Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sevgili arkdaslar bugün Trabzonspor Yönetim kurulunda görev yapan bir tanitimi aradim... bana yarin büyük ihtimale formalarin satisa cikacani haberdar edi ve ayrica yarinki imzada Sami´de görme imkanimiz ola bilecekmis, simdikden Yeni Formalrimiz hayirli ugurlu olsun...

bu sartlarda 83YTL forma icin cok ama ne yapalim deger bee arkdaslar....

hersey daha güzel olcak....Trk61
    En son GTWorld tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 21:11. Sebep: düzenle
    Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• PERŞEMBE akşamı yada cuma sabahı trabzona gelecektim gidiş dönüş biletinden uçak parası 393 ytl isteyince THY Trabzonun T sini bile edemeden gitmekten vazgeçtim. ne güzel hayel kurmuştum hem işimizi halledeceğiz hemde formamı alıp dönecektim.

yarın ilk fotoları sabırsılıkla bekliyorum.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• bu formalar havaalimaninda satilir mi??

yarin türkiyeye geliyorum da, hemen alirim ordan

Yorum

• iyi ya çıksın çıksın o zaman herkes yarın İstanbul'daki ts clubda olacak desene..izdiham bekliyoruz ..ayrıca orda formaların resmini çekip bizlerle paylaşırsanız seviniriz
          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 22:37.
          Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak ByProfessional tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gurbetçilerden büyük ilgi bekliyorlardı. biraz daha beklerlerse kalmayacak gurbetci

öyle deme kardes almanyada daha iki eyalte daha izin yapcak baden würtenberg ve bayern eyaleti daha tr ye gelmedik siz bizleri bekleyin

Yorum

• Bakalım İlk Formayı Kim Alacak
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• emirhangece ts club un önünde yatacak
                anlasildi
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  emirhangece ts club un önünde yatacak
                  anlasildi
                  yok sanırım yarın Trabzonda satışa başlayacak İstanbulda değil hem ben acele etmeyeceğim sonra....
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• transfer isteyen stad isteyen herşeyi isteyen taraftarımız bakalım kaç tane forma alacak.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• arkadaslar bu formanin yarin satisa cikacagi nerden cikti?

Yorum

• normalde her sene yeni forma alirim ama gecen sene nerdeyse renkli formalardan almayip nuri sayesinde seriyi bozmustum, bu sene 2 tane kendime 1 tane'de 3 aylik ogluma aldiracam..
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          transfer isteyen stad isteyen herşeyi isteyen taraftarımız bakalım kaç tane forma alacak.
                          Önce sen alırsan şık olurdu doğrusu.. Şurda itham edici yazılar yazmak çok mu hoşunuza gidiyor? Ben alacam ve ben istiyorum.. La havle vela kuvveten yaa..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak FC_LAZ_VEGAS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öyle deme kardes almanyada daha iki eyalte daha izin yapcak baden würtenberg ve bayern eyaleti daha tr ye gelmedik siz bizleri bekleyin
                            Aynen Bende Katiliyorum
                            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• sevgili arkdaslar bugün Trabzonspor Yönetim kurulunda görev yapan bir tanitimi aradim... bana yarin büyük ihtimale formalarin satisa cikacani haberdar edi ve ayrica yarinki imzada Sami´de görme imkanimiz ola bilecekmis, simdikden Yeni Formalrimiz hayirli ugurlu olsun...

En son TURHAN tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 23:19. Sebep: FORUM KURLLARIN BİR GÖZ GEZDİR
                              Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• arkadaslar yeni formalar arasinda cubuklu formalarimizda satisa sunulacak mi?
                                daha önce cubuklu formalarin daha sonra satisa cikarilacagini okumustum da...
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X