İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İstanbul Avrupa yakası 500evlerde forma satışı vardır arkadaşlar. Satıcı bizzat gidip kendisi TS Clup'tan aldığını söyledi ve yoğun bir şekilde forma satıyormuş. Bir tek düz mavi modellerinden kalmış. Diğer ürünlerini tüketmiş, tek kötü yönü neden böyle sorma fırsatım olmadı ama 45 YTL olan düz mavi modelimizi 55 YTL'ye satması. En azından 10 YTL'lik zararımda olsa o formayı almak istiyorum diyenler olursa adres için yardımcı olabilirim.En son Süleyman Özcan tarafından düzenlendi; 01.08.2008, 23:40.
Yorum
-
ya millet, siz birseyi göz ardi ediyorsunuz....
eskisehir olsun, kocaeli olsun.... bunlara NIKE SPONSORLUK YAPMIYOR!!!
bu takimlar formalarini onlardan satin aliyor, biz ise nikedan buz ürünleri bedava aliyoruz üstüne bir de para aliyoruz epeyiEn büyük TS
Yorum
-
İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Avrupa yakası 500evlerde forma satışı vardır arkadaşlar. Satıcı bizzat gidip kendisi TS Clup'tan aldığını söyledi ve yoğun bir şekilde forma satıyormuş. Bir tek düz mavi modellerinden kalmış. Diğer ürünlerini tüketmiş, tek kötü yönü neden böyle sorma fırsatım olmadı ama 45 YTL olan düz mavi modelimizi 55 YTL'ye satması. En azından 10 YTL'lik zararımda olsa o formayı almak istiyorum diyenler olursa adres için yardımcı olabilirim.Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıdan gelecekseniz. İncirliye gelip.Ordan bağcılar, güngören arabalarına binip bindiğiiniz yerden 2 km ilerde haznedar hastanesinin önünde inin hemen ışıklarda sağda.Bakirköyden gelecekseniz bağcılar minibuslerine binin haznedar hastanesinin önünde inin ışıklardan içeri girn sağdan hemen göreceksiniz.
Eğer özel aracınızla gelecekseniz incirliden bağcılar ıstıkametine girin haznedar hastanesinin önündeki ışılardan sağda hemen görürsünüzTrabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Yorum
-
[quote=Travelair;1533087]
Umarim bir daha asla bu resimdeki formalari gormek zorunda kalmayiz. Ya bordo forma ya da turuncu digerleri gercekten yalan. Hele bu resmen bir facia ve hatta facia dan da ote bir felaket. Isin dogrusu tekstil den anlamama ragmen ben bile daha iyisini yapabilirdim dogrusu. Hem de cok daha iyisini. Bu resim nike in bizimle gectigi dalganin resmidir bence.
Yorum
-
komple Bordo olanı alıyım diyorum;içinde Mavi de olsun ki Trabzonsporum belli olsun diyorum vaz geçiyorum
gövde Bordo kolları Mavi olanını alıyım diyorum;oda A.Villa ya benziyor diye vaz geçiyorum
ben en iyisi çubuklu efsane formamızı bekleyim öyle alıyım diyorum
yada içimden bir ses hepsi çok güzel,hepsinden al diyor fakat ona da oksijen yetmiyor
var yürekte yok cepte misali
1 Puma aldım parçalı
1 tanede Nike çubuklu sözümüz var gerçekleştireceğiz.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerdeymiş bu yer bakalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum