Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dalga falan geçildiği yok neden bahsediyosunuz?? elbette bende trabzonspor için en yakışanı en layiğini uygun görürüm. ama simetri olcamış yok şurda olcakmış muhabbeti bana göre saçma. yani nike ne yapacagını bilmiyormu. adamlar yapsın yollasın sonra eleştirinizi yapın. daha formalar çıkmadı buraya bazı insanların forma örnekleri koyuyor onlar üzerinden yorum yapıyosunuz. bekleyelim hele bakalım formalar nasılmış sonra begenmedıgımız yanları beyan ederiz. yargısız infaz değilde nedir bu !!
    Nike işini biliyor zaten . Formaları onlar yolluyor . Amblem ve reklam basımları burada bizim kulübümüz tarafından yapılıyor ve yamuk yumuk yapılınca da millet doğal olarak tepki gösteriyor .

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kello Kaya'nın mesajını alıntılamışsında ne diyor Kaya okudun mu ? kimsenin dalga geçtiği falan yok kendi kendine icat çıkarma istersen.
      Ben "Kaya" 'ya katiliyorum zaten. Oradaki "dalga geciyorsunuz" u, "Kaya" 'ya degil, herseye saka yapma ihtiyaci hisseden arakdaslara istinaden yazdim.
      Bilmiyorum siz yazdiklarimi okuyup da nasil ona muhalefet oldugumu cikardiniz.

Yorum

• amblemi ortaya almayalım derim ben nasıl olsa seneye ay yıldız gelecek oraya
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dalga falan geçildiği yok neden bahsediyosunuz?? elbette bende trabzonspor için en yakışanı en layiğini uygun görürüm. ama simetri olcamış yok şurda olcakmış muhabbeti bana göre saçma. yani nike ne yapacagını bilmiyormu. adamlar yapsın yollasın sonra eleştirinizi yapın. daha formalar çıkmadı buraya bazı insanların forma örnekleri koyuyor onlar üzerinden yorum yapıyosunuz. bekleyelim hele bakalım formalar nasılmış sonra begenmedıgımız yanları beyan ederiz. yargısız infaz değilde nedir bu !!
          Senin mesajinla ilgili bir sIkIntim yok kardesim. Amblem sorunu icin Nike'i sucluyanlardan bahsetmiyorum bile. O arkadaslarin amblem ve reklamlarin Trabzon'da basildigindan bihaber olduklarini varsayiyorum.
          Ama muntazam olmayan bir ürünü elestirenleri "herseye bir kulp takiyorsunuz" diye elestirenler ve bunu komik birseymis gibi lanse edenler yanlis yapiyorlar.

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben "Kaya" 'ya katiliyorum zaten. Oradaki "dalga geciyorsunuz" u, "Kaya" 'ya degil, herseye saka yapma ihtiyaci hisseden arakdaslara istinaden yazdim.
            Bilmiyorum siz yazdiklarimi okuyup da nasil ona muhalefet oldugumu cikardiniz.
            Kellocum Kaya'nın mesajını alıntılamışsın mesajın altına da o şekilde yazmışsın ne düşünme mi bekliyordun ben de onu anlamadım.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• burda hepimiz trabzonsporun iyiliği için bir şeyler yazıyoruz çiziyoruz elbetteki bütün yazılanları okumadım ama elimden geldiği kadar takip ediyorum bi kaç sayfadırda bu simetri muhabbeti dönüyo bende gereksiz bir muhabbet dedim.burda şimdi darılmaya gerek yok hepimizin paydası aynı öyle değilmi..
              u will need justice at the end..

Yorum

• Kelloo da bir çok üye gibi Trabzonspor logosunun Nike logosuna göre aşağıda, yukarıda ya da yakın veya uzakta olmasından şikayetçi. Bir yeri olsun ve sadece orada durdun diyor. Bu istekte bulunanları basit düşünmekle suçlayamazsınız demek istiyor. Kaya’nın mesajına katılıyor ve üzerine kendi düşüncesini ilave ediyor.

Değil mi Kelloo?

only ts

Bence bu önemli bir konu. Logonun yeri çok önemli. Çizgili formalarda bu daha fazla göze batar. Şöyle bir görüntü sende istemezsin elbette:

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 18.07.2008, 19:26.

Yorum

• Bir calismada ben paylasayim .

Yorum

• Bu formalar 18 temmuzda satışa çıkmıyomuydu yoksa 20 miydi?
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu formalar 18 temmuzda satışa çıkmıyomuydu yoksa 20 miydi?
                      20 diyen 25 diyen var.
                      Bence bu 20 nin üzerine bir hafta eklemek lazım malum işler zamanında yapılamıyor bizde

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yıldızlara dikkat!
                        kesinlikle t-shirt olarak satılmalı..mahmut aksu'dan rica ediyorun,yapsa yapsa o yapar
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İnter Milan 2008 / 2009 sezonu yeni formaları BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• [QUOTE=a f s;1496376]İnter Milan 2008 / 2009 sezonu yeni formaları BMN farkı ile:

Tiplere bakın.Özellikle Materazzi ne kadar insan dışı bir varlık olduğu belli oluyorAdriano oralı bile değil.
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bizim formaların çıkmasına bugünü saymazsak 1 gün kaldı.hedef 100 bin forma zaten geçene sezonk formalardan 40 bin tane satıldı..süper bi patlama bekleniyor.. bende 2 tane alıcam forma

Yorum

• Bakın arkadaş İnterin formalarına simetrik mi açıortay , kenarortay bağıntıları nasıl bir doğru üzerine çizilmişmi yoksa teğetmi geçmiş
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X