Ne eleştirel taraftarımız var böyle!..Acaba bu eleştrileri yapanlar kendi yanlışlarını görebiliyor mu?Çok merak ediyorum doğrusu::
Ben bu takımın rengine aşığım arkadaş REN-Gİ-NE...Ne nike,amblemine nede Puma'ya...Neymiş çok paçavra gibi olmuşmuş bırakın kardeşim bu işleri Al o paçavrayı sevmiyorsan dolabına koy ama al..Yoksa itiraz etmeye TS yi tartışmaya hakkın öncelikle formayı alıp Takımı güçlü hale getir sonra yönetime baskı kur de ki;Bak ben kötü bile olsa bu formaları alırım çünki ben rengine aşığım ama artık daha iyi forma alma hakkımız vardır de herkes anlar seni..
Bu arada 4 gün önce oğlum dünyaya geldi mutluluğumu siz renkdaşlarımla paylaşmak istedimm..Son özüm;Biz TS taraftarı olarak o kadar badireler atlattık ki tam bitti derken herşey değişti üç ay öncesine dönüp bakarsak burdan çıkacak sonuç ÖLESİYE DESTEKTİR...formanı al 16 ağustosta olimpiyata koş...
Abi Cenab-ı Allah analı babalı büyütsün. Desene taraftar sayımız 10 milyon 1 oldu. Hayırlısı
Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
haznedardaki tsclup en basit gungoren belediyesi caddesi uzerinde gungoren belediyesine 200metre ilerisinde.. belediyeyi bulan orasinida bulur.. bakiykoyden ilce emniyet mudurlugunun karsisindan bagcilar-bakirkoy bakirkoy -otogar munibüslerine binerseniz tam onunden gecer sofere soylerseniz gungoren belediyesi yolu uzerinde beni indirin diye hemen karsiniza cikar.. incirliden binmek isterseniz bu munibuslerede binebilirsiniz..
Abi Cenab-ı Allah analı babalı büyütsün. Desene taraftar sayımız 10 milyon 1 oldu. Hayırlısı
Ben biraz acemiyim bu sitede mesajınızın üzerinden cevap yazmaya çalışıyorum umarım olur...
Temennin için saol Allah bu inanılmaz mutluluğu herkese yaşatsın..
Amcası Kaan Hakkı ile seneye 7. şampiyonluğu kutlayacağız Allahın izniyle...
Ben biraz acemiyim bu sitede mesajınızın üzerinden cevap yazmaya çalışıyorum umarım olur...
Temennin için saol Allah bu inanılmaz mutluluğu herkese yaşatsın..
Amcası Kaan Hakkı ile seneye 7. şampiyonluğu kutlayacağız Allahın izniyle...
Ben de yakında evleniyorum kısmetse. İnşallah Trabzonspor taraftar sayısına nasipse bende 6 tane eklemek istiyorum. Bakalım nasip olacak mı?
Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
Forum Nike mağazası vitrini...
gayet şık duruyor özellikle bordo ve turuncu olanlar. beyaz forma biraz sırıtmış.
sanırım taraftar formalarıymış bunlar.
yakın bi zamanda dedigim 3 tane formayı da alacam....
"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
bugün konuştuğumda İstanbula formaların yarın geleceği ve yarın Ts Clubun açı olacağı söylendi inşallah bir sorun çıkmazsa yarın kavuşuruz formalarımıza
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Ne eleştirel taraftarımız var böyle!..Acaba bu eleştrileri yapanlar kendi yanlışlarını görebiliyor mu?Çok merak ediyorum doğrusu::
Ben bu takımın rengine aşığım arkadaş REN-Gİ-NE...Ne nike,amblemine nede Puma'ya...Neymiş çok paçavra gibi olmuşmuş bırakın kardeşim bu işleri Al o paçavrayı sevmiyorsan dolabına koy ama al..Yoksa itiraz etmeye TS yi tartışmaya hakkın öncelikle formayı alıp Takımı güçlü hale getir sonra yönetime baskı kur de ki;Bak ben kötü bile olsa bu formaları alırım çünki ben rengine aşığım ama artık daha iyi forma alma hakkımız vardır de herkes anlar seni..
Bu arada 4 gün önce oğlum dünyaya geldi mutluluğumu siz renkdaşlarımla paylaşmak istedimm..Son özüm;Biz TS taraftarı olarak o kadar badireler atlattık ki tam bitti derken herşey değişti üç ay öncesine dönüp bakarsak burdan çıkacak sonuç ÖLESİYE DESTEKTİR...formanı al 16 ağustosta olimpiyata koş...
ALLAH analı,babalı vatana millete hayırlı içinden hiç Trabzonspor sevgisi eksik olmayan bir evlat yetiştirmek nasib eylesin.
abı allah analı babalı buyutsun bol bol sampıyonluk nasıp etsın artık bı formada yegenımıze alırsın
ya bizim de bole bi kale arkamız olur di mi arkadaslar?
yeni formalarımız ve barkalarımızla. turkiyede deil dunyada bile pek yok bole kale arkası.
ilk olacaz. ne var bunu yapmakta. herkes formalı ve byraklı olacak.
bu kadar basit.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Serkan'a hiç yakışmamış formalar, onun üzerinde kötü durmuş.. Şuraya bakın hele alınmaz mı bu formalar
Allah razı olsun ya. bende unuttum resmi böyle koymayı hatırlayamadım....
ama harbide özellikle nike magazasında acaip duruyor...
Türkiye genelindeki magazalarda da kısmetse 1 ay içinde satışa sunuyorlar. eşofmalar ve antreman malzemeleri de baskıdaymış (avea ve ülker yazıları için)
"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum