Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    livera 61 biraz büyük beden almissin
    Ah be abi çocuğun moralini niye bozuyorsun gayet güzel olmuş kardeşim çok yakışmış yakışmış
    Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      galatasaray sarı+kırmızı karışımı=turuncu formülünden
      biz ise sembol hayvan olarak kaplan gösterilmesinden(hiç sevmem bu benzetmeyi) turuncu giyiyoruz da bursaya ne oluyor onlarda ki maksat ne
      dun mac sonrası röportajda bursalılar hiç sevmemiş turuncuyu ama bu sezon değişiklik olsun diye kullanacaklarmıs ...

Yorum

• Adım Adım Şeftaliye Dönüş Bence Turuncu ve sarının tonlarını kullanmalı bursa da güzel olur hatta formanın ortalarona doğru koyu kırmızı çekirdek şekli yani
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu sene moda BORDO-MAVİ-TURUNCU gs den sonra seftalılerde turuncu gıyecekmısherkes yavas yavas modaya uyuyor aferın cocuklara ama turuncu yu ılk bız gıydık hıc bırısı yenılık ugruna komık duruma dusmesın yol yakınken...

Yorum

• Arkasi numarali ve isimli formalar satisa ciktimi ? magazalara giden arkadaslar bi cevaplarsa sevinirim .

Yorum

• Serefsiz PKK... Allah belanisi versin...

Arkadaslar Haberleri duydunuzmu

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cem,

Helal olsun kardeşim.
                sağol dostum ilhan
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sağol dostum ilhan
                  Gökhan Ünal'ın ilk taksidini sen çıkardın helal olsun vallaDarısı hepimize
                  Rock is life...

Yorum

• livera61 helal olsun sana kardeşim..Allah o formaları güle güle giymeni nasip etsin
                    Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Tesekkurler arkadasa cok ıyı yapmıs 1 tane almamıs serıyı tamamlamıs super destek
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Bugün için güngören ts clupa formalar gelecek demişti arkadaşlar...

Bilgisi olan varmı gelmiş mi ???
                        Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• ya arkadaşlar tsclup'lar Trabzon şehrinin haricinde kaldırıldı ve formalarda yanılmıyorsam tsclup haricinde hiçbir yerde satılmıyor.Ve benim memlekete bu sene gitmem biraz zor görünüyor.Tsclup tırı ankaraya uğrar mı bu aralar?

Yorum

• adnana dikkat
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sayfayı işgal ettim kusuruma bakmayın ama resim isteyen arkadaşlar için koydum resimleri....
                              beyazın en kaliteli forma oldugu durusundan da belli
                              ve bi tek ona nikefit yazıyor
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adnana dikkat
                                bu yapıştırmalar kaliteli değil galiba. pumanın aldığım sortunda 1 haftada once yıldız koptu ardından arma yarıya kadar ayrıldı sorttan. aynı tip yapıştırma kullanıldı galiba. dikişli olsa daha iyi olurdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X