Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesinlikle kötü bir tasarım olmuş...cubuklu bir forma olmadan olmaz ama ne yazık ki yok..yenı formalardan almayacağım......ne zaman cubuklu forma yapoarsalar o zaman alırım .........SAYGILAR....
    Bence taraftar ilk etapta destek olmak icin forma almalidir,sadece hosumaza gidiyo diye forma alacak olsaydik bizim formalara kadar alinacak cok forma var hem güzellik hem kalite acisindan.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bu sene en guzel formalar besiktas gri siyah formasi ve fenerin formalari, bizimdike Allahvere idare eder, sonuçta ilk senemiz, wolfsburgda ayni bizim kaderi paylasiyor, demek ilk sene olunca bakmiyor adamlar alman turke, bu arada almam diyen arkadasdan ricam oyle diyipte milletin sevkini kirmayin lutfen...

Yorum

• icimden bir ses, aston villa modeli formamiz efsanelesecek diyor... hadi hayirlisi

Yorum

• benim ilk Nike Uzun Kollu Formam

Yorum

• Çok güzelmiş valla. Uzun kollu olması ayrı bir güzel.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• geçen sene çok geç çıkarmışlardı uzun kolluları

Yorum

• efsane formamız bu sezonda satılmaya devam edecek mi?
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Bildiğim kadarıyla satışları devam ediyor.

Bu bölümde yeni formaları çeken bir arkadaşımızın fotoğrafında formaların yan tarafında duruyorlardı.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak SiRSeRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi elinde formaların izmire gelme durumu olarak bir bilgi faalan warmı..barcın yalı falan hepsine attıgım maillerin haddi hesabı yok hiç birine cvp gelmedi....kac ay-yıl sonra izmirde olabilir acaba bu formalar..
                    maalesef izmire gelme olasılığı çok düşük. sen de benim gibi trabzondan gelen bir yakınına sipariş vereceksin. gerçi o durumda bir de trabzonda bedenine göre forma bulman lazım. Çünkü trabzonda da forma zor bulunyor
                    KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• yıl içinde bir gün izmire geleceğim.

gelene kadar işinizi halledemezseniz seve seve yardımcı olurum.
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• bugun benim formam alinacak Trabzondan.. persembe gunu formam hazir... Insallah tam bana gore olur.. cunku biraz ufak aldirdim... Bordo mavi forma aldirdim.. Beyaz formam 2 ay sonra elimde olacaktir insallah.. Annem babam Turkiyeden gelince getirecekler.. artik baska formayida burdan birisine siparis veririm

Yorum

• şuan internetden trabznspor forması alabilecegimiz bir yer varmı bilgisi olan lütfen haberdar etsin beni
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bak forma vasat, kızlar vasat
                            kizlar vasat

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şuan internetden trabznspor forması alabilecegimiz bir yer varmı bilgisi olan lütfen haberdar etsin beni
                              Yok.......

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İnternetteki satış sitemizin arayüzü gerçekten çok kötü.
                                Tasarımın ötesinde fonksiyonları da bir alışveriş sitesi için bana yetersiz geliyor.
                                Kullanılan renkler, tasarımın yetersiz oluşu, ürün fotoğrafları, fotoğraf kalitesi, detaylar, sipariş takibi, taksitlendirme... listeyi uzayabilirsiniz.

İşin yazılım ve tasarım kısmının ötesinde, verilen siparişlerin hazırlanıp, paketlenmesi ve müşteriye zamanında ve doğru şekilde ulaştırılması meselesi var. Puma'da yapılan indirimden sonra internet üzerindeki alışverişte yaşanan sıkıntılar da ortada. Formalara bu kadar talep varken, internetten satış işini -şu an için- becerebileceklerini sanmıyorum.

Bence yeniden yapılanıp, bu işlerin yoluna girmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı. Ve bu bir proje olarak ele alınmalı. Aylar önce satış sitemiz ile ilgili yenileme çalışmalarının olduğunu duymuştum. Resmi ürünlerin satışının bu kadar ilgi gördüğü bir zamanda taleplerimizi doğru değerlendirmelerini bekliyorum.

Türkiye'de veya dünyada formalarımıza ulaşmak isteyen insanlar için bir fırsat internet. Bulunduğumuz yerde Nike bayisi veya Trabzonspor ürünleri satan yerler olmayabilir. Olan yerlerde aradığımız ürünlerin hepsi olmayabilir. Alışveriş yapmak için vaktimiz olmayabilir.

Satışın hepsini biz yapmak zorunda da değiliz, yığınla alıveriş sitesi var kulüp bunlarla anlaşsın, isteyen istediği yerden alsın, böylece yükü de hafiflemiş olur, diyeceğim ama bu işi de organize etmek için ciddi anlamda organize olmak gerekiyor. Şu an için mümkün mü onu bilemiyorum.

İnşallah bizi şaşırtacak bir sürpriz için bekletiyorlardır.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 12.08.2008, 10:00. Sebep: keşke
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X