Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resimlerin kalitesi kötü ama kusura bakmayın renkdaşlarım
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• formaların fiyatları ne kadar?

Yorum

• Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"

Yorum

• Sayfayı işgal ettim kusuruma bakmayın ama resim isteyen arkadaşlar için koydum resimleri....
          As Roma
          Francesco Totti "10"

Yorum

• Formaların fiyatı ne kadar bilen var mı?

Yorum

• arkadaşlar formalarla ilgili fiyat arayanlar bir kaç sayfa geri giderseniz bulabilirsiniz

Yorum

• livera61 teşekkürler resimler için. ayrıcada çokda güzel çıkmış.birtek astonvilla tarzı olan formadan almamışsın ondanda alsaydında tam olsaydı neyse tebrikler...
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sayfayı işgal ettim kusuruma bakmayın ama resim isteyen arkadaşlar için koydum resimleri....
                  sen forma bırakmadın galiba hemşerim

Yorum

• formaların kesimleri bol galiba yada sen büyük bedenmi aldın yanlış bende göbek katsayısı biraz fazlada onun için soruyorum

Yorum

• Kararımı verdim artık beyaz formayı alıcam.. Arkadasım formalar güzel olmuş iyi günlerde kullan Allah inşallah o formalarla şampiyonluk kutlamalarına katılmanı nasip eder........

Yorum

• livera 61 biraz büyük beden almissin

Yorum

• İsmail Çavuşoğlu

abim bedeni kalmamıştı yoksa onuda alacaktım çarşamba gelme durumu varmış ona göre arayıp soracağım

cengizalioğlu
                          abi beyaz ve turuncu formayı babamın bedenine göre aldık onlar daha büyük bordo ve mavi olan bedeni M beden

emre1inci
                          abi bir eksiğim daha var onuda tamamlayacağım inşallah
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kararımı verdim artık beyaz formayı alıcam.. Arkadasım formalar güzel olmuş iyi günlerde kullan Allah inşallah o formalarla şampiyonluk kutlamalarına katılmanı nasip eder........
                            teşekkür edeirm abim inşallah hep beraber güzel günler göreceğiz artık
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"

Yorum

• Livera teşekkürler. Sanırım 4 adet forma almışsın. Bu da ayrı bir alkışı hakediyor.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İsmail Çavuşoğlu

abim bedeni kalmamıştı yoksa onuda alacaktım çarşamba gelme durumu varmış ona göre arayıp soracağım

cengizalioğlu
                                abi beyaz ve turuncu formayı babamın bedenine göre aldık onlar daha büyük bordo ve mavi olan bedeni M beden

emre1inci
                                abi bir eksiğim daha var onuda tamamlayacağım inşallah
                                hay maşallah sana,helal olsun sana,üzerine düşenden fazlasını yapmışsın,tebrikler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X