Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Fuat abinin söylediklerine biraz daha dikkat etsek iyi olacak...

Tanıtım cidden berbat.. Sorun var ise o da tanıtım şeklidir!

Kalkıp Serkan'a giydirmişler, amatörce çekimler yapmışlar falan...

Aynı formaları Ne bileyim, bir Selçuk İnan'a giydirseler, adam gibi bir çekim yapılsa çok daha farklı görünecekti gözümüze...

Şahsen ben, bu fotolardan bile beğendim formalarıi beklediğim gibi çünkü... Arma sorunu olduğuna katılıyorum ama...

Zaten formanın kalitesi, şu kötü çekimlerde bile belli.

Ben formalarımı alıp, seve seve giyeceğim...
    Serkan'a değil de profesyonel bir mankene giydirseler ne değişecek?

Formalar kötü.

Gerçi bazı kıyafetler adamına göre duruşunda farklılık gösterir.

Ama ha Serkan ha Song, Gökhan, Yattara...

Farketmez. Çünkü formalar kötü.

Gerçi baktıkca hoşuma mı gidiyor ne...
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yapmayın ya göz var nizam var o formayı Yattara'ya falan giydirip çeksen, ışlığıda iyi ayarlasan yine aynımı gözükürdü forma?
      Haklısın atletik futbolcularda daha iyi durur ama yine de kurtarmaz.Photoshop da ışıkla falan oynayarak olduğundan daha iyi gösterebilirsin.O da resimde kalır gerçeği değişmez.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• 100 bin forma hedefleniyordu bunları mı çıkarabildiler

Yorum

• Formalarla ilgili hiçbir yorum yapmıcam ve arkadaşlar size de yapmanızı tavsiye etmiyorum ama formalarla ilgil!Bu nedir böyle yahu böyle tanıtım mı olur?Serkan Balcı Karedeşim o nasıl duruş o nasıl bakış öyle?O nasıl bir fotoğraf çekimi?Yani rezil etmişler!Herşey tanıtım da biter ilk izlenim önemlidir ve bu da kötü oldu klübümüz açısından!Aslında formalar güzel!Mesela beyaz forma çok hoş duruyor bordo mavi olan da güzel aslında!Ama tanıtım berbat!Serkan karedeşim kusura bakma ama sende poz vermede berbatsın!Simetri diye diye bizi de bağladılar bu konuya gerçekten simetri de berbat.Kısacası simetri olarak Nike firmasına tanıtım,futbolcu seçimi,fotoğraf vb. olaylarda da Trabzonsporumuza kocamann bir 0( sıfır )!!!Gidip kendim elime almadan hiçbir yorum yapmayacağım artık!Sizin de aynı şekilde yapmanızı tavsiye ediyorum!
          Alper PEKEN
          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Ankaraspor'un forması parlıyor resmen.Hakikaten onların forması daha güzel.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya arkadaşlar şu kendi yaptığınız photoshopları da eklemeyin artık gına geldik
              eklesinler eklesinler
              mevcut formalardan daha klas duruyorlar en azından
              a f s Abinin ve Laz Kemal in formalarını istiyoruz arkadaş
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ya bu takımın klasik bir çubuklu forması olmaz mı ya ? Bir de bu formaları adam gibi bir şekilde tanıtmak çok mu zor ? Beyaz bir arka planda Serkan'a giydir ve resim çektir. Pes ! Biz Vanspor muyuz ? Sivasspor muyuz ?
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Serkan pazardan gelio galiba
                  Bugün trabzonda pazar fln var mı ?

Yorum

• Gideriz TSCLUB'a bakarız logoları düz olanlardan alırız geliriz

Simetri hatası olmayan formalar da var. Bazılarını düzgün yapıştırmışlar

Ayrıca beyaz formanın gözümüze güzel gözükmesinin sebebi Serkan'ın vücuduna tam oturmasıdır. Asıl bedeni odur. Diğerleri çuval gibi

Yorum

• ali fuat abı doru soylıyor tanıtım onemlı bızımkıler onu beceremedı bır mal ne kotu olursa olsun onu ıyı pazarlarsan ve ıyı pazar olusturu satarsan.cezbedıcı bı yön bulup tüketiçiy kna edersen olay tamamdır

Yorum

• Yarın Fb. forma tanıtıcak..
                        Arasında ki 7 farkı bulunuz
                        Pardon 7 değil 30

Yorum

• Arma konusuna benimde canim sikildi. Arma haricinde bekledigim gibi olmus formalar, güzel yani. Almamazlik zaten olmaz. Begenmeyen begenmez ama kulübe destek olmak icin forma almaliyiz.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            100 bin forma hedefleniyordu bunları mı çıkarabildiler

5-10 bin den fazla satılacağını zannetmiyorum...
                            Bir kulüpte en satılan forma çubuklu formadır,o da yok !
                            ------
                            Serkan'a laf sokmayıda bırakalım artık,dünyanın en iyi mankenide gelse formaların kötü olduğu gerçeğini değiştirmez...
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kocaeli büyükşehir belediyesporun idman formaları bile daha güzel..
                              Ya beyaz ve bordo şortta ts logosu bile yok
                              Pazar malımıdır nedir ?

Yorum

• formaLar sankı 50'LiLi yıLLardan kaLma iğrenç oLmuşş..!!!
                                #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X