Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya arkadaşlar yeri değil ama bu sylva harbiden çok şişman ya
    Sen hic Senegal kasi diye bise duymadin galiba...

Yorum

• Nike isme bak
      Més Que Un Club

Yorum

• Formalar fena değil de turuncu ve bordo formada ki yakalar berbatt.. Bordo olanı kemeraltında satılan sahte liverpool formalarına benzemiş...
        Tarih tekerrürden ibarettir. Az kaldı, biraz daha sabır!...

Yorum

• Arkadaşlar öyle ya da böyle bu formalar bizim ve satın alınıp,giyilecek sonuçta.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ya arkadaşlar alacagızda yok anadolu yakasında yokk

Yorum

• Ankara'da da yok henüz
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İstanbul Avrupa yakası 500evlerde forma satışı vardır arkadaşlar. Satıcı bizzat gidip kendisi TS Clup'tan aldığını söyledi ve yoğun bir şekilde forma satıyormuş. Bir tek düz mavi modellerinden kalmış. Diğer ürünlerini tüketmiş, tek kötü yönü neden böyle sorma fırsatım olmadı ama 45 YTL olan düz mavi modelimizi 55 YTL'ye satması. En azından 10 YTL'lik zararımda olsa o formayı almak istiyorum diyenler olursa adres için yardımcı olabilirim.
                En son Süleyman Özcan tarafından düzenlendi; 01.08.2008, 23:40.

Yorum

• ya millet, siz birseyi göz ardi ediyorsunuz....

eskisehir olsun, kocaeli olsun.... bunlara NIKE SPONSORLUK YAPMIYOR!!!

bu takimlar formalarini onlardan satin aliyor, biz ise nikedan buz ürünleri bedava aliyoruz üstüne bir de para aliyoruz epeyi
                  En büyük TS

Yorum

• İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstanbul Avrupa yakası 500evlerde forma satışı vardır arkadaşlar. Satıcı bizzat gidip kendisi TS Clup'tan aldığını söyledi ve yoğun bir şekilde forma satıyormuş. Bir tek düz mavi modellerinden kalmış. Diğer ürünlerini tüketmiş, tek kötü yönü neden böyle sorma fırsatım olmadı ama 45 YTL olan düz mavi modelimizi 55 YTL'ye satması. En azından 10 YTL'lik zararımda olsa o formayı almak istiyorum diyenler olursa adres için yardımcı olabilirim.
                    nerdeymiş bu yer bakalım
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Tüm Nike mağazalarına dağıtılacaktır formalar yalnız şuan yeterince stok yok..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karşıdan gelecekseniz. İncirliye gelip.Ordan bağcılar, güngören arabalarına binip bindiğiiniz yerden 2 km ilerde haznedar hastanesinin önünde inin hemen ışıklarda sağda.Bakirköyden gelecekseniz bağcılar minibuslerine binin haznedar hastanesinin önünde inin ışıklardan içeri girn sağdan hemen göreceksiniz.

Eğer özel aracınızla gelecekseniz incirliden bağcılar ıstıkametine girin haznedar hastanesinin önündeki ışılardan sağda hemen görürsünüz
                        cok basit adres vereyim gungorende bomba patlatilan yerin sokagindan ilerleyin gungoren belediyesini goreceksiniz. soldan 150 200 metre ilerde .. gitmisken orayada gidin inanilmaz duygulanacaksiniz olenlerin fotograflarini asmislar. her taraf turk bayraklariyla bezenmis gozlerinizin dolacagindan eminim..
                        Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Yeni sezon formaları oldukça güzel ama geçen seneki yarı bordo yarı mavi olan puma forma çok daha güzeldi .
                          [img width=768 height=39]http://img410.imageshack.us/img410/3069/farkibeniml287326vi4ju7je1.gif[/img]

Yorum

• [quote=Travelair;1533087]

Umarim bir daha asla bu resimdeki formalari gormek zorunda kalmayiz. Ya bordo forma ya da turuncu digerleri gercekten yalan. Hele bu resmen bir facia ve hatta facia dan da ote bir felaket. Isin dogrusu tekstil den anlamama ragmen ben bile daha iyisini yapabilirdim dogrusu. Hem de cok daha iyisini. Bu resim nike in bizimle gectigi dalganin resmidir bence.

Yorum

• komple Bordo olanı alıyım diyorum;içinde Mavi de olsun ki Trabzonsporum belli olsun diyorum vaz geçiyorum
                              gövde Bordo kolları Mavi olanını alıyım diyorum;oda A.Villa ya benziyor diye vaz geçiyorum
                              ben en iyisi çubuklu efsane formamızı bekleyim öyle alıyım diyorum
                              yada içimden bir ses hepsi çok güzel,hepsinden al diyor fakat ona da oksijen yetmiyor
                              var yürekte yok cepte misali
                              1 Puma aldım parçalı
                              1 tanede Nike çubuklu sözümüz var gerçekleştireceğiz.
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nerdeymiş bu yer bakalım
                                Eğer 500evler hakkında bilgin varsa, şu şekilde özetleyebilirim. Edirnekapı Şehitlik ile Sultançiftliği metrosuna binince Ali Fuat Başgil metro istasyonunda iniyorsun. Yer altında bulunan duraktan çıktıktan sonra Sultançiftliğine doğru yaklaşık 50 metre yürüdükten sonra sağda, Nike tarafından üretilen tüm takımların formalarını satan bir yer var. Orada arkadaşım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X