Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    korkum şu stad çevresinde o kadar yogun olucak ki sıraya girmeğe çekinicez

maç c. tesi erken gitmek gerekir. temiz hava alama niyetiyle bol bol rüzgar havası alırız. kalabalıklaşmadan alış verişi de yapmak lazım. bilidğim kadarıyla 4-5 tane şatış odası oalacak stad içinde.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      wolfsburgun bu aksamki maçta buyuk ihtimalle giyecegi nike formalarından bir kacı:

bu nasıl iş yaa, her formaya farklı reklam mı.. nasıl olaki bu?
      Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vakko marka olmak için ilk reklam kampanyasını tam da bu yolla yapmış.
        Eşarp işine ilk girdiği yıllarda, bugünkü anlamda manken diyebileceğimiz güzel kızlarla anlaşmış. Alımlı ve şık giyinen bu bayanlar, tüm Beyoğlu'nu ve İstanbul'un iyi mağazalarını tek tek dolaşıp, Vakko eşarp sormuşlar.
        Bizim de Trabzonspor ürünleri için böyle bir pozitif katkımız olabilir. Tabii temsil ettiğimiz camianın büyüklüğüne yakışır şekilde.

Şöyle de olmasından korkarım:
        - Trabzonspor forması var mı?
        - Yok!
        - Nasıl olmaz kardeşim?
        - Yoğun talep varmış, sipariş verdik, gelecek.
        - Ne zaman?
        - Sezon başlayınca olabilir
        - Niye?
        - Biz de isteriz beyefendi satmak ama..
        - Kes! Adam olun! Forma istiyoruz, satmıyorsunuz.
        - Fakat...
        - Yarın formalar geldi geldi, gelmedi sonraki gün. Herşeyi yapabilirum, yapmayadabilirum. Garantisi yok!

Bu işin şakası tabii,

Forma işinin kulüp, üretim, dağıtım, bayiler birkaç ayağı var. Sorun gerçekten nereden kaynaklanıyor, ne kadar zaman içerisinde belli bir düzene girer bilmiyorum. Fakat belli bir zaman alacağı aşikar.

'Forma alıyorsan al, almıyorsan tezgahın önünü kapatma kardeşim!' anlayışından, profesyonel kurumsal yapıya geçiş süreci yaşıyoruz.

Aktif beklemedeyiz.

aynen öyle abi.gidip magandalık yapmayacağız.düzgünce sorup neden satmıyorlar onu öğreneceğiz.eğer bi kıllık varsa dövebiliriz dövmeyedebiliriz.garantisi yok
        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Forma almama rağmen Bağcılardaki NİKE mağazasının önünden geçereken mutlaka soruyorum. Zaten kanka olduk çalışanlarla. Siparış verdiklerini hatta araya üst düzey yönetici soktuklarını erken gelsin diye ama daha üretimde olduğu yaklaşık 15 gün sonra ellerinde olacaklarını söyledi.Hergün en az 15-20 kişi soruyormuş.Onlarda haklı gelse diyor hemen satışa çıkarırız.Siparşımızı verdik bekliyoruz diyor.
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• kusura bakmayin ama bu nike cok sade forma yapiyor yahu... hic bi ozelligi yok formalarin.. bunu sadece bizim formalar icin demiyorum...

burda arkadaslarin ozenle yaptigi orneklerden hic mi yapamazlar diye kendi kendime soruyorum... cok mu zor soyle karizma bir forma yapmak? yoksa ben mi cok kolaydir diye dusunuyorum...

kac senedir hep ayni tarz formalar... ozelligi yok formalarin.. bi ayricaligi yok.. tek ayricaligi renkleri ve reklam kismi..

forma siparis ettim 2 tane ve haftaya gelecek.. ama insallah seneye daha guzel birseyler tasarlar nike firmasi

Yorum

• Aşağıda formalara bakıyorum sadece.
              Formalardan haber yok ya, gelecek sene için biraz hayal kurayım.

Seneye turuncu olur mu? Büyük ihtimalle başka bir renk önerirler. Fakat bu sene turuncu formamız yine satış rekorları kıracak gibi.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 05.08.2008, 12:47. Sebep: maksat muhabbet
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 1967-1968

1974-1975

Yorum

• Forma var, Forma var,
                  Nike var, Nike var,
                  Başka takımlar var, Trabzonspor var,
                  Başka formalar var bir de Trabzonspor forması var.

Aman Allahım! Nike logosu ile armamızın hizaları aynı!
                  Sırada bu takımı şampiyon görmek var

Eski çalışmalardan, nostalji.

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu nasıl iş yaa, her formaya farklı reklam mı.. nasıl olaki bu?
                    kulüp sponsoru wolksvagen olduğu için ve formanın önündekilerde wolkswagen e ait olduğu içindir muhtemelen..
                    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• en başından beri takip ediyorum bu sayfayı ve bu asil renklere harika çalışmalar yapıyorsun abicim... nike ve yönetimimizin bu çalışmaları gözden giçirip degerlendirmesi gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aşağıda formalara bakıyorum sadece.
                        Formalardan haber yok ya, gelecek sene için biraz hayal kurayım.

Seneye turuncu olur mu? Büyük ihtimalle başka bir renk önerirler. Fakat bu sene turuncu formamız yine satış rekorları kıracak gibi.
                        benim avatar a koyduğum bi olsa aynı dizaynın bi de bordosu, ooooofff offff. gerekirse admiralle anlaşılsın. forma budur yahu.
                        İmza...

Yorum

• Nike firmasının Türk Milli takımının formalarını vede ürünlerini sattıgı bir Tırı vardı dorsesi bayagı büyük ve kullanışlı idi ...

Ben bu tırı Yeni Trabzonspor formaları ile beraber 16 agustosta olimpiyat stadının önünde olmasını istiyorum....
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Gurbetçi taraftarlarımıza duyuru
                            Kulübümüze bağışta bulunarak Vfl Wolfsburg maçında forma alma fırsatını ele geçirmek isteyen gurbetçi taraftarlarımıza duyuru.

+90 532 812 67 09 no lu telefonla irtibata geçerek talebinizi iletebilirsiniz....
                            05.08.2008 12:10:00

Yorum

• afs
                              milleti burada gaza getiriyorsun, olası hayal kırıklıklarına katkın büyük bilmem farkında mısın

senin bu hayal gücün ne yazık ki kulübün ticari ürünlerle ilgilenen birimde bulunmamakta, bence taraftar yerine bu birime daha çok oynamalı
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Önerilerimi kulüple de paylaştım, paylaşıyorum.
                                Düşüncelerimi biraz renkli ifade ettim o kadar.
                                Eilmde başka proje ve tasarımlar da var, fakat endişelerimden dolayı şimdilik paylaşamıyorum.

Her şeyin zamanı var,
                                Resmi sitedeki bannerı nasıl buldunuz mesela? Tanıdık geldi mi size?
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 05.08.2008, 14:08. Sebep: Şşşş!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X