Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike-fit işareti var diyen bir arkadaş vardı bu basbaya bizim bildiğimiz ts-club işareti
    sağ alt köşeye iyi bak orda yazıyor nike fit

Yorum

• şu formayı gördükçe delleniyorum
      yakalara bak çay demle.

Yorum

• hani futbolculara kizinca o formanin icinde ben olsam tazi gibi kosarim deriz hep o formayi giydigimizi ruyalarimizda goruruz hayal kuraririz her trabzonsporlu gibi ama formayi hayal ederken nike adidas puma kappa diye akla gelmez trabzonspor formasi kutsaldir cunku. onun icin marka asiklarina burdan prostesto.. forma trabzonspor formasi ha cuval olmus ha pestamal ha kesan ne farkeder. hadiyin yuruyun taş arabalari forma sevdalilari. nasil takim seviyorsunuz belli.. bide havalandiniz ki sormayin afedersiniz bir yerleriniz sisti bu ne tamahkarlikdir acgozlulukdur boyle.. tabiki allahin gazabina ugraririz. mutevazilik ruhumuzda yok. 20 bin kisilik stadi dolduramayiz 50 bin kisilik stad isteriz. daha dune kadar yamali pantolonla gezerdin simdi nike begenmiyor ustadlarim.. herseyin bilen futboldan anlayan ama hicbir seyden anlamayan taraftar gurubcuklari ne kadarda komik oluyorsunuz.. (istisnalar haricdir..)
        En son hakanhan tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:36.
        Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike-fit işareti var diyen bir arkadaş vardı bu basbaya bizim bildiğimiz ts-club işareti
          Sağ alt köşe..

Sol alt köşe..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya arkadasım nıke fit yazmısta ne olmus.bumu yani sorun.forma bastan asagı fit zaten
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet turuncu formada var çok dikkatli bakınca gözüküyo sanki, bordo da göremedim
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• Kappa'nın bize ilk sene yaptığı formalar da hala akıllarda...
                Bu da Nike'ın ilk senesi... Bence fena değil... Bence bordo-mavi forma ve turuncu forma güzel...

Ben şahsen turuncu formayı alacam... Özellikle yakası çok hoşuma gitti...

MARMARA UNI-TS

Yorum

• arkadaşlar formaların tasarımdaki umarsızlığı hepimiz görüyorsak ve hemfikirsek birşeyler yapmalıyız
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• aga bu ne olursa olsun
                    begenmezseniz begenmeyin
                    ben gidip alacagim anlayisi nedir ya
                    alirsaniz alin ben de begenmedim iste
                    almayacagim da
                    sanki forma almayinca vatan haini oluyoruz
                    kulup sandik acsin ts club a sadaka vereyim
                    ama ben bu ciddyetsizlige ragmen gidip de nayk a para vermem
                    yarisi klube gidecegine paranin gomlek alirim bere alirim kaskol alirim hepsi klube gider
                    Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• Herkes sakin olsun.

Forumda ileti yazarak kimse kimsenin zevkini ve beğenisini değiştiremez.

Birbirimize cevap yetiştirme telaşı sona ermezse bir süreliğine istemeyerekte olsa başlıkları kapatacağız arkadaşlar.

Kusura bakmayın.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hani futbolculara kizinca o formanin icinde ben olsam tazi gibi kosarim deriz hep o formayi giydigimizi ruyalarimizda goruruz hayal kuraririz her trabzonsporlu gibi ama formayi hayal ederken nike adidas puma kappa diye akla gelmez trabzonspor formasi kutsaldir cunku. onun icin marka asiklarina burdan prostesto.. forma trabzonspor formasi ha cuval olmus ha pestamal ha kesan ne farkeder. hadiyin yuruyun taş arabalari forma sevdalilari. nasil takim seviyorsunuz belli.. bide havalandiniz ki sormayin afedersiniz bir yerleriniz sisti bu ne tamahkarlikdir acgozlulukdur tabiki allahin gazabina ugrarsiniz herseyin bilen futboldan anlayan ama hicbiseyden anlamayan taraftar gurubcuklari (istisnalar harticdir..)
                        sen icindeki o kapalı kapılar ardından bir ar önce savrul bence.bilincli bir taraftar olmayı ögren.
                        En son Kaya tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:36.
                        √ OKAN™ 1987

Yorum

• formalarımız için "çok kötü olmuş" diyemiyorum, ama kappa formalarımıza bakıyorum, zamanında burun kıvırarak baktığım TSClub formalarımıza bakıyorum, hatta nefret ettiğimiz Puma formalara bakıyorum; diğer yandan rakiplerimizin formalarına bakıyorum,

bir şeyler eksik gibi...

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar formaların tasarımdaki umarsızlığı hepimiz görüyorsak ve hemfikirsek birşeyler yapmalıyız
                            3 bin forma basılmıs diye duydum.ondan sonra insallah yeni tasarımlar yaparlar
                            √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar formaların tasarımdaki umarsızlığı hepimiz görüyorsak ve hemfikirsek birşeyler yapmalıyız
                              Emirhan şu aşamada birşey yapmak çok kolay değil zira formalar artık basıldı. Tek umut gelecek sezon çıkartılması düşünülen çubuklu formanın 2. yarıya kaliteli bir şekilde yetiştirilmesidir.

Bu yönde herkes resmi sitemizde belirtilen e-posta adresine düşüncelerini hoş bir dille yansıtsın.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Neyse arkadaşlar bu formaların hemen hemen aynısını Sparta Prag da kullanıyo bence tanıtım fiyasko oldu çünkü benzer formaları Prag çok güzel tanıttı ve çok güzel duruyodu ama şurdaki görüntüsü bizim büyüklüğümüze yakışmıyo gerçeken.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X