Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesagolasin bilgi icin ama bana gene XXL LAzim :d baskasi kurtarmaz en bol forma hangisiyse onu ismarlim internetden
Yorum
-
-
Ali Fuat hocam bu mesele ile alakalı emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu camianın sizin gibilere çok ihtiyacı var...Haberi ne zaman yapıyoruz bu aradaTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizimkiler beyaz gibi bordoyu da bu model seçebilirlermiş, benim daha önce yaptığım modelden Sparta Prag forması.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada hakikatten kalite farkı varmış, üstelik daha asıl formalarımız ve çubuklu formalarımız gelmeden.
BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON
Yorum
-
İlk olarak trbznspr13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleXL enbüyük beden.çok rahat olur sana
yapma yaa desene bu senede olmicak formalar nedense bana XXL den baska forma olmuyor
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada hakikatten kalite farkı varmış, üstelik daha asıl formalarımız ve çubuklu formalarımız gelmeden.
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildihttp://www.footballshirtculture.com/08/09-kits/
dünyaya bizim dalga geciyor haberimiz yok....
neden 5 forma filan::::
KENDINIZ OKUYUNRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildihttp://www.footballshirtculture.com/08/09-kits/
dünyaya bizim dalga geciyor haberimiz yok....
neden 5 forma filan::::
KENDINIZ OKUYUN
bence 5 forma var diye kiskaniyorlar simdiye kadar hangi takim yapmis 5 degisik forma en fazla 3 yada 4 :d
fazla forma göz cikartmaz bence
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberi güncellerler merak etme. Aslında son halini adamlara mail atmak lazım. Kulüp olayın farkında bile değildir, iş yine bize düşüyor. Onur resmi sitemizdeki son resmi adamlara mail atar mısın hemen?
Bizimkiler beyaz gibi bordoyu da bu model seçebilirlermiş, benim daha önce yaptığım modelden Sparta Prag forması.
nereye atcam abi....
adressi bilmiyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum