Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünyaya rezil olduk

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sagolasin bilgi icin ama bana gene XXL LAzim :d baskasi kurtarmaz en bol forma hangisiyse onu ismarlim internetden
      XL enbüyük beden.çok rahat olur sana

Yorum

• Ya hani kalite felan beyaz forma alıyoruzda bende belki beyaz alırımda yav beyler asıl rengimiz olan bordo-mavi yapmalıyız türbünleri bence çünkü bordomavi bizi anlatıyor
        Més Que Un Club

Yorum

• devamı geliyor...........

Yorum

• arkadaslar hic beyaz forma alan olamamis.. .bi resim haric hic beyaz forma görmedim resimelrde ???
            En son TURHAN tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 16:46. Sebep: Forum Kurallarını okuyalım
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Ali Fuat hocam bu mesele ile alakalı emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu camianın sizin gibilere çok ihtiyacı var...Haberi ne zaman yapıyoruz bu arada
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haberi güncellerler merak etme. Aslında son halini adamlara mail atmak lazım. Kulüp olayın farkında bile değildir, iş yine bize düşüyor. Onur resmi sitemizdeki son resmi adamlara mail atar mısın hemen?

Bizimkiler beyaz gibi bordoyu da bu model seçebilirlermiş, benim daha önce yaptığım modelden Sparta Prag forması.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arada hakikatten kalite farkı varmış, üstelik daha asıl formalarımız ve çubuklu formalarımız gelmeden.

evet asıl farkı cubuklu formamız çıkınca göreceğiz
                  BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak trbznspr13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    XL enbüyük beden.çok rahat olur sana

yapma yaa desene bu senede olmicak formalar nedense bana XXL den baska forma olmuyor

Yorum

Arada hakikatten kalite farkı varmış, üstelik daha asıl formalarımız ve çubuklu formalarımız gelmeden.

afs abi asıl formalarımız derken neyi kastediyorsunnn..daha geniş bilgi verir misin.asıl formalarımız ne zaman gelecek pekiii.

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi
                        http://www.footballshirtculture.com/08/09-kits/

dünyaya bizim dalga geciyor haberimiz yok....
                        neden 5 forma filan::::
                        KENDINIZ OKUYUN
                        Onur sakin ol adamlar güncellemeye gitmişler bekleyelim biraz...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi
                          http://www.footballshirtculture.com/08/09-kits/

dünyaya bizim dalga geciyor haberimiz yok....
                          neden 5 forma filan::::
                          KENDINIZ OKUYUN

bence 5 forma var diye kiskaniyorlar simdiye kadar hangi takim yapmis 5 degisik forma en fazla 3 yada 4 :d

fazla forma göz cikartmaz bence

Yorum

• ben bu formalardan birini alırım, hatta çubuklu çıkınca çubukluyu da alırım

Yorum

Haberi güncellerler merak etme. Aslında son halini adamlara mail atmak lazım. Kulüp olayın farkında bile değildir, iş yine bize düşüyor. Onur resmi sitemizdeki son resmi adamlara mail atar mısın hemen?

Bizimkiler beyaz gibi bordoyu da bu model seçebilirlermiş, benim daha önce yaptığım modelden Sparta Prag forması.
                              insallah öyle olur
                              nereye atcam abi....
                              adressi bilmiyorum

Yorum

• Formalarımız güzelduuuuurr...Bida çıbıklı geldimi temamdur...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X