ne yazıkki gelen gideni arattı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Formalar ve sunum
Sevgili Arkadaşlar
Formalar konusundaki uzun zamandır gelişen heyecan, beklenti
ve bugünkü tepkileri herkesin ve yönetimin de
anlayışla karşılaması gerek ve öyle de olacaktır.
Burada objektif ve makul eleştiri yapmak da bizim görevimiz.
Sayın Saruhan da gayet yakından takip etti ve bilgi aktarımında bulundu.
Formalar aslında İngiltere'de ve İspanya'da incelediğimiz
Aston Villa ve Barcelona formaları kalitesinde.
Burada bir sıkıntı yok.
Çubuklu forma da şu an için mümkün değil.
Bunu da kabul etmek zorundayız.
Bu iş dünya çapında kuralları belirlenmiş bir sektörü işaret ediyor.
Uzun vadeli bir konu forma tasarımı.
Kısa süre sonra olağanüstü güzellikte formalarımız olacak.
Bugünküler olağan güzellikte.
En belirgin sorun, formaların sunumu.
Trabzonspor'da her zaman eksikliğini eleştirdiğim
"görgü eksikliği" burada da kendisini gösterdi.
TS bu formalardan büyük gelir bekliyor.
Forma almayı düşünen taraftarlardan önemli bir kesimi de
internet sitelerinde gördüğü manzaraya göre
TS Club veya Nike mağazalarına alışverişe gidecek.
O halde bu işi çok daha profesyonelce yapmak gerekirdi.
Kalitesi kanıtlanmış bir tekstil veya celebrity fotoğrafçısı
bulunup çekimler ona yaptırılmalıydı.
Serkan yerine daha uygun bir model veya hiç model kullanmaksızın
katalog çekimi yapılabilirdi.
Sanırım kısa sürede bu eksiklik giderilip yeniden sahneye çıkılacaktır.
Taraftarın sakin, makul, yönetiminde profesyonel ve çağdaş olması gerekiyor
bu önemli süreçte. Heyecan çok tatlı bir yükseliş gösterip
birden balon gibi sönebilen bir olgu.
İyi kullanmak lazım.
Yorum
-
bende haber61 e inandım . yine yanıldım yaa.
haberi sadece manşetten indirmişler ama hala orada
NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet abi görüşmelerden sonra çekilmiştir umarım haber.
daha profesyonel bi tanıtım olmalı
TS forma haberini geri çekti
Herkes forma haberine 1 puan versin bariEn son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 19:30.
Yorum
-
İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yazıkki gelen gideni arattı
Yorum
-
formalar kötü ama alacağız fakat hevesimiz kursağımızda kaldı buda gerçek.daha formayı giymeden söylüyoruz.bi giyim bakim ona görede yorum yapcam fakat zaten görünüyor çok basit sade tasarm 0.tepkimizde haksız mıyız???.klube destek için alcaz.ama hedeflenen forma sayısına ulaşırmıyız meçhul...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu benim mantığım saygılı olucaksın,Trabzonsporu 3lig takımıyla hiçbir konuda karşılaştıramazsın...Ben bu takıma destek olmak için 6 tane kombine aldım...Formamıda alacağım....
Doğru formalar bize yakışmıyor ama bu saatten sonra elimizden hiçbirşey gelmez,ki zaten hazır kreasyondan olacağınıda biliyorduk ama Nike'ın kendini bu kadar rezil edeceğini tahmin etmiyorduk...
Formalar rezalet doğru katılıyorum,ama bu kadar çok eleştiri insanı boğuyor...Bundan sonra önümüze bakacağız...Ne yapabiliriz o önemli...Hem daha dokunmadan kumaş kalitesinde nasıl bir fikir oluşturdunuz onuda çok merak ediyorum...
Ayrıca fotoğrafları çekenin,bu şekilde çektirenin,o şekilde yayınlayanların istifa etmeleri lazım...Serkanıda fotomodel seçmelerini iki nedene bağlıyorum...
Ya Serkanın Nike ile anlaşması vardır..
Yada Yattaranın Lottoyla olduğu gibi diğer oyuncularında başka firmalarla antlaşması vardır....
Ben Trabzonspor'a yakışmayan bir mamülü alıp üzerime giymem hem kendimi hem de Trabzonspor'u GÜLÜNÇ duruma düşürmem ...
Forma taahhüdüm var söz verdim alacağım ama bunları değil ...
Bu yanlıştan dönülecek Trabzonspor'a yakışan kalitede formalar çıkacak o zaman benim taahhüdüm gerçekleştirilecek ...
Ben bugüne kadar Trabzonspor'un ne web sitesine mail attım ne de telefon açtım ama bu forma rezaletinden sonra KALİTESİ KALLAVİ bir mesaj atacağımdan emin olabilirsin ...
Benim bu konuda elimden gelen bu ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Ben de çoğu arkadaş gibi formaları hiç ama hiç beğenmedim. Bu formalarla değil 100 bin, 10 bin forma anca satarsın. Yap şu sitede daha önce yapılan tasarımlardan bir kaç tane, adam başı 3-4 tane alalım; kombine rekoru gibi forma rekoru da kıralım; ama nerede. Yönetim çok güzel işler yapıyor; ama arada böyle amatörce saçmalıkları da oluyor. Bu forma işlerinden sorumlu kişinin bu kadar utanç üstüne derhal görevi bırakması lazım, ayıptır.
Yorum
-
İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sizce iptalk olma şansı var mı artıkdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum