maçta en az 5 6 tır olması lazım inşallah tek tır getirmezler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarafımca uzun uğraşlar sonucu temin edilen bordo forma ile ilgili tespitler;zira izmirde mümükün yok bulunmuyor formalar ve uzun süre zor olacak bulması
1- kullanılan malzeme oldukça kaliteli ( hele hele tansaş torbasından yapılan pumaların yanında çok kaliteli"
2- kesinlikle bedeninizden bir beden küçük alın, kalıplar büyük"
3- arma maalesef yapıştırma ve formanın tek kötü yanı
4- 2 ton bordo çok güzel olmuş, tamamen farklı kumaşlar
5- vücuda çok iyi oturuyor
6 - üretim tayland
Yorum
-
İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaznedarda var...medical hastanesi mi medico hastanesi mi onun civarında bir yerdeÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
"Of' lu" yuz Elhamdülillah
Yorum
-
Herkes gibi ben de olimpiyattaki curcunadan önce yeni formama kavuşmak istiyorum, daha arkasına numara ve isim yazdıracağım.
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarafımca uzun uğraşlar sonucu temin edilen bordo forma ile ilgili tespitler;zira izmirde mümükün yok bulunmuyor formalar ve uzun süre zor olacak bulması
1- kullanılan malzeme oldukça kaliteli ( hele hele tansaş torbasından yapılan pumaların yanında çok kaliteli"
2- kesinlikle bedeninizden bir beden küçük alın, kalıplar büyük"
3- arma maalesef yapıştırma ve formanın tek kötü yanı
4- 2 ton bordo çok güzel olmuş, tamamen farklı kumaşlar
5- vücuda çok iyi oturuyor
6 - üretim tayland
Yorum
-
İlk olarak bilalharputoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım aksaraydan nasıl gidices oraya, malum bilmiyoruz biz istanbulu
92C otobüslerine bin Haznedar maxiye gitmem gerekiyor de seni bırakırlar oradayada bakırköye gelirsen bakırköyden 336B otobüsleri var
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuh yani eskişehirin bile çubuklu formalarını yapmışlar inanılır gibi deilonlara para ile yaptırıyor bize para veriyorlar hemde malzeme
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak narkozz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim nike ile anlasmamiz yeni yapildi gayet dogal...asil formalar seneye......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehirspor'un bu sezon giyeceği formalar.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Kırmızı beyaz, kırmızı siyah, yeşil beyaz, yeşil siyah renklerini dünya üzerinde taşıyan o kadar fazla kulüp var ki, saymakla bitmez.
Bu tür genel renkleri taşıyan takımlar için forma temin etmek sorun olmuyor.
Fakat koyu bordo açık mavi renkleri olan ve sponsoru Nike olan, çubuklu forma giyen dünya üzerinde başka kulüp olmadığı için bizim formalarımız sadece bize özel üretiliyor. Ve bu üretimde biraz zaman alıyor. Umbro 5 senede ancak adam akıllı bir forma yaptı, bizim ise sözleşmeyi imzalayalı şunun şurasında ne kadar zaman geçti ki?
Bir de olayın diğer yanı var, Adidas bize forma yapmak istemiyor ve sponsor olmak istemiyor, başka bir marka olsaydı sponsorumuz, süreç farklı işlemeyecekti. Sakin olup, yeni sezon formalarından birkaçını edinmenin yollarını bulmalı.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehirspor'un bu sezon giyeceği formalar.
Diğerlerine baktım da arma, çizgi, logo hak getire.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum