Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani biz burada bazen olmadık şeyleri tartışıyoruz ya,
    diğer sitelerdeki yorumları görünce BMN'nin farkını bir kez daha anladım.
    Formalar, moda, forma modelleri, dünya kulüplerinin yeni sezon formaları epey bilgi paylaştık beraber.

Fakat daha Aston Villa'nın geçen seneki modeli neydi, bu seneki modeli ne, bize yapılan modeller hangisi aradaki farkı hiç bilmeyenler var.

Şu başlığı biraz dikkatli takip edenler birçok bilgiye çok rahat bir şekilde ulaşabilir.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yaa warya boyle bırlık we beraberlık ıcınde gormemıstım camiayı , herkez yapılan ıslerden memnun . su formalarda bi satışa cıksa 4 gozle beklıyorum

Yorum

• pek ümitli değilim bu formalardan diğer ülke takımlarında tek renk uygulması yapıyolar buda göze pek hoş gelmiyor...antreman formaları ise gerçekten çok hoş bakalım yarın görecez bide fiyatı makul olsunnnnnn da bi kaç tane alalım
        bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• kadıköydeki nike a sordum bugun adam 20 agustos diyo dedim ne diyosun abi fln filan lig baslamasına yakın cıkıcakmıs dedi ama haberi yok heralde yarın çıkmıyo sanırım
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• yarın da olmayacak gibi geliyor bana. çoktan çıkması lazımdı.
            not: evet sabırsızım.

Yorum

• armamızı doğru yerine takabilmek için uzadı formaların satışa çıkması...o yüzden sabırlı olalım

Yorum

• Arkadaslar bu nike formalari avrupadaki nike magzalarindada satisa cikacakmi ? Yoksa sadece türkiyedekilerdemi sunulcak ?

Bileniniz varsa bi aydinlatsin lütfen ..

Yorum

• İlk olarak carrier61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaa warya boyle bırlık we beraberlık ıcınde gormemıstım camiayı , herkez yapılan ıslerden memnun . su formalarda bi satışa cıksa 4 gozle beklıyorum
                  Nike forma birleştirdi camiayı en popüler başlık
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bende formalari bu kadar merak edenlerin "forma ciksin hemen alalim" diye mi yoksa "forma ciksin da nasil bir sey oldugunu görelim" diye mi sabirsizlaniyorlar acaba diye merak ediyorum.??
                    En son Mr.No tarafından düzenlendi; 19.07.2008, 21:32.

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende formalari bu kadar merak edenlerin "forma ciksin hemen alalim" diye mi yoksa "forma ciksin da nasil bir sey oldugunu görelim" diye mi sabirsizlaniyorlar acaba diye merak ediyorum.??
                      Ben KESINLIKLE almak icin sabirsizlaniyorum insallah almanyadada hemen cikar

Yorum

• Bugün Nike mağazasına gittim ve aşağıdaki Tayfun'un üzerindeki t-shirt ü gördüm. Çok hafif, kumaşı çok güzel. Logo - reklam vs bizimkiler dikmiş. Formalarla birlikte sade ya da TS amblemli olanı çıkarsa almayı düşünüyorum. Fiyatı 43 YTL idi burda. Gerçekten çok hoş duruyor.

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende formalari bu kadar merak edenlerin "forma ciksin hemen alalim" diye mi yoksa "forma ciksin da nasil bir sey oldugunu görelim" diye mi sabirsizlaniyorlar acaba diye merak ediyorum.??
                          Bende merak ediyorum Mr. No hiç olumlu bişey yazacak mı birgün diye..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• formalar cikmadimi yahu daha , 5 gündür internete giremedimde.....
                            ayrica antrenman formalarini gercekden mükemmel, daha iyi olamazdi , renk olarakda cok süper
                            En büyük TS

Yorum

• İlk olarak cicho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben KESINLIKLE almak icin sabirsizlaniyorum insallah almanyadada hemen cikar
                              al bendende okadr.... almanyadan nasil alinacak bu formalar ve antrenman formlarai..... belkide yaz tatilinde türkiyeye geldimmi alirim, belkide TS CLUB dan alirim internetden yani....

ama gümrük ödemeleri cikarsa??? ondan korkuyorum iste...
                              En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende merak ediyorum Mr. No hiç olumlu bişey yazacak mı birgün diye..
                                Güzel günler yakinda! Oldu mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X