bugün nike formam olmasına ragmen pendikte nike ın magazasına gittim pendigi bilenler ii bilir 19 mayıs caddesinde bulunan gözluklu bir adamdır oranın sahibi her neyse girdim içeri sordum bizim formalardan varmı elinizde diye adam gelmeyecek dedi tabelanızda yanlıs gormediysem nike ın logosu var dedim evet dedi ama Trabzonspor yonetimiyle anlasma saglayamadık problem cıkartıyorlar bu yuzden satmayacagız dedi. nedir bu sorun anlayamadım acıklama yapmadı adamda zaten yuzume bakmadı bile
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePendik'de bir nike mazasına ts forması var mı diye sordum, adam üstüne basa basa satmıcaz dedi. Bu ne demek oluyor şimdi?
Pendik komple fenerli değil miydi ???RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePendik'de bir nike mazasına ts forması var mı diye sordum, adam üstüne basa basa satmıcaz dedi. Bu ne demek oluyor şimdi?protesto ediyorlarmıs yonetimi sözde
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePendik'de bir nike mazasına ts forması var mı diye sordum, adam üstüne basa basa satmıcaz dedi. Bu ne demek oluyor şimdi?
Nasıl Puma satan her mağaza Trabzonspor forması satmıyorsa Nike satan her mağaza Nike siparişi vermek zorunda değil.
Serbest piyasa ekonomisi. Kimseye kızmaya hakkımız yok. Adidas mağazası olduğumuzu düşünün; nasıl biz Fener forması satmak istemezsek, belki adam da Trabzonspor forması satmak istemiyordur. Sözleşmeden bile haberi olmayabilir. Çok da dert değil, İstanbul'daki tek Nike satan veya Trabzonspor forması satan yer orası değil ki. Kendi kaybeder boşverin.
Formaların üretimi ve dağıtımı ile ilgili zaman ve organizasyon sorunu var.
Ligler başlayana kadar bu sorunlar çözülür diye bekliyoruz.
Kulüp ile Nike arasındaki sözleşmenin detaylarını bilmiyoruz. Belki kulüp daha çok kazanmak için illa kendi satmak istiyordur.
Çoğu Nike mağazasının bahsi geçen yerin aksine sipariş verdiğini ve forma beklediğini biliyoruz. Demokrasilerde çareler tükenmez.
Yorum
-
İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte farklı bişe demedim bendeprotesto ediyorlarmıs yonetimi sözde
Yorum
-
ya arkadaslar zaten turkıyedekı butun nıke magzaları ts forması satsaydı sızce yetısırmıydı ... ayrıca ts ıstanbul-ankara-ızmır gıbı buyuk sehırlere bayılık verıcek her nıke magzası ts forması satmaz .....zaten kadıkoydekı manolya gıyım ts le anlasması oldugu halde hala formalar gelmemısİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
Mainz 05 in yeni formalari :
Nike mainz a da turuncu forma yapmis .. bugün macta gördüm bizimkinden biraz daha güzel geldi bana ..En son leavemealone tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 02:22.
Yorum
-
Şimdi hatırladım hangi dükkan olduğunu,yanlız o dükkan ağırlıklı olarak ayakkabı satar; ben bugüne kadar forma hiç görmedim
Dip not; o söz konusu gözlüklü şahıs çok ters bi adamdır, onunla anlaşabilcek birini tanımıyorumEn son Oğuzhan Turhan tarafından düzenlendi; 09.08.2008, 21:40.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün nike formam olmasına ragmen pendikte nike ın magazasına gittim pendigi bilenler ii bilir 19 mayıs caddesinde bulunan gözluklu bir adamdır oranın sahibi her neyse girdim içeri sordum bizim formalardan varmı elinizde diye adam gelmeyecek dedi tabelanızda yanlıs gormediysem nike ın logosu var dedim evet dedi ama Trabzonspor yonetimiyle anlasma saglayamadık problem cıkartıyorlar bu yuzden satmayacagız dedi. nedir bu sorun anlayamadım acıklama yapmadı adamda zaten yuzume bakmadı bile
Abi iyi sabretmişsin valla .....Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Mavi kollu bordo formayı ya da düz mavi formayı almak niyetindeydim ama bir de beyaz formayı deneyince hiç düşünmeden beyaz almaya karar verdim,arada çok büyük kalite farkı var,devre arasında da çubuklu alırım artık...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Henüz Nike formalarımızı göremeyenlerdenim.
Dün sırf meraktan Nike mağazasına girerek "dri fit" özellikli ürünlere baktım. "Acaba formaların tutmu,duruşu nasılmış? " diyerek.Üç aşağı beş yukarı formalarda aynı özelliktedir sanırım.
Ben beğendim.Duruşu tok,tuşesi yumuşaktı.
Sabırsızlıkla yeni formamı almayı bekliyorum,diğer kalite unsurlarını aldığımda keşfederim artık.TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
Hala bazi arkadaslar niye su nike magazasinda formalar satilmiyor filan diyip duruyor .. bosuna kafaniz karismasin ..
Bu bastan beri belliydi zaten Trabzonspor nike la öyle bir anlasma yapmamis ..
Her nike magazasinda satilacak diye bir sey yok yani o magaza sahibi talepte bulunursa formalari alip satiyormus ..
Demekki sizin gittiginiz o magazalar ts formalarinin iyi satmayacagini düsünmüs olmalilarki forma talebinde bulunmamislar ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum