Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Abi, geLecek sene ikinci rengimiz " Siyah " oLsa nasıL oLur.. ?

Benim çok hoşuma gider şahsen..
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• abii nerde o ntte verilen formlar nerde oo yatay çizgili bordo beyaz forma allahım resmen cakma formalr gibiler yaaa

Yorum

• İlk olarak golgotha_67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abii nerde o ntte verilen formlar nerde oo yatay çizgili bordo beyaz forma allahım resmen cakma formalr gibiler yaaa
        onlar sadece burada arkadaşların yapmış olduğu tasarımlardı.Bizim çok bilmiş Yerel Gazete ve Sitelerimiz Formalar bunlar diye yayınlamaya başladı her yerde.Olay Budur!!
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• nike mubaek bütün takımlara forma yapıyor
          Més Que Un Club

Yorum

• Beyaz formayı beğendim.Ondan mutlaka alacağım.Çubuklu formalardan haberi olan varmı ne zaman çıkacağına dair?
            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Sayfa hata veriyor nedendir?Yenileme var sanırım.

Yorum

• Bence En DeĞİŞİk Ve İlgİnÇ Forma İdman Formasi

Yorum

• ikinci sezon geliyormuş cubuk lu bir intere yapmuışlar dünyada birde bize yapıcaklar

Yorum

• hergün yenileme var o zaman
                    Més Que Un Club

Yorum

• evet evet o idman forması ben ondan alıcam zaten şimid sezonun ikinci yarısıda cubuklu alarım diğerleri cakma gbi duruyo

Yorum

ikinci sezon geliyormuş cubuk lu bir intere yapmuışlar dünyada birde bize yapıcaklar
                        Teşekkürler.Bekleriz artık biraz olsun.Şimdilik Beyaz alacağım.İkinci yarıda çıktığında çubuklu alırım o zaman
                        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

evet evet o idman forması ben ondan alıcam zaten şimid sezonun ikinci yarısıda cubuklu alarım diğerleri cakma gbi duruyo
                          aynen bende öyle

Yorum

• istanbul da forma alan arkadaslar varsa nerden aldıklarını soylesınler ben nike magazasına sordum(kadıkoy-tepe nautilus) adamlar sezon baslayınca falan dıyo o kadar bekleyemem.16 agustos takı mactan oncede kalır mı bılmem o yuzden guvenemıyom

Yorum

evet evet o idman forması ben ondan alıcam zaten şimid sezonun ikinci yarısıda cubuklu alarım diğerleri cakma gbi duruyo
                              bu idman formasını nereden edinebiliriz acaba?

Yorum

• İlk olarak maxix_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                istanbul da forma alan arkadaslar varsa nerden aldıklarını soylesınler ben nike magazasına sordum(kadıkoy-tepe nautilus) adamlar sezon baslayınca falan dıyo o kadar bekleyemem.16 agustos takı mactan oncede kalır mı bılmem o yuzden guvenemıyom
                                istanbulda haznedar'da varmış ts clup.bende anadalu yakasındayım.Forma alacam internetten.Satışa sunulursa alacam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X