Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim formaların çıkmasına bugünü saymazsak 1 gün kaldı.hedef 100 bin forma zaten geçene sezonk formalardan 40 bin tane satıldı..süper bi patlama bekleniyor.. bende 2 tane alıcam forma

bende hepsinden bitane düsünüyom sadrii baskanimiz saoglsun trabzonspora bende katkida bulunmak istiyom
    gurbetci ümit yasiki kobine billetii bana yaramiyor ama böylece bende bi katkida bulunigim hehehehe

Sampioynuz abiler bu sene INSALLAH
    TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakın arkadaş İnterin formalarına simetrik mi açıortay , kenarortay bağıntıları nasıl bir doğru üzerine çizilmişmi yoksa teğetmi geçmiş
      ahahaha dikkat etmek lazım tabii tabii araştırılsın
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Aaa Nike İnter'e de ikinci sınıf forma yapıyormuş...

Yorum

• ya bu nike adam olmaz hadi bize yaptın barcelona'ya inter'e neden yapıyorsun? yok yok nike'la olmaz bu iş tek taraflı feshedelim bu anlaşmayı biz
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Brezilya liginden Flamengo takımının yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Yatay çizgili sevenler de var, fakat biz daha dikeyin rengi ve büyüklüğünü bir standarta oturtmamışken, böyle bir modeli asla denememeliyiz.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nedense ben bir türlü yatay çizgili forma sevemiyorum..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• cıksın artık formalar
                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Nike bize böyle T-Shirtler yapsin disarida gigmeye... Benim Tasarimlarim güzel degil... Biri profesionnelesdirirse güzel olur.

Yorum

• İlk olarak YalcinBulutTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike bize böyle T-Shirtler yapsin disarida gigmeye... Benim Tasarimlarim güzel degil... Biri profesionnelesdirirse güzel olur.

Bu ikisi güzel olmus
                    .

Yorum

• bu t-shirtleri siz Nike dan beklemeyin yaparsa tsClub yapar ama oda zor bi ihtimal
                      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Brezilya liginden Flamengo takımının yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Yatay çizgili sevenler de var, fakat biz daha dikeyin rengi ve büyüklüğünü bir standarta oturtmamışken, böyle bir modeli asla denememeliyiz.
                        kesinlikle katılıyorum şöyle dikey çizgililer bir çıksın gözümüz bir dikey çizgili bordo mavi forma görsün sonra o formadan sıkılırsak yataya geçeriz ama zannetmiyorum
                        puma dikey fromaları adam akıllı yaopmayıp tatmin etmeyince tabii taraftar farklı arayışlara geçiyor,doğaldır
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ben bu formayı alırım Böyle olacak demedi demeyin
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• o formanın yıldızı eksik
                            Més Que Un Club

Yorum

• Bence böyle olmayacak.Daha önce bay afs'nin yaptiklari daha makuldu...
                              ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                              "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                              kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• bir an öncede çıksada alsak formaları
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X