasını işin gereğine göre yerine getirdiği için, ne taraftarı forma bulma sorunu yaşıyor ne de biri çıkıp Nike bu işi bilmiyor iğrenç formalar demiyor. Armaları herşeyleri düzgün olduğu için bu tip meseleleri hiç düşünüp dert bile etmiyorlar.
Benim ümidim kulübün bu konudaki eksikliklerini giderip bu olayı yeniden yorumlamaları.
İnşallah seneye çok daha keyifli konular konuşuruz.
Yorum