bunun yakaları bizimkinden daha hoş olmuş..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearka sayfalarda kalmıştı yeniden buralara taşıyalım soran arkadaşlar görsün
TS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:
Beyaz forma: 85 YTL,
Turuncu forma: 75 YTL
Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
Düz mavi formalar: 45 YTL
Düz bordo formalar: 75 YTL
Çocuk formalarının fiyatı ise:
Turuncu çocuk forması: 67 YTL
Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Borussia Dortmunt yeni sezon formaları BMN farkı ile
Sırbıstan Olimpiyat Oyunları formaları
Daha dikey çubuklu formalarımızı belli bir standarta oturtmadan yatay çizgili forma yapmamalıyız demiştim. İyi ki öyle formamız olmamış. Fener ve Beşiktaş'ın yatay çizgili forma çıkaracağını da söylemiştim.
Yorum
-
Hani kızların Nike formaları nerede?
Hadi bunlar idman malzemeleri şimdilik böyle diyelim maçlara bayanlar için özel kolleksiyon hazırlayan Nike formalarla çıkmalarını bekleyelim.
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşın grili siyahlı formasını gerçekten çok beğendim.. Bizim formalar ürün kalitesi olarak daha iyi olabilir ama böyle tasarımda bi formamız yok malesef.. Böyle bi forma yapılsaydı eminim bu forumda yer yerinden oynardı..
bjk,febe,gs için özel tasarım yapılmış,kendilerine has formaları olmuş
yoksa nike kalitesini tartışmıyoruz tabi ama bizi çağrıştıracak formamız yok şuan
2. yarı çubukluyu bekleyeceğiz
seneye ise bize has formalar çıkaracaktır nike.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum