Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya yeter artik gormek istiyorum formalari heyecanlan bekliyorum.

Bide niye Serkan? Giydir formayi Colman'a, Yattara'ya. Bu arada beyaz sorta dikkat. Birde logolar hala yamuk...

Yorum

• En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 14:45.

Yorum

• Formalar Çok KÖtu Olmus Hayal Kirikligi Resmen

Yuh Be Su Avea Yazisina Bakin Yuh Yuh Yuh
        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 14:40.
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• ya armalara bak ya ufff
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 1

ilk forma harici berbat olmuş bi forma tutturamadık yha çubuklu formamız bile yok hayırlısı
            ---7---

Yorum

• Göğüs değil göbek reklamı sanki...

Yorum

• bence 10 numara gerçekten güzel beğenmeyen arkadaşlara hakkaten inanamıyorum siz ne beğenirsiniz ya altın kaplama mı olucaktı

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Ben afs'ın yaptığı formalardan isterim.

Yorum

• O armaynın o şekilde oraya işlendiğini gördükçe sinirlerim zıplıyor!!!

Yorum

• Ilk forma haric hepsi bence kotu. Turuncu fena degil ama bordo cok cirkin. Mavi'nin yakasi ne oyle... Beyaz'da direk milli takimin aynisi ve hic bi ozelligi yok. Bu kadar formaya hic gerek yoktu.

Yorum

• Sadece bu formada amblem düzgün

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Bide niye Serkan ya? Serkan kisa boylu hafif gobekli topcumuz. Giydir formayi Yattara'ya Gokhan'a Colman'a yemin ediyorum formalar 10 kat daha guzel durur...

Yorum

• Aylardir Bunlar Icin Mi Ugrasiyordunuz Trabzonspor Degil Sanki Avea Spor Ayiptir Yaa
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Uzun boylu bir futbolcunun formaları tanıtmasını yeğlerdim. Ya da Yattara ile tanıtsaydılar keşke.

Neyse hayırlı olsun. Hangisini seçsem acaba
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X