Kulüp logosunun ve üretici firmanın amblemi aynı hizada. Gayet şık. Bu bakımdan Trabzonsporluların bu konudaki hassasiyetini kulüp yönetimi dikkate almalıdır.
Alacağına da inanıyorum...
Kaleci Forması.
En son Kaya tarafından düzenlendi; 19.07.2008, 01:51.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
bunun çizgileri kalın ince çizgiler olucak daha çok çubuk olucak BENCE
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
burda hepimiz trabzonsporun iyiliği için bir şeyler yazıyoruz çiziyoruz elbetteki bütün yazılanları okumadım ama elimden geldiği kadar takip ediyorum bi kaç sayfadırda bu simetri muhabbeti dönüyo bende gereksiz bir muhabbet dedim.burda şimdi darılmaya gerek yok hepimizin paydası aynı öyle değilmi..
Tabıkı herkesın aynı fıkırde olmaması mantıksız değil sonuçta bende sımetrı olsaydı daha ıı olurdu dıye duşunuyorum ama bunu savunmayanada saygı duymak lazımm
sonuçta hepımız Trabzonspor luyuz ! Herkes aynı fıkırde olsa zaten bole Trabzonspor hakkında bılgı alıcağımız kendımzıe göre fıkır beyan edıp tartışacağımız steler form lar olmazdı
Yorum